De volgende TradFi-opschudding: Chainlink (LINK), Injective (INJ) en Pullix (PLX) zijn koploper

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Sinds de oprichting hebben cryptocurrencies en gedecentraliseerde financiering grote veranderingen teweeggebracht in de traditionele financiën, ook wel bekend als TradeFi. Van hogere snelheden tot grenzeloze transacties, DeFi heeft grote veranderingen in TradFi gebracht.

Nu de DeFi-markt steeds populairder wordt, is er een grotere opschudding van TradeFi op komst. De DeFi-projecten die de volgende golf van TradeFi-opschudding zullen leiden zijn Chainlink (LINK), Injective (INJ) en Pullix (PLX). Ontdek hoe deze topprojecten de wereld van de hedendaagse financiële wereld willen transformeren.

Chainlink werd populair vanwege het overbruggen en verbinden van off-chain data met slimme contracten. Simpel gezegd: Chainlink maakte het gemakkelijker voor blockchain-applicaties om met de echte wereld te communiceren. Nu heeft het project plannen aangekondigd om het naar een hoger niveau te tillen.

Het Chainlink-team heeft aangekondigd dat het project zich in 2024 meer zal richten op het ondersteunen van de digitale representatie van Real World Assets (RWA’s) op de blockchain. Daarmee wil Chainlink real-world assets liquider en toegankelijker maken voor gebruikers in de wereld. DeFi-markt.

Dit betekent dat er meer TradeFi-diensten op de blockchain zouden worden uitgevoerd zonder de traditionele rompslomp. Er wordt verwacht dat de Chainlink-munt zal profiteren van deze uitbreiding. Topanalist Michael van de Poppe voorspelde een rally voor LINK. Met het volgende doel van $25 is Chainlink een van de beste altcoins die je nu kunt kopen.

Injectieve (INJ) expansie gaat door

Injective (INJ) richt zich op een ander financieel gebied. Het is een van de DeFi-projecten die kunstmatige intelligentie (AI) hebben gecombineerd met DeFi. Het project schetste zijn missie om de toegang tot de financiële markt te democratiseren en toegangsbarrières weg te nemen.

Tot nu toe heeft Injective behoorlijk wat impact gehad. De DeFi-apps op Injective hebben geavanceerde interchain-mogelijkheden. Dit heeft ertoe bijgedragen dat het protocol in een enorm tempo is gegroeid. Het team achter Injective heeft onlangs aangekondigd dat het netwerk de 200.000 actieve adressen nadert, na een top van 180.000.

Net als LINK, de Injective-munt, heeft INJ geprofiteerd van de snelle groei van het platform. Op de maandelijkse grafiek is de prijs van Injective met 150% gestegen. Naarmate het protocol blijft uitbreiden, zal de prijs van INJ naar verwachting ook stijgen.

Pullix (PLX) Trade-To-Earn trekt transacties naar nieuwe hybride beurs

Net als de anderen op deze lijst is Pullix (PLX) een andere DeFi-crypto met een specifieke doelmarkt. Pullix heeft een geavanceerd handelsplatform gelanceerd dat erop gericht is een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop beurzen werken. In de kern heeft Pullix, als hybride beurs, de beste eigenschappen gecombineerd van zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde uitwisselingen, maar het beschikt over geavanceerde functies die gebruikers naar het platform hebben getrokken.

Trade-to-earn is een van die functies. Terwijl traditionele financiële systemen u kosten in rekening brengen voor het werken op hun platforms, beloont Pullix u daarvoor. Dit is precies waar Trade-to-ear om draait. Gebruikers verdienen direct beloningen voor het handelen op Pullix en het voltooien van handelsuitdagingen op het platform.

Om de mogelijkheden van uitwisselingen verder uit te breiden, heeft Pullix de mondiale financiële markt aangeboord. Dit betekent dat gebruikers met één Pullix-account activa kunnen verhandelen van de forex-, grondstoffen- en ETF-markten. Ze kunnen dit bereiken door crypto te gebruiken als hefboom om alle valuta’s te verhandelen. deze bezittingen.

Pullix biedt duidelijk meer dan welke cryptobeurs dan ook en is een van de snelstgroeiende DeFi-crypto’s geworden. Hoewel de prijs van zijn oorspronkelijke token snel is gestegen naar $0,044, hebben analisten een groter voordeel voorspeld. Ze hebben een potentiële rally van 10x voorspeld in maart.

Laatste gedachten

Er moeten nog veel verbeteringen worden aangebracht in de traditionele financiële wereld, en Chainlink, Injective en Pullix lopen voorop in de verandering. Hoewel dit de beste altcoins zijn die je kunt kopen, heeft PLX een groter prijsstijgingspotentieel laten zien. Vanwege zijn innovatie en verreikende mogelijkheden effecten in de crypto-ruimte zou Pullix het volgende blue-chip-project kunnen worden.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix 

Wordt lid van de Pullix-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!