Crypto-analist Dan Gambardello vindt een bullish opening voor Cardano, Stellar kondigt protocol 2.0 upgrade aan en Pullix hybride platform wint aan tractie

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De DeFi-markt is getuige geweest van intense groei in de laatste paar maanden van 2023. Laten we eens kijken naar enkele van de nieuwste ontwikkelingen. Gambardello heeft een bullish kans voor Cardano geïdentificeerd.

Ondertussen heeft Stellar, een ander belangrijk netwerk, officiaal een datum aangekondigd voor zijn langverwachte Protocol 20-upgrade. En grote gebruikersinteresse in zijn voorverkoopfase.

Cardano (ADA) bull markt komt eraan

Dan Gambardello, een cryptocurrency -expert, onthulde dat Cardano (ADA) eindelijk een bullmarkt betreden heeft. Gambardello zei dat het moeilijk was om een goede entry te vinden voor Cardano omdat Bitcoin (BTC) het enige actief is dat gemakkelijke entries laat zien.

Hij legde de bullish opening uit met behulp van Fibonacci -retracementniveaus. De analist zei in de video dat Bitcoin opmerkelijke bullish openingen had in eerdere cycli en dat de prijs exponentieel steeg toen ze sloten.

Gambardello zei dat Cardano geen FIBONACCI nodig heeft om de bull markt te starten, in vergelijking tot Bitcoin, maar voegde toe dat de Choch en de structuur de munt zal helpen bij het overwinnen van elke blokkade. Prijsanalyse toont aan dat de regio van $0,56 een goede entry kan zijn als de Cardano-prijs naar dit niveau daalt.

Stellar (XLM) gaat 20 januari stemmen voor de protocolupgrade

De Stellar Development Foundation heeft onlangs een cruciale ontwikkeling gedeeld in de groei van het Stellar-netwerk. Er is een consensus bereikt onder de validators om op 20 januari 2024 te stemmen voor een protocolupgrade.

Deze stemming zal beslissen of het mainnet naar Protocol 20 gaat, een belangrijke stap voor Stellar (XLM). Deze voorgestelde upgrade is bedoeld om ondersteuning te introduceren voor Soroban smart contracts. Een dergelijke upgrade zou de functionaliteit van het platform verbeteren.

De munt bevindt zich momenteel in een stagnerende modus. De prijs van de token fluctueert tussen de prijsniveaus van $0,117297 en $0,127942. Ondanks de slechte prijsbeweging zien analisten de komende weken stijgen tot $0,177135.

Pullix (PLX) hybride exchange wint aan tractie

PLX, het utility -token van het Pullix-platform, is naar voren gekomen als een van de beste crypto’s om te investeren in vóór 2024. Wat onderscheidt deze munt? Laten we onderzoeken. Pullix is niet alleen een normale naam in de crypto -wereld; Het is een hybride beurs. Het combineert de kenmerken van gecentraliseerde beurzen (CEX) en gedecentraliseerde beurzen (DEX) in één platform. Voor gebruikers betekent dit verschillende voordelen.

Gebruikers genieten van hoge handelsactiviteiten, waardoor het kopen en verkopen gemakkelijker wordt. Ze genieten ook van nauwe koop- en verkoopprijsverschillen, die nauwe spreads zijn. Pullix brengt niet alleen een kleine verandering aan; Het is volledig hervormd hoe we handelen. De DeFi-crypto, PLX, verandert ook hoe mensen cryptocurrencies bekijken.

Met PLX -tokens kunt u het succes van Pullix delen. Hoe meer PLX je bezit, hoe groter jouw deel in de dagelijkse inkomsten van het platform. Dit kan een manier zijn voor beleggers om passief inkomen geld te verdienen. Ook gaan de voordelen van PLX defi crypto nog verder. Houders hebben toegang tot speciale items zoals NFT’s en beloningen voor het opzetten van hun tokens.

Pullix introduceert ook een innovatieve functie: liquiditeitsvoorziening. Wanneer u de handelsactiviteit van het platform helpt vergroten, wordt u beloond met goede rentetarieven, van 8% tot 18%. En hier is een belangrijk punt: deze tarieven worden ingesteld door een algoritme, waardoor eerlijke en gelijke kansen voor verdienen zorgen. Al deze functies maken het PLX -token een van de beste crypto’s om in te investeren voor slechts $0,044.

Conclusie

De recente gebeurtenissen in de DeFi-markt maken 2024 een goed jaar om naar uit te kijken. Cardano kan zijn bull markt beginnen, terwijl Stellar zijn protocol mogelijk zal gaan upgraden. Ook zal Pullix zijn platform lanceren in januari 2024.

Zie onderstaande links voor meer informatie over de Pullix -voorverkoop:

Bezoek Pullix 

Voeg je bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!