26 miljoen Ripple (XRP) overgedragen naar Bitstamp, BNB Chain onthult Greenfield Roadmap – Meme Moguls wordt de populairste P2E-memecoin

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Dit bericht behandelt de nieuwste ontwikkelingen in de crypto-scene, van Ripple (XRP) tot BNB en Meme Moguls (MGLS). Een on-chain whale-waarschuwing heeft onlangs de overdracht van 26 miljoen XRP-tokens naar Bitstamp, een crypto-exchange, opgespoord.

Daarnaast heeft BNB Chain zijn Greenfield-technologieroadmap onthuld, die zich richt op massale adoptie. Ondertussen is Meme Moguls, een nieuwe ICO, de populairste P2E-memecoin op de markt geworden, met als doel omhoog te schieten. Dit bericht zal deze ontwikkelingen behandelen, dus laten we beginnen.

>>Koop Meme Moguls vandaag<<

Ripple (XRP): 26 miljoen tokenoverdracht naar Bitstamp

Ripple (XRP) is een prominente token op de markt en behoort tot de top van de altcoins. Ondanks het bearish sentiment rond XRP blijft het een van de meest veelbelovende cryptocurrencies. Ook wordt er de komende dagen een bullish koersomslag verwacht.

In het laatste Ripple-nieuws heeft de grote verkoop van walvissen bijgedragen aan de prijsdaling. Op 11 december meldde Whale Alert, een blockchain-tracker en analysesysteem, een interessante gebeurtenis: 26 miljoen XRP-tokens, ter waarde van meer dan $16 miljoen, werden onlangs verzonden vanuit een onbekende portemonnee naar Bitstamp.

Dit Ripple XRP-nieuws was echter een beetje verontrustend: XRP handelt momenteel op ongeveer $0,6, maar staat onder bearish druk.

BNB Chain: Onthulling van Greenfield roadmap

BNB is het utility-token van de Binance-exchange, behoort tot de top vijf van cryptocurrencies op de markt en is ook een van de beste munten om in te investeren.

In een aankondiging van 12 december onthulde BNB Chain de Greenfield-technologieroadmap. Sterke prestaties, een groter multichain-platform en een verbeterde gebruikerservaring worden allemaal beloofd. Gezien de onzekerheid rond het ecosysteem was dit Binance-nieuws een welkome ontwikkeling.

De BNB-munt wordt op het moment van schrijven verhandeld voor ongeveer $250. Volgens voorspellingen zal deze voor het einde van het jaar waarschijnlijk $300 bereiken.

Meme Moguls (MGLS): De populairste P2E-memecoin

Een voorsprong nemen op de curve en vroeg positioneren is een van de meest effectieve manieren om het te maken in de crypto-ruimte. Eén project in het bijzonder, Meme Moguls (MGLS), maakt furore omdat het de populairste P2E-memecoin is. Het bevindt zich momenteel in fase één van de voorverkoop en is snel uitverkocht. Velen hebben zich afgevraagd of het sneller zou groeien dan bekende cryptocurrencies zoals XRP en BNB vanwege het ontwrichtende model.

Meme Moguls onderscheidt zich onder de memecoins doordat het toepassingen uit de echte wereld bevat. Het is een P2E-memetoken (play-to-earn) gebouwd op de Ethereum-blockchain. In tegenstelling tot andere games leert dit spel spelers hoe ze goede investeringen kunnen doen. zal veel meer zijn dan alleen een geweldige ervaring.

Spelers kunnen verschillende investeringsstrategieën verkennen, nieuwe investeringsmogelijkheden vinden en geld of prijzen winnen door het spel te spelen.

Een token kost tijdens de eerste voorverkoopfase slechts $0,0021. Het wordt gepositioneerd als de beste crypto om in te investeren, aangezien analisten na de lancering een waardegroei van 50x voorspellen.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Meme Moguls (MGLS):

Website: https://mememoguls.com/
Koop de presale: https://app.mememoguls.com/sign-up 
Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!