5 altcoins om te kopen voordat de volgende bullmarkt 10x meer winst geeft

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt is momenteel gefocust op de voortgang in de richting van het opzetten van een spot-ETF-markt (Exchange-Traded Fund). Bitcoin (BTC) beleefde woensdag een rally van 3,35%, waarmee voor het eerst sinds begin december de grens van $44.000 opnieuw werd bereikt. in de waarde van Bitcoin valt samen met voortdurende discussies tussen uitgevende instellingen en de SEC over de structuur van Bitcoin-spot ETF’s. Grayscale, een belangrijke speler op het gebied van crypto-investeringen, blijft pleiten voor zowel creaties in natura als contant geld en aflossingen voor BTC-spot ETP’s (Op de beurs verhandelde producten).

Hoewel de anticipatie op Bitcoin ETF’s veel voorpaginanieuws was, zijn het de altcoins zoals Solana (SOL), Cardano (ADA), Sei (SEI), Internet Computer (ICP), Kaspa (KAS) en ScapesMania die de belangstelling van beleggers wekken. Deze trend benadrukt de groeiende aantrekkingskracht van alternatieve cryptocurrencies die verder gaan dan het dominante Bitcoin-verhaal.

Met het oog op de potentiële groei van Bitcoin in januari 2024 heeft elk van deze munten sterke technische en fundamentele ondersteuning voor aanzienlijke potentiële winsten in de komende weken en maanden. Sta ons toe dit in de onderstaande tekst gedetailleerder toe te lichten.

5 altcoins om te kopen vóór de volgende bull run:

  • ScapesMania: Snelle groei in de voorverkoopfase, wat wijst op een hoog potentieel voor toekomstige winsten.
  • Solana (SOL): Vertoont een sterke opwaartse trend, beïnvloed door de Bitcoin-markt.
  • Cardano (ADA): Op de rand van een golf, ondersteund door solide fundamentals.
  • Sei (SEI): Er is sprake van een sterke stijging, maar toekomstige trends blijven onzeker.
  • Internetcomputer (ICP): Aanzienlijke stijging met mogelijke kortetermijncorrecties.
  • Kaspa (KAS): Expansie en prijsstijging duiden op voorzichtige groei.

ScapesMania: De rijzende ster

“In de huidige marktomstandigheden komt ScapesMania naar voren als een aantrekkelijke kans voor early adopters. Dit baanbrekende project heeft meer dan $2.254.000 opgehaald, uitsluitend uit de crowd/retailsector, en heeft consequent dagelijks $51.000-$77.000 aan financiering veiliggesteld. ScapesMania wint terrein op tier-1 cryptovaluta” mediaplatforms en het ontvangen van steunbetuigingen van erkende crypto-beïnvloeders.

Belangrijkste hoogtepunten van ScapesMania

ScapesMania is geen regulier crypto-item; het is een levendig gaming-ecosysteem dat tegemoetkomt aan de interesses van zowel gewone spelers als crypto-bewust publiek. Als gamer hoef je niet met de complexiteit van crypto om te gaan om van boeiende gameplay te genieten. Aan de andere kant kunnen tokenhouders de vruchten plukken van de prestaties van het ecosysteem en de toekomst ervan vormgeven zonder te spelen.

Het team achter ScapesMania geeft prioriteit aan transparantie en onderhoudt open sociale-mediaprofielen. Het project beschikt over transitie-audits door toonaangevende bedrijven die op de veiligheidslijst staan, waardoor vertrouwen wordt gewekt bij early adopters.

ScapesMania maakt al furore op grote trackingwebsites en er zijn onderhandelingen gaande om het op prominente beurzen te laten noteren.

Voorverkoopmogelijkheden

Tijdens de early bird-voorverkoopfase heeft ScapesMania een prijs van $0,004568. Met een noteringsprijs van $0,01 per munt zouden early backers kunnen kijken naar een potentieel rendement van 2,2.

Bovendien ontgrendelt deelname aan ScapesMania een schat aan bonussen, in totaal tot 127%, samen met exclusieve mogelijkheden zoals het terugkopen en verbranden van tokens en staken.

Met de korting van 60% van vandaag zijn ScapesMania-tokens een koopje. Naarmate de volgende verkoopfase vordert, zal de prijs stijgen en $0,01 per token bereiken als de voorverkoop eindigt. Dit zou het perfecte moment kunnen zijn om je aan te sluiten bij de kringen van ScapesMania-houders.

>>> Doe mee met de voorverkoop met korting op de officiële site <<<

Zorg voor hogere winsten door een aanzienlijke bonus van 10% te pakken op ScapesMania! Gebruik code FXC886 bij het afrekenen in een speciaal tekstvak voor een nog betere deal voor een cryptocurrency waar de hele cryptogemeenschap jaloers op zou kunnen zijn. Handel snel: de aanbieding is geldig slechts voor een beperkte tijd.

Solana (SOL): Balancerende bullish vooruitzichten

Solana (SOL) heeft een robuuste opwaartse trend doorgemaakt, gekenmerkt door hogere hoogtepunten in de afgelopen drie maanden. Dit groeitraject is ondanks uitdagingen op het gebied van de regelgeving, met name de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) die Solana (SOL) als een effect bestempelt. wordt steeds meer gezien als een sterke concurrent in de crypto-ruimte, en overtreft onlangs Ripple in marktkapitalisatie.

De prijs van de Solana (SOL) is sinds begin juni met 550% gestegen, wat het negatieve sentiment rond het beveiligingslabel van de SEC trotseert. De prijs zou tegen eind 2023 potentieel met 20% kunnen stijgen naar het niveau van $100, op voorwaarde dat Bitcoin steun opbouwt boven de $44.200. zou een afwijzing op het niveau van $92,76 kunnen leiden tot een daling, waardoor lagere ondersteuningsniveaus op de proef zouden worden gesteld.

De bullish vooruitzichten voor Solana (SOL) hangen af ​​van de prestaties van Bitcoin, waarbij een sterke Bitcoin Solana (SOL) potentieel omhoog kan stuwen. Een uitsplitsing onder de belangrijkste ondersteuningsniveaus zou deze bullish thesis echter kunnen ontkrachten, met een potentiële daling naar een dieptepunt van $12,80. een daling van 85% ten opzichte van het huidige niveau.

Cardano (ADA): Klaar voor een golf met sterke fundamenten

Cardano (ADA) nadert een aanzienlijke stijging, waarbij Total Value Locked (TVL) een robuuste positie van meer dan $425 miljoen behoudt. Dit duidt op een groeiend vertrouwen en interesse in het Cardano (ADA)-ecosysteem. De voortdurende ontwikkeling en strategische partnerschappen van het platform dragen hieraan bij vanwege het positieve marktsentiment.

Cardano (ADA) staat aan de vooravond van een stijging van 14% en mikt op de grens van $0,70. Deze verwachte stijging wordt ondersteund door sterke fundamentals en een gestage stijging van de TVL. De markt houdt Cardano (ADA) nauwlettend in de gaten vanwege zijn potentieel om uit de crisis te breken. het huidige bereik en bereik nieuwe hoogtepunten.

Hoewel de vooruitzichten voor Cardano optimistisch lijken met een potentiële stijging naar $0,70, is het pad niet zonder uitdagingen. Marktvolatiliteit en concurrentiedruk kunnen de prijsbewegingen van Cardano (ADA) beïnvloeden. Als het platform echter blijft innoveren en meer gebruikers blijft aantrekken, zal de Een bullish scenario zou zich wel eens kunnen voordoen.

Sei (SEI): Het momentum vastleggen op de altcoin-markt

Sei (SEI) heeft onlangs een opmerkelijke stijging van 50% gezien, waarmee het beter presteert dan veel top-cryptocurrencies. Deze stijging is een erfenis van de groeiende belangstelling en het momentum achter Sei. De factoren die dit momentum aandrijven, zijn het waard om in de gaten te worden gehouden voor zowel handelaren als investeerders.

De recente stijging van 50% in de Sei (SEI)-prijs is indicatief voor een sterke marktinteresse. Beleggers kijken waarschijnlijk uit of dit momentum kan worden volgehouden of dat het een tijdelijke piek is.

Hoewel de recente stijging een bullish beeld voor Sei (SEI) schetst, betekent het onvoorspelbare karakter van de markt dat dit momentum kan aanhouden of een correctie tegemoet kan zien. Het gebrek aan gedetailleerde informatie maakt het een uitdaging om de toekomst ervan te voorspellen, maar de huidige trend duidt op een groeiende trend. interesse in Sei (SEI).

Internetcomputer (ICP): Nieuwe hoogtepunten en mogelijke correcties

Internet Computer (ICP) heeft onlangs een aanzienlijke stijging van 90% gezien, waarmee het belangrijke weerstandsniveaus heeft doorbroken. Dit wijst op een sterk bullish sentiment in de markt. De kortetermijnvooruitzichten blijven echter bearish, wat wijst op een mogelijke consolidatie- of correctiefase.

De koers van de Internet Computer (ICP) bereikte een nieuw jaarlijks hoogtepunt, maar is sindsdien gedaald. Desondanks handelt hij nog steeds boven belangrijke ondersteuningsniveaus. De markt kijkt of de koers van de Internet Computer (ICP) zijn winst kan vasthouden en zijn opwaartse traject kan hervatten.

De toekomst van Internet Computer (ICP) ziet er gemengd uit, met bullish indicatoren op de lange termijn, maar bearish tekenen op de korte termijn. Het vermogen om boven de belangrijkste steunniveaus te blijven zal van cruciaal belang zijn. Als Internet Computer (ICP) zijn momentum kan vasthouden, zal het heeft het potentieel voor verdere winst, maar een doorbraak onder de steun zou tot een aanzienlijke neergang kunnen leiden.

Kaspa (KAS): Een positieve opleving na de aankondiging

Kaspa (KAS) heeft zijn bereik uitgebreid met nieuwe mijnbouwpools op BSC en Polygon, wat wijst op een groeiend ecosysteem en toegenomen kansen voor liquiditeitsverschaffers. Deze uitbreiding is een positief teken voor de adoptie en het nut van Kaspa (KAS).

De prijs van Kaspa (KAS) is met 5% gestegen na de aankondiging van nieuwe mijnbouwpools. Voorspellingen wijzen op een bescheiden stijging van 9% naar $0,1398 binnen een maand. Dit weerspiegelt een voorzichtig optimistische kijk op de markt.

Hoewel de voorspelling voor Kaspa (KAS) bescheiden positief is, zal de daadwerkelijke uitkomst afhangen van bredere markttrends en het succes van zijn nieuwe miningpools. Als deze pools aanzienlijke liquiditeit en gebruikersbetrokkenheid aantrekken, zou Kaspa (KAS) verdere winst kunnen boeken.

Conclusie

De huidige cryptomarkt, met zijn focus op de ontwikkeling van een spot-ETF-markt, is een mix van angst en strategische bewegingen. De recente rally van Bitcoin en de voortdurende discussies over Bitcoin-spot-ETF’s zijn cruciaal bij het vormgeven van de richting van de markt.

Te midden hiervan komen altcoins zoals Solana (SOL), Cardano (ADA), Sei (SEI), Internet Computer (ICP), Kaspa (KAS) en ScapesMania naar voren als belangrijke spelers, elk met unieke vooruitzichten en uitdagingen. De winsten zijn bij elke munt sterk, maar het is ScapesMania, het innovatieve gaming-ecosysteem, dat het grootste voordeel lijkt te bieden.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!