Bitcoin-bodem bevestigd? Meme Moguls streeft naar 1000% stijging

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bitcoin (BTC) heeft misschien voorlopig de bodem gevonden en de belangstelling is overgegaan naar een andere categorie altcoins. Van tijd tot tijd grijpen meme-cryptocurrencies de controle over de zoekresultaten van Google en sociale mediaplatforms, vooral op X. Of het nu gaat om de creatie van een nieuwe project geïnspireerd door een bekende meme of een pittige bijeenkomst, worden individuen die zich ooit aan de buitenkant van de meme-crypto-ruimte bevonden, uiteindelijk naar binnen getrokken.

Ongeacht de redenen daarvoor behouden meme-munten zoals Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) nog steeds een veerkrachtige sociale dominantie en populariteit, die andere altcoins overtreft. De komst van Meme Moguls (MGLS) introduceert echter een potentiële game-changer Momenteel, in fase 2 van de voorverkoop, verkopen MGLS-tokens snel.

Bitcoin dieptepunt bereikt – Handelaren kijken uit naar het halveringsevenement

Bitcoin handelt nu al meer dan tien dagen boven de 40k-drempel en analisten speculeren dat de oude cryptocurrency mogelijk een nieuwe bodemprijs heeft gevonden, hoewel het, afgaande op de prijsgeschiedenis, misschien nog te vroeg is om een ​​nieuwe bodemprijs vast te stellen. voor Bitcoin op $40.000. De reden hiervoor is volgens experts uit de sector niet vergezocht, gezien het feit dat de prijs van de cryptocurrency boven het voortschrijdend gemiddelde over 21 weken moet handelen om een ​​bodem te bevestigen.

Volgens de inzichten van investeringsonderzoeksbureau Pantera Capital wordt er gespeculeerd dat Bitcoin (BTC) tegen 2025 bijna een vervijfvoudiging van zijn huidige prijs zou kunnen meemaken, na de start van de halveringscyclus in april volgend jaar.

Panthera Capital merkt verder op dat de Bitcoin-prijs historisch gezien zijn dieptepunt ongeveer 477 dagen vóór de halvering heeft bereikt, lager is begonnen, in de aanloop naar de lage prijs, en vervolgens vlak daarna aanzienlijk is opgeschaald. De neergang van de prijs van Bitcoin gedurende de paar dagen wordt gekarakteriseerd als een robuuste correctie na een uitgebreide parabolische verlenging.

Meme Moguls leggen de lat bij de lancering op een ROI van 1000%

Meme-munten zijn de afgelopen twee jaar de meest gewilde cryptocurrency geworden om te kopen. Na explosieve stijgingen met Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE), is de hernieuwde interesse in het zoeken naar de volgende beste meme-cryptocurrency om te kopen nog steeds aan de gang. Deskundigen hebben nu gesuggereerd dat Meme Moguls (MGLS) er een zou kunnen zijn om nauwlettend in de gaten te houden voor een mogelijke ROI van 1000%.

Als het project zijn belofte waarmaakt, zou het de $MGLS-token naar de top 10 van cryptocurrencies op de markt kunnen duwen. Dus hoe zit het met het project dat het echt uitzonderlijk maakt?

Meme Moguls is een gamingplatform dat plezier combineert met educatie over investeren en het opbouwen van rijkdom. Gebruikers kunnen genieten van spannende games en competities, tokens verdienen en beloningen winnen. Het platform heeft een landbouwprogramma voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers, waardoor actieve deelname wordt aangemoedigd.

Volgens de routekaart van Meme Moguls zullen ze beginnen met het ontwikkelen van slimme contracten en het aanstellen van sociale ambassadeurs. Daarna zal het team zich concentreren op de ontwikkeling van Meme Mogul-games en het basis-DAO-model voor gemeenschapsontwikkeling introduceren. Hierna zal MGLS lanceren op populaire DEX’s en genoteerd op bekende CEX’s.

Het MGLS-token dient als de oorspronkelijke valuta voor transacties en incentives. Het is momenteel beschikbaar voor slechts $0,0023 in fase 2 van de voorverkoopfase, met verwachtingen van een 10x hogere waarde in het eerste kwartaal van 2024.

Terwijl de bull run voortduurt, valt er de komende maanden veel te verwachten van de cryptogigant Bitcoin. Ondertussen werkt Meme Moguls er hard aan om de ranglijst van de miljard dollar te beklimmen en de eerste plaats te veroveren.

In zijn laatste poging geeft Meme Moguls tot $20.000 aan $MGLS weg als een speciale vakantiebonus. Om deel te nemen aan dit weggeefevenement dat op 15 december begint, moet een prospect een huidige houder van MGLS-tokens zijn en deelnemen aan de community met tweets, retweets en reacties met de hashtag #MemeMogulsGiveaway.

Bezoek Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!