Beste altcoins om mee te diversifiëren: Ethereum, Solana, XRP, Sei, Sui

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt staat klaar voor een grote verschuiving met de mogelijke goedkeuring van een spot Bitcoin ETF in de Verenigde Staten. Deze gebeurtenis zou ongeveer $30 biljoen aan geadviseerde rijkdom kunnen vrijmaken, wat een aanzienlijke impact zou hebben op cryptocurrencies zoals Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Solana (SOL), Cardano en Shiba Inu. De CEO van Grayscale sprak zijn optimisme uit over deze ontwikkeling, die naar verwachting een breder scala aan investeerders zal aantrekken, vooral degenen die voorheen aarzelden over Bitcoin.

Deze toestroom staat klaar om ten goede te komen aan een reeks cryptocurrencies, waarbij Ethereum (ETH), Solana (SOL), Ripple (XRP), Sei (SEI), Sui (SUI) en ScapesMania naar voren komen als de beste altcoins voor diversificatie. Met deze munten in uw portefeuille kunt u diversifiëren, weg van Bitcoin en onstabiele altcoins. Ongeacht in welke richting de markt beweegt, deze tokens zullen u waarschijnlijk in het groen houden.

ScapesMania: Een rijzende ster in het altcoin-universum

In de huidige marktomstandigheden komt ScapesMania naar voren als een aantrekkelijke kans voor early adopters. Dit baanbrekende project heeft meer dan 2.320.000 dollar opgehaald, uitsluitend uit de crowd/retailsector, en heeft dagelijks 51.000 tot 91.000 dollar aan financiering binnengehaald. ScapesMania wint terrein op niveau 1 crypto-mediaplatforms en ontvangt steun van erkende crypto-beïnvloeders.

Belangrijkste hoogtepunten van ScapesMania

ScapesMania is geen regulier crypto-activum; het is een levendig gaming-ecosysteem dat tegemoetkomt aan de interesses van zowel gewone spelers als crypto-bewust publiek. Als gamer hoef je je niet bezig te houden met de complexiteit van crypto om van boeiende gameplay te genieten. Aan de andere kant kunnen tokenhouders de vruchten plukken van de prestaties van het ecosysteem en de toekomst ervan vormgeven zonder te spelen.

Het team achter ScapesMania geeft prioriteit aan transparantie en onderhoudt open sociale-mediaprofielen. Het project heeft audits ondergaan door toonaangevende beveiligingsbedrijven, waardoor vertrouwen is gewekt bij early adopters.

Voorverkoopmogelijkheden

Tijdens de early bird-voorverkoop kost ScapesMania $0,004568. Nu de noteringsprijs is vastgesteld op $0,01 per munt, zouden early backers een potentieel rendement van 2,2 kunnen verwachten.

Met de korting van 60% van vandaag zijn ScapesMania-tokens een koopje. Naarmate elke volgende verkoopfase zich ontvouwt, zal de prijs stijgen en $0,01 per token bereiken als de voorverkoop eindigt. Dit zou het perfecte moment kunnen zijn om je aan te sluiten bij de kringen van ScapesMania-houders.

>>> Doe mee met de voorverkoop met korting op de officiële site <<<

Als u al aan boord bent van alles wat ScapesMania te bieden heeft, is er een unieke kans voor u: een speciaal aangeboden code, EBE138. De tijdelijke aanbieding is slechts gedurende een beperkte tijd geldig sinds de publicatie van het artikel. Het is je beste kans om een bonus van 10% te krijgen nadat je EBE138 hebt ingevoerd in een speciaal veld bij het afrekenen, dus handel snel, de klok tikt.

Ethereum (ETH): Evenwicht tussen bullish vooruitzichten en marktvolatiliteit

Ethereum (ETH) staat klaar voor een transformatief jaar. Met de verwachting van een Bitcoin spot ETF en de implementatie van sharding wordt verwacht dat het platform aanzienlijke vooruitgang zal boeken in zijn technologie en marktpositie. De 90-dagen en 365-dagen MVRV-ratio’s duiden op een positief sentiment onder beleggers.

Het prijstraject van Ethereum (ETH) was opmerkelijk bullish, met een rally van meer dan 85% in het voorgaande jaar. Er wordt verwacht dat dit momentum zal aanhouden, gedreven door de mogelijke goedkeuring van een Bitcoin-spot-ETF en daaropvolgende ETH-ETF’s. Deze ontwikkelingen zouden ervoor kunnen zorgen dat Ethereum (ETH) in 2024 de grens van $4.000 zal overschrijden, wat een belangrijke mijlpaal in de waardering ervan zou betekenen.

Solana (SOL): Heropleving en technische evolutie

Solana (SOL) heeft een opmerkelijk herstel doorgemaakt en trekt wereldwijd de aandacht van investeerders in digitale activa. Na een aanzienlijke daling heeft het platform technische verbeteringen aangebracht aan zijn blockchain.

De heropleving van Solana (SOL) is niet alleen een weerspiegeling van de technische verbeteringen, maar ook van het herstel van de bredere markt. Met een totale waarde (TVL) van meer dan $140 miljoen en ondersteuning voor meer dan 70 activa, vestigt Solana (SOL) zichzelf opnieuw als een belangrijke speler in de DeFi-ruimte. De uitbreiding van Solana (SOL) naar nieuwe ecosystemen zoals Sui geeft aan dat het de ambitie heeft om te groeien en zich aan te passen.

Ripple (XRP): Horizon uitbreiden in Europa

Ripple (XRP) heeft een aanzienlijke stap voorwaarts gezet op de Europese markt door zijn registratie als Virtual Asset Service Provider (VASP) in Ierland veilig te stellen. Deze stap opent deuren voor de uitbreiding van Ripple (XRP) in de Europese Economische Ruimte (EER) en duidt op haar inzet voor naleving van de regelgeving en marktuitbreiding.

De prestaties van Ripple (XRP) bij het veiligstellen van wereldwijde licenties en het vergroten van het bereik zijn opmerkelijk. De aanhoudende juridische problemen in de Verenigde Staten blijven echter een schaduw werpen op de marktpositie van het land.

Sei (SEI): Een snelle stijging in het cryptolandschap

Sei (SEI) heeft een snelle stijging doorgemaakt, waarbij de token met 50% is gestegen en veel cryptogiganten heeft overtroffen. Deze stijging wordt toegeschreven aan de innovatieve technologie, waaronder een ‘parallelle’ Ethereum Virtual Machine en de Twin Turbo-consensus.

Met een marktkapitalisatie van meer dan $380 miljoen en een groeiend gebruikersbestand vestigt Sei (SEI) zich als een formidabele speler in de crypto-ruimte. Het is gepositioneerd voor verdere groei met zijn ambitieuze doorvoerbenchmarks en compatibiliteitsfuncties. Als relatief nieuwkomer wordt het land echter ook met een aantal uitdagingen geconfronteerd.

Sui (SUI): Het DeFi-momentum vastleggen

Sui (SUI) heeft een opmerkelijke groei gezien in zijn DeFi-momentum, met een totale waardevaste (TVL) stijging van meer dan 500% sinds september. De uitbreiding van het platform, inclusief de lancering van een van de grootste kredietprotocollen, Solend, duidt op een sterk en groeiend ecosysteem.

Met zijn hoge doorvoer en lage latentie trekt Sui (SUI) de aandacht en investeringen, wat waarschijnlijk een positieve invloed zal hebben op de prijs en marktpositie. Sui (SUI) is klaar voor verdere uitbreiding en groei omdat het meer ontwikkelaars en gebruikers naar zijn platform trekt.

Conclusie

De cryptocurrency-markt staat aan de vooravond van een transformerend tijdperk, waarbij de potentiële goedkeuring van een spot Bitcoin ETF in de Verenigde Staten een grote toestroom van ongeveer $30 biljoen uit geadviseerde rijkdom signaleert. Er wordt verwacht dat deze toestroom aanzienlijk ten goede zal komen aan een reeks cryptocurrencies, waaronder ScapesMania als voornaamste kandidaten voor diversificatie in het evoluerende landschap van digitale activa.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!