Polygon (MATIC) kan uitbreken naar $1,73, aldus Ali Martinez

Cryptocurrency-analist en handelaar Ali Martinez heeft een bullish sentiment over een toonaangevende Ethereum layer-2 altcoin geuit. Martinez vertelde aan zijn 37.900 volgers op het X sociale mediaplatform dat Polygon (MATIC) met bijna 65% zou kunnen stijgen vanaf het huidige niveau en een prijs van $1,73 zou kunnen bereiken als het uitbreekt boven een belangrijk weerstandsniveau.

Ali Martinez / X

Volgens Martinez staat Polygon op het “punt om uit te breken uit een symmetrische driehoek” die begon te vormen in 2022. Symmetrische driehoeken kunnen zowel bullish als bearish zijn – bullish wanneer de prijs uitbreekt naar de bovenste trendlijn en bearish wanneer de prijs uitbreekt naar de onderste trendlijn.

Polygon handelt op $1,05 op het moment van schrijven. Daarnaast is er Bitcoin (BTC). Martinez zei dat de prijs van het vlaggenschip crypto-activum zich binnen een parallel kanaal bevindt en een daling onder het ondersteuningsniveau van $42.400 zou Bitcoin naar $40.700 kunnen zien vallen.

“Aan de andere kant zou een herstel vanaf hier het podium kunnen vormen voor een opwaartse beweging richting $44.400.”

Ali Martinez / X

Bitcoin handelt op $43.069 op het moment van schrijven. Ten slotte is er het gedecentraliseerde virtual reality-netwerk The Sandbox (SAND). De crypto-handelaar en analist zegt dat de gebruikersstatistieken van SAND wijzen op een mogelijke opwaartse trend.

“De afgelopen 24 uur is er een opmerkelijke toename geweest in SAND-transacties van meer dan $100.000. Deze opleving duidt op toenemende interesse van institutionele spelers en whales in SAND, vaak een voorloper van opmerkelijke prijspieken.”

Ali Martinez / X

SAND handelt op $0,605 op het moment van schrijven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!