El Salvador gaat Bitcoin (BTC) vulkaan obligatie lanceren, biedt Everlodge (ELDG) een betere optie voor passief inkomen?

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De afgelopen maanden hebben twee cryptocurrencies – Bitcoin (BTC) en Everlodge – veel aandacht getrokken. Terwijl BTC zijn positie als leider op de markt heeft behouden, is het nieuwe token, ELDG, uitgegroeid tot een veelbelovende concurrent.

De huidige investeringstrends laten echter zien dat beleggers Everlodge verkiezen boven Bitcoin vanwege een beter rendement. De voorverkoop van dit nieuwe project heeft tientallen investeerders aangetrokken vanwege de enorme groei en rendementen. U mag deze enorme investeringsmogelijkheid dus niet missen.

Bitcoin (BTC)-obligaties ontvangen goedkeuring in El Salvador

De populariteit en acceptatie van Bitcoin (BTC) zijn voortdurend gestegen, waarbij El Salvador het volgende sterke punt is geworden. De lang geplande Bitcoin (BTC)-obligaties van El Salvador hebben goedkeuring gekregen van de toezichthouders van het land.

Terwijl ze het nieuws aankondigden, zeiden de autoriteiten dat de Bitcoin (BTC)-obligaties waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2024 zullen worden uitgegeven. Naar verluidt zullen de Bitcoin (BTC)-obligaties live gaan op het Bitfinex Securities Platform.

Bitcoin (BTC) wordt echter geconfronteerd met verschillende marktuitdagingen. Volgens de laatste on-chain-gegevens is de totale open interesse van Bitcoin (BTC) sterk gedaald als gevolg van een enorme uitverkoop. Uit gegevens van CryptoQuant blijkt dat Bitcoin-whales hun aandelen hebben gedumpt. BTC-bezit bedroeg $44.000 op 6 december.

Deskundigen zijn van mening dat whales minder overtuigd zijn van de verdere groei van Bitcoin, en daarom zijn ze bezig hun BTC-bezittingen kwijt te schelden.

Dit negatieve sentiment is ook zichtbaar op de prijsgrafiek van Bitcoin (BTC). De afgelopen week is de marktwaarde van Bitcoin (BTC) met 7% gedaald. Daarom is de huidige handelsprijs van een Bitcoin (BTC) token $41.082,36.

De voorverkoop van Everlodge bereikt nieuwe groeihoogten

Volgens een rapport van AirDNA zal het gemiddelde dagtarief voor kortetermijnverhuur in de VS in 2023 $278 bedragen. Uiteraard was dit $259 voor 2021. Dit toont aan dat de winstgevendheid van de horeca de laatste tijd enorm is gestegen. het is ook een populaire sector geworden voor investeringsdoeleinden. Als u in een vakantievastgoed wilt investeren, is Everlodge uw go-to-platform.

Met zijn revolutionaire zakelijke routekaart heeft dit nieuwe Web3-platform de vakantieverhuursector ontwricht. Het biedt u de mogelijkheid om luxe vakantiehuizen en villa’s te bezitten voor slechts een klein deel van hun werkelijke prijs. Via dit platform kunt u nu eigenaar worden van een luxe vakantieverblijf door slechts $100 te investeren.

Hoe het werkt is transparant en gemakkelijk te begrijpen. Eerst zal het platform digitale tokens, NFT’s genaamd, maken voor vakantie-eigendommen. Vervolgens zal het die NFT’s opsplitsen in kleinere eenheden, waardoor ze toegankelijk worden voor kleine investeerders.

Als u op zoek bent naar een lening, bent u vrij om deze NFT’s ook als onderpand te gebruiken. Een ander opmerkelijk kenmerk van het platform is Launchpad. Het helpt ontwikkelaars het geld in te zamelen dat ze nodig hebben om hun nieuwe projecten te krijgen.

Het platform bevindt zich momenteel in de achtste fase van de voorverkoopronde. Eén ELDG-token, de native cryptocurrency van het platform, kost nu 0,027. Bovendien kun je wat extra geld verdienen door je tokens in te zetten.

Tot nu toe is de waarde van het project met 90% gestegen. Volgens sommige analisten zou de waarde van de ELDG-tokens tegen het einde van de voorverkoop met 280% kunnen stijgen. Bovendien zou de waarde ervan, als het op een beurs genoteerd wordt, zelfs met 280% kunnen stijgen. een enorme 3.000%.

Bezoek Everlodge

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!