Whales maken enorme bewegingen in Solana (SOL)

In een verrassende wending van gebeurtenissen heeft de cryptocurrency Solana (SOL) enorme whalebewegingen meegemaakt, waarbij opmerkelijke transacties wijzen op aanzienlijke winstnemingsstrategieën. Lookonchain, een vooraanstaand platform voor blockchain-analyse, deelde inzichten over een whale die aanzienlijke hoeveelheden SOL stortte en opnam op de Binance-crypto-beurs.

Volgens Lookonchain heeft een whale een verbijsterende 303.756 SOL, equivalent aan $32,8 miljoen, gestort op Binance, wat speculatie opwekt dat de zet werd gemaakt met de bedoeling om voor winst te verkopen. In de afgelopen maand heeft dezelfde whale indrukwekkende 423.754 SOL opgenomen, gewaardeerd op $28,18 miljoen, van Binance tegen een koers van $66,5. Ondanks deze opnames heeft de whale nog steeds 119.998 SOL, wat neerkomt op $12,44 miljoen, gestaked, wat resulteert in een winst van meer dan $17 miljoen.

Opvallend genoeg heeft de whale ook een opmerkelijke transactie gedaan op 29 september, waarbij 19.704 SOL, gewaardeerd op $394.000, tegen een koers van $20 van Binance werd opgenomen. Vervolgens werd op 8 november dezelfde SOL weer op Binance gestort tegen een koers van $43, wat resulteerde in een aanzienlijke winst van $453.000, een aanzienlijke stijging van 115%.

Lookonchain / X

Whale Alert, een dienst die grote cryptocurrency-transacties volgt, meldde ook een aanzienlijke beweging op het Solana-netwerk. Een kolossale overdracht van 600.000 SOL, equivalent aan een verbazingwekkende $63,47 miljoen, werd gedaan vanuit een onbekende wallet naar een andere onbekende wallet, wat een zweem van mysterie toevoegt aan de al intrigerende reeks transacties.

Volgens de laatste beschikbare gegevens staat de huidige prijs van Solana (SOL) op $102,15. Hoewel de cryptocurrency in de afgelopen 24 uur een recente daling van 8,99% heeft meegemaakt, vertoont deze een indrukwekkende algemene stijging van 82,55% in de afgelopen 30 dagen. Na deze opmerkelijke prestatie in december lijken de bears van Solana in actie te zijn gekomen, waardoor een onvoorziene correctie is veroorzaakt.

Al met al hebben de reeks whalebewegingen en de laatste prijstrend intense speculaties binnen de Solana-gemeenschap veroorzaakt. Analisten volgen deze ontwikkelingen nauwlettend om inzicht te krijgen in de bredere trends die de SOL-markt vormen en om de motieven achter deze aanzienlijke walvistransacties te begrijpen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!