Ark Invest dumpt $11,5 miljoen aan Coinbase-aandelen, terwijl het DeFi-platform voor het delen van inkomsten investeerders blijft aantrekken in voorverkoop

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Onlangs heeft Ark Invest voor $11,5 miljoen aan Coinbase-aandelen verkocht. Deze stap heeft geleid tot discussies in de cryptogemeenschap. Ondertussen blijft Pullix (PLX), een DeFi-platform dat de inkomsten deelt, de interesse van investeerders boeien via zijn voortdurende voorverkoop. Volgens sommige marktanalisten zal deze nieuwe ICO, die zich nu in fase 2 van de voorverkoop bevindt, in 2024 het volgende 100x-token worden. Laten we eens nader bekijken waarom.

Een verandering van strategie van Ark Invest

Het besluit van Ark Invest om zijn Coinbase-aandelen te dumpen duidt op een strategische verschuiving. Deze actie is aanzienlijk, maar betekent niet noodzakelijkerwijs een afnemend geloof in de crypto-ruimte. In plaats daarvan kan het duiden op een herallocatiestrategie of een gediversifieerde investeringsaanpak.

Op 15 december noteerde het Coinbase-aandeel volgens TradingView $148,52, een daling van 2,24% ten opzichte van 14 december. Dit is een daling van 56% ten opzichte van het hoogste punt ooit van $342,98 in november 2021.

Pullix (PLX): Een van de beste DeFi-projecten

Te midden hiervan blijft Pullix (PLX) een centraal punt op de DeFi-markt. Dit opkomende hybride DeFi-handelsplatform zal de beste gecentraliseerde en gedecentraliseerde uitwisselingsfuncties samenvoegen. Als gevolg hiervan zult u als handelaar aanzienlijk profiteren met een hoge hefboomwerking van 1000:1 , diepe liquiditeit en zelfbewaring over uw activa.

Bovendien onderscheidt Pullix zich door de handel in alle activaklassen (inclusief crypto’s) toe te staan. Dit zal talloze financiële markten openen, zelfs de forexmarkt. Volgens een Triënnale Centrale Bankenquête uit 2019 kende de forexmarkt een dagelijks volume van $6,6. T in 2022. Dit aspect geeft Pullix een concurrentievoordeel ten opzichte van platforms als Binance of Coinbase, die een ‘crypto-only’-beleid voeren.

Een uniek systeem voor het delen van inkomsten

De kern van dit platform en al zijn functies zal het PLX-native token zijn. Het is nu slechts $ 0,042 waard, aangezien het zich in fase 2 van de voorverkoop bevindt. Dit crypto ICO-evenement heeft voor veel opschudding in de gemeenschap gezorgd, aangezien er al 4,7 miljoen tokens zijn verkocht en er is $199.000 opgehaald.

Een belangrijke reden is het inkomstendelingsmodel van Pullix, waarmee investeerders kunnen profiteren van het succes van het platform. Met andere woorden: degenen die de PLX-native token inzetten, ontvangen een percentage van de dagelijkse inkomsten van Pullix. Bovendien zal Pullix een burn-functie implementeren die maken de altcoin deflatoir en schaars, waardoor de waarde ervan mogelijk toeneemt.

Als u een liquiditeitsverschaffer wordt op Pullix, kunt u zelfs andere cryptocurrencies inzetten bij Pullix om in de loop van de tijd een vaste rente te ontvangen. U kunt bijvoorbeeld Bitcoin storten en uw vaste rente wordt uitbetaald in Bitcoin. De rente varieert. van 8-18% afhankelijk van de lock-up periode.

Voor degenen die alleen het PLX-token willen houden, weet dat u kortingen tot 60% op de handelskosten ontvangt terwijl u ook exclusieve toegang krijgt tot specifieke activaklassen. Op deze manier zal elke handelaar hiervan profiteren.

Conclusie

Hoewel de stap van Ark Invest een verschuiving signaleert, doet dit niets af aan de aantrekkingskracht van DeFi-projecten als Pullix. Omdat het een lage marktkapitalisatie van $8 miljoen heeft, zou het slechts $8 miljoen nodig hebben om de huidige prijs (en het rendement voor investeerders) te verdubbelen. Dit is haalbaar gezien de innovatieve kenmerken die Pullix zal introduceren en de financiële markten die het zal aanboren.

Vanwege dit feit, plus de grote vraag naar miljoenen tokens die al zijn verkocht, voorzien experts in het veld een waardestijging van 580% voor deze altcoin voordat de voorverkoop eindigt. In het eerste kwartaal van 2024, na de lancering en beursnotering, kan deze zelfs te maken krijgen met een 100x-pomp – waardoor PLX een van de altcoins is om in de gaten te houden.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!