Bonk grootste crypto stijger afgelopen week na Binance vermelding – Welke veelbelovende nieuwe crypto presales hebben potentie viraal te gaan bij crypto ICO

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De Bonk (BONK) koers heeft vorige week vrijdag een all-time high weten te behalen nadat de meme coin op Binance gelist werd. Eerder kreeg de veelbelovende crypto ook al een listing op Coinbase, wat zorgde voor en stijging van de koers.

Dit zorgde er samen met de grote BONK hype voor dat de munt overgewaardeerd werd waardoor de koers in een herstelbeweging belandde. Hierdoor begint de paniek bij beleggers toe te slaan wat zorgt voor een flinke daling.

Investeerders vragen zich nu af of dit het einde is voor BONK of dat hij aankomende weken nog een bounce back kan maken.

Actuele Bonk koers

Om erachter te komen wat er aan de hand is met BONK zullen we eerste een kijkje moeten nemen naar de actuele BONK koers, deze is namelijk in de afgelopen 24 uur met 14,96% gedaald. Toch staat de munt nog steeds 54,7% hoger dan een week geleden.

Deze populariteit was dus deels te danken aan de listing van Coinbase en Binance op hun exchanges, maar dit was niet het begin van de crypto trend. Dat was waarschijnlijk mede te danken aan de populariteit van de Solana Saga telefoons waarop 30 miljoen BONK tokens stonden.


Als we kijken naar de koers verandering voor BONK in de afgelopen maand zit de munt op een fenomenale stijging van 566,1%. Dit is een stijging van 1746,89% sinds zijn lancering tijdens kerst van vorige jaar

Op het moment van schrijven zijn er 60.837.624.528.359 BONK munten in de omloop, wat 60% is van het totaal. Het handelsvolume zit op $660 miljoen en de totale markt waarde is $1,2 miljard waarmee het de 53ste munt is op de lijst van CoinMarketCap.

Bonk koers verwachting – Kan deze crypto trend voortzetten?

Doordat Bonk een meme coin is, is de munt vrijwel alleen afhankelijk van de token houders. Als de munt zijn aanhang verliest kan hij zomaar eens instortten.

Aangezien BONK op dit moment de drie na grootste meme coin is, achten we dit onwaarschijnlijk. We gaan de technische indicatoren in de Bonk koers met je bespreken, zodat jij weet wat je wél kunt verwachten.

De relative strength index (RSI) is van 90 naar de 65 gezakt. Dit laat ons zien dat de munt nog steeds erg overgewaardeerd is en net aan een herstelbeweging is begonnen.

Deze voorspelling wordt bevestigd als we gaan kijken naar de moving averages van Bonk. Het 30DMA is ver boven het 200DMA uitgestegen en de koers trade nog weer een stuk hoger.

Het $0,000010 niveau is een belangrijk punt om in de gaten te houden. Daalt de Bonk koers onder dat niveau zullen veel investeerders hun posities sluiten.

Als het daarboven weet te blijven kan de meme coin zich klaar gaan maken voor de volgende crypto bull run. Hierbij wordt voorspeld dat BONK zelfs verder kan stijgen naar de $0,000040.

Omdat Bonk zijn grootste stijging al voorbij is gaan investeerders zoeken naar andere veelbelovende crypto. Veel beleggers komen dan uit bij crypto presales die nog geen listing hebben op een van de exchanges.

Veelbelovende crypto met potentie om viraal te gaan bij crypto ICO

Na de stijging in de Bonk koers zijn beleggers benieuwd wat de volgende crypto trend gaat worden. Een investering die potentieel met zich mee brengt zijn crypto presales.

Dit zijn tokens die in een voorverkoop verkocht worden, zodat er een vermogen opgehaald kan worden om het project verder te ontwikkelen. Doordat er van deze tokens nog geen crypto ICO is geweest zijn ze nog relatief onbekend.

Een aantal van de beste crypto presales zijn:

  • Sponge V2 (SPONGE) – Veelbelovende Crypto met Virale Potentie
  • Meme Kombat (MK)  – Gaming Crypto met de Potentie van een Meme Coin
  • Bitcoin ETF (BTCETF) – Profiteer van Bitcoin Hype via deze Crypto Presale

Sponge V2 (SPONGE) – Veelbelovende crypto met virale potentie

Je hebt vast wel eens van de bekende SPONGE token gehoord die in mei veel aandacht binnen haalde met zijn crypto ICO. Het is een van de succesvolste meme coins van 2023 en ze komen nu met hun V2 versie.

De enige mogelijkheid om deze V2 versie te krijgen is door Sponge V1 te staken. Deze tokens zullen dan voor altijd vast blijven staan in smart contracts zodat je een passief inkomen met Sponge V2 kunt verdienen.

Door het succes van de Sponge V1 token is het succes van Sponge V2 bijna verzekerd. Aangezien Sponge V1 straks niet meer beschikbaar is, kun je hem het beste gebruiken om Sponge V2 te verdienen.

Hoe langer jij je Sponge V1 tokens gestaked hebt, hoe hoger het rendement wordt dat je verdient. Je kunt de Sponge V2 token krijgen door Sponge V1 aan je crypto wallet toe te voegen en hem te staken via de officiële website van Sponge.

Nu naar Sponge V2

Meme Kombat (MK)  – Gaming crypto met de potentie van een meme coin

Meme Kombat is een interessant project dat gebaseerd is op het populaire Mortal Kombat spel. Meme Kombat is net als het origineel een battle arena spel met verschillende soorten karakters, maar dan van je favoriete meme coins.

Het platform maakt gebruik van AI en blockchain technologie om de gevechten transparant, en veilig te laten verlopen. Door het gebruik van de Ethereum chain zijn alle transacties openbaar en kunnen ze gebruik maken van een staking mechanisme.

Het staking mechanisme van Meme Kombat is uniek doordat je de tokens die je gestaked hebt, kunt blijven gebruiken als inzet op de gevechten. Ook kun je de token al staken tijdens de presale als je gebruik maakt van Ethereum tijdens je aankoop.

De presale heeft 10 verschillende fasen met telkens een oplopende prijs en ze zijn nu in hun 7de fase. De presale is dus bijna afgelopen en je hebt de laagst mogelijke prijs al gemist. Koop hem dus snel voor $0,246 voordat het te laat is en de prijs nog een keer verhoogt wordt.

Nu naar Meme Kombat

Bitcoin ETF (BTCETF) – Profiteer van Bitcoin hype via deze crypto presale

Met de opkomende uitspraak over de spot Bitcoin ETF’s tussen 3 en 10 januari weet de Bitcoin ETF crypto presale veel aandacht te krijgen. Ze hebben al $4,7 opgehaald om het project te ondersteunen wat wijst op een hoog vertrouwen van investeerders.

Bitcoin ETF zal in eerste instantie 5% transactie kosten hebben op elke betaling, maar deze zal met elke mijlpaal 1% verminderen. Er zijn in totaal 5 mijlpalen dus uiteindelijk zullen de transactie kosten vervallen. Ook worden er met het behalen van de mijlpalen 5% van het totale aantal tokens verbrand.

Dit betekent dat de tokenomics van Bitcoin ETF deflatoire zijn, wat een sterke eigenschap is voor een altcoin. Aangezien de token is afgeleid van Bitcoin en de Bitcoin halving van april 2024 waarschijnlijk zal zorgen voor een nieuwe crypto bull run, komt Bitcoin ETF precies op het goede moment.

Je kunt de token nu kopen voor een prijs van $0,0068 door gebruik te maken van ETH, USDT, BNB, MATIC of je bankpas. Let wel op, want ook deze presale heeft verschillende fasen met telkens een oplopende prijs. Je hebt er dus baat bij om de token zo snel mogelijk te kopen.

Nu naar Bitcoin ETF

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!