Web3 crypto nieuws – Metacade lanceert nieuwe P2E game

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Metacade haalt de krantenkoppen op het gebied van crypto nieuws om de juiste redenen. Metacade, een nieuw crypto project dat tot doel heeft de play-to-earn revolutie te leiden, heeft de aandacht van investeerders getrokken nadat het onlangs het platform heeft geüpgraded en nieuwe games aan de groeiende bibliotheek heeft toegevoegd. Duik erin om te ontdekken wat Metacade is en waarom dit het populairste GameFi project ooit zou kunnen zijn.

Bullish cryptonieuws: Metacade voegt nieuwe P2E games toe tijdens de publieke bèta lancering

Metacade wint snel aan terrein als een van de populairste bestemmingen in de play-to-earn (P2E) arena, gepositioneerd als een one-stop-hub voor alles wat met GameFi te maken heeft. Recent crypto nieuws heeft het enthousiasme van investeerders vergroot, dankzij een hele reeks opkomende games die zich bij het platform hebben aangesloten. Deze toevoegingen vielen samen met de succesvolle publieke bèta-lancering op 28 november 2023.

Metacade sluit zich aan bij favorieten als EV.IO, Gold Fever en MetaStrikers en heeft het portfolio verrijkt door titels als Ember Sword en Shockwaves toe te voegen. Ember Sword is een van de belangrijkste toevoegingen aan het platform, waarbij MMORPG elementen worden gecombineerd met geavanceerde blockchain technologie. Ondertussen introduceert Shockwaves een opwindende, op muziek gebaseerde FPS ervaring.

Beide games brengen unieke elementen met zich mee: Ember Sword brengt een boeiend, door de community aangestuurd verhaal en Shockwaves brengt unieke op AI gebaseerde communicatie en strategische gameplay.

Deze golf van nieuwe cryptogames markeert een nieuwe mijlpaal in de indrukwekkende reis van Metacade. Na meer dan 16 miljoen dollar te hebben opgehaald in de presale, heeft Metacade het ecosysteem vanaf de grond opgebouwd, hoogwaardige game ervaringen aangeboden en een aantal samenwerkingen met grote namen veiliggesteld, zoals met Sweat Economy om gaming- en fitnessfans aan te trekken.

Wat is Metacade?

Metacade is de belangrijkste plek in de wereld van blockchain gaming, waar de opwinding van P2E samensmelt met de geest van een bloeiende community. Het is de plek waar gamers, liefhebbers van crypto en ontwikkelaars samenkomen, spannende GameFi titels verkennen en actief vormgeven aan de toekomst van de industrie. Het maakte furore in het crypto nieuws van Web3 als een van de snelstgroeiende projecten van P2E.

De aantrekkingskracht van Metacade zit echter niet alleen in het enorme aanbod van games. Het is een breed ecosysteem dat een speciale vacaturesite voor carrièremogelijkheden in Web3 aanbiedt, boeiende toernooien organiseert, een innovatief lanceerplatform voor games en een exclusief financieringsprogramma voor game ontwikkelaars host. De sleutel tot dit bruisende ecosysteem is het MCADE token, een veelzijdig token dat alle elementen stimuleert, van deelname aan toernooien tot het belonen van bijdragen aan de community.

In mei van dit jaar werd Metacade Lite met veel bijval gelanceerd en bood het een glimp van het uiteindelijke platform. Eind november debuteerde het met zijn publieke bèta en kreeg het een overweldigende positieve reactie. Metacade wordt geprezen om de veelzijdige ervaring en heeft al belangrijke stappen gezet in de richting van het leveren van het uitgebreide, door de gebruiker aangestuurde P2E platform dat investeerders voor ogen hadden. Zo heeft het zijn positie als uitblinker in de GameFi arena versterkt.

Hoe werkt Metacade?

Metacade heeft de aandacht van de wereld van crypto nieuws getrokken met de unieke benadering van gamen en verdienen. Er staan meerdere mogelijkheden open voor leden die hun inkomen willen verhogen.

Met P2E kunnen gebruikers tokens en NFT’s verdienen om uit te blinken in games. Het Compete2Earn programma tilt dit naar een hoger niveau en biedt toernooien en competities waarmee spelers nog grotere beloningen kunnen winnen.

Create2Earn stimuleert de leden van de community ondertussen om content bij te dragen, zoals beoordelingen van games of waardevolle inzichten, in ruil voor MCADE tokens. Voor degenen die op zoek zijn naar meer professionele betrokkenheid biedt Work2Earn mogelijkheden variërend van het testen van games tot volledig gevestigde rollen voor ontwikkelaars binnen de GameFi industrie.

Het Metagrants programma van het platform is een opvallend kenmerk. Met als doel de volgende generatie P2E titels te stimuleren, bieden Metagrants aanstormende ontwikkelaars de kans om financiering te winnen uit de Metacade schatkist. Er worden voorstellen voor games ingediend waar de community op kan stemmen, waarbij de voltooide titel exclusief wordt toegevoegd aan de virtuele arcade  van Metacade!

De toekomst van Metacade

Als een van de populairste nieuwe crypto’s op de markt, schittert de toekomst van Metacade van belofte. Opmerkelijke partnerschappen met Web3 ontwikkelaars MetaStudio en Somnio zorgen ervoor dat Metacade een voorsprong heeft op de concurrentie.

Vooruitkijkend staat de roadmap van Metacade bol van ambitieuze plannen. Het smeedt aanvullende partnerschappen, lanceert een AI gaming chatbot, waagt zich aan AR/VR gaming en rolt een NFT marktplaats uit, naast andere bullish ontwikkelingen. Deze mijlpalen zullen zich naar verwachting de komende maanden ontvouwen, tot grote vreugde van de groeiende Metacade community.

Deze voortdurende evolutie en uitbreiding zullen naar verwachting het MCADE token verder stimuleren en Metacade heeft sinds de lancering op openbare exchanges een toename van de ondersteuning op de gaming markt gezien. Het token is momenteel geprijsd op $0.011. Het token lijkt echter aanzienlijk ondergewaardeerd na de publieke bèta-lancering, wat duidt op een aanzienlijk groeipotentieel in 2024.

Metacade zou een van de beste opties voor investeren in GameFi kunnen zijn

Terwijl Metacade de krantenkoppen in het crypto nieuws blijft halen, is het duidelijk dat het platform een kracht aan het worden is om rekening mee te houden in P2E gaming. Het evolueerde snel van een nieuwe crypto kandidaat naar een pionier, wat blijkt uit de succesvolle publieke bèta lancering en een stroom spannende nieuwe games.

Gesterkt door een routekaart vol ambitieuze ontwikkelingen, lijkt het MCADE token van Metacade een grote vlucht te zullen nemen. Voor slimme investeerders zou het nu instappen bij Metacade in 2024 zeer winstgevende rendementen kunnen opleveren, aangezien het platform blijft uitbreiden en het tempo bepaalt in het GameFi landschap.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!