Zal Bitcoin (BTC) in januari $50.000 bereiken? Nieuwe altcoin zal na lancering $1 overschrijden

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Zou Bitcoin een van de beste cryptomunten kunnen zijn die je nu kunt kopen? De grootste cryptovaluta op de markt, die rond de $41.000 schommelt, heeft de laatste tijd investeerders op scherp gezet. Sommigen geloven dat dit slechts het begin is van een lange termijn bull run, anderen zijn misschien minder optimistisch en verwacht in de nabije toekomst enkele dalingen.

Toch is Bitcoin niet alleen degene die het nieuws haalt – een nieuwe altcoin zal na de lancering de $1 overtreffen, momenteel geprijsd op een betaalbare $0,042, dus velen denken dat dit de beste altcoin zou kunnen zijn om voorafgaand aan de rally te kopen.

Lees verder om erachter te komen wat de toekomst kan brengen voor Bitcoin, maar ook voor de snelgroeiende altcoin-markt, met de nieuwste hybride beurs, Pullix (PLX), bovenaan de volglijst van beleggers.

Zal Bitcoin (BTC) in januari de $50.000 bereiken?

Volgens Bloomberg tonen optiehandelaren er een duidelijke interesse in dat Bitcoin in januari de $50.000 zal bereiken. Dit blijkt uit de manier waarop ze inzetten op dit doel verzamelen. De clustering van opties rond de $50.000 grens is een sterke indicator van het marktsentiment, wat aangeeft dat velen op de markt optimistisch zijn over het groeipotentieel van Bitcoin op de korte termijn.

Bovendien zijn er veel katalysatoren die zouden kunnen leiden tot een bull run op de lange termijn in BTC. Een goedkeuring van een Bitcoin ETF zou bijvoorbeeld niet alleen de groeiende acceptatie van Bitcoin in de reguliere financiële wereld valideren, maar het ook toegankelijker maken voor een breder scala aan investeerders. Ook kijken marktdeelnemers reikhalzend uit naar de komende halving in april, die historisch gezien de Bitcoin-prijzen naar nieuwe recordhoogtes heeft gedreven.

Hoewel de reis van Bitcoin naar $50.000 in januari veelbelovend lijkt, zijn de echte sterren van de show de ontluikende altcoins. Volgens Bloomberg presteren kleinere en minder bekende cryptocurrencies beter dan Bitcoin wat betreft groeipotentieel – en Pullix is ​​een voorbeeld dat snel aan populariteit wint.

Spannende nieuwe altcoin die na lancering de $1 zal overschrijden

PLX, de levensader van het Pullix-platform, is de eerste Trade-to-Earn-cryptocurrency op de markt waar gebruikers beloningen verdienen voor het handelen op het platform, het voltooien van uitdagingen, staken en nog veel meer. Pullix is ​​momenteel geprijsd op een bescheiden $0,042. klaar om na de lancering de grens van $1 te overschrijden, een mijlpaal die zowel investeerders als crypto-enthousiastelingen nauwlettend in de gaten houdt.

In wezen is het PLX-token de handelsvaluta op het platform. Gebruikers kunnen cryptocurrency, zoals Bitcoin, Ethereum en nog veel meer, storten en crypto en traditionele activa op het platform verhandelen.

Voor sommige activa is mogelijk PLX nodig om te kunnen handelen, maar de tokens kunnen ook worden ingezet. Als klap op de vuurpijl is PLX de primaire valuta voor het ontvangen van beloningen, kortingen en zelfs cashback op het Pullix-platform, waardoor het een van de beste altcoins is om te kopen. als u op zoek bent naar exponentieel groeipotentieel.

De huidige prijs van Pullix van $0,042 is nog maar het begin. Marktanalisten zijn optimistisch over het groeitraject, vooral gezien de toenemende belangstelling voor altcoins die iets bieden dat verder gaat dan alleen een digitale valuta. Analisten verwachten zelfs dat de PLX in de komende jaren met 580% zal stijgen. voorverkoop en meer dan 100x bij lancering op grote beurzen.

Nu investeerders steeds meer op zoek zijn naar altcoins met praktisch nut, toont Pullix een robuust potentieel om na de lancering de $1 te overtreffen.

Het komt neer op:

Al met al ligt de BTC van Bitcoin volgens marktanalisten en optiehandelaren op koers om tegen januari mogelijk de $50.000 te bereiken. Het is echter niet alleen Bitcoin die de krantenkoppen haalt als de beste crypto om nu te kopen – Pullix, een nieuwe altcoin, wint snel aan populariteit. de markt.

Met een innovatief Trade-to-Earn-model en een huidige prijs van slechts $0,042 wordt verwacht dat Pullix na de lancering een substantiële groei zal doormaken, die mogelijk de $1 zal overschrijden.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!