Houders van Bitcoin (BTC) en Cosmos (ATOM) verhuizen naar Meme Moguls (MGLS) als topkeuze voor de bullmarkt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de bullmarkt aan kracht wint, zijn investeerders actief op zoek naar goud, en Meme Moguls (MGLS) komt naar voren als een aantrekkelijke optie. Meme Moguls daagt gevestigde tophonden als Shiba Inu en Dogecoin uit, maar ook topcryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Cosmos. (ATOM).

>> Kun jij de volgende 1000x Meme Coin voorspellen? Word vandaag nog een Meme Mogul <<

Terwijl play-to-earn-modellen onder de loep worden genomen, hernieuwt Meme Moguls het gesprek. Dit project biedt niet alleen tokens aan; het introduceert een coole mix van gaming-onderdompeling en crypto-handel. Momenteel bevindt MGLS zich in de vroege voorverkoopfase en heeft verheven doelen op het gebied van het inpakken een ROI van 1000% voor zijn gebruikers, met een prijs van slechts $0,013. Laten we eens kijken hoe dit project van plan is voorop te blijven lopen.

Meme Moguls (MGLS): Een rijzende ster met 100x winst aan de horizon

Het Meme Moguls (MGLS)-spel is een unieke mix van educatie en entertainment. Het stelt gebruikers in staat beleggingsstrategieën te leren, nieuwe kansen te ontdekken en met vrienden te concurreren in virtuele aandelenhandelspellen.

Beginnend met $100.000 aan virtueel geld, kunnen spelers hun gesimuleerde winsten omzetten in echte contante opbrengsten, terwijl ze hun portefeuilles diversifiëren in een risicogecontroleerde omgeving.In tegenstelling tot de meeste mememunten met minimaal nut, dient het ERC-20-token zowel als een in-game-valuta en een governance-token binnen het Meme Moguls-ecosysteem.

Meme Moguls (MGLS) moedigt gebruikers aan om hun reis te beginnen om hun eigen grote deal te worden. Door mee te doen, kunt u beter worden in het handelen in meme, kopiëren en leren van experts, en hogerop komen op de vermogenslijst.

Als mogul kun je inkomsten genereren met je handelsexpertise, een passief inkomen verdienen en zelfs deelnemen aan gratis en betaalde handelstoernooien om geldprijzen en felbegeerde meme-verzamelobjecten te winnen.Meme Moguls-gebruikers kunnen extra geld verdienen door hun MGLS-tokens vast te houden en deel te nemen in liquiditeitsmijnbouw.Dit moedigt het behouden van de tokens aan en helpt het platform in het algemeen stabieler te maken.

Cosmos (ATOM) blijkt nog steeds relevant voor de gemeenschap

Cosmos (ATOM) blijft een opmerkelijke speler in de crypto-ruimte, vooral in de context van NFT’s. Hoewel het misschien niet de eerste keten is die bij NFT-enthousiastelingen in gedachten komt, positioneert Cosmos door zijn unieke identiteit als een “blockchain van blockchains” Cosmos als een leider in het bevorderen van interoperabiliteit in de crypto-ruimte.

Terwijl Meme Moguls gebruikers aan de ene kant rechtstreeks betrekt bij het kopen en verkopen van zeldzame NFT-personages om de handelsvoorwaarden te verbeteren, opereert Cosmos op een ander front: Cosmos richt zich erop de brug te zijn tussen blockchains en ervoor te zorgen dat NFT’s naadloos over verschillende platforms kunnen bewegen.

Terwijl Meme Moguls een levendige metaverse creëert met Moguls World, bevordert Cosmos de eenheid in het blockchain-landschap, waardoor de isolatie van activa binnen individuele ketens wordt voorkomen. Deze focus op interoperabiliteit onderscheidt Cosmos als een bullish blockchain-project dat werkt aan een verenigd ecosysteem.

Bitcoin (BTC) geeft dominantie over aan altcoins

De cryptowereld kende een revolutie met de introductie van Bitcoin in 2009. Dankzij BTC werd de droom van het vestigen van een gedecentraliseerde economie, vrij van overheids- en bedrijfsinvloeden, voor ons allemaal werkelijkheid.

Bitcoin, de pionier op het gebied van cryptovaluta, heeft de laatste tijd echter de krantenkoppen gehaald, vooral vanwege de daling van de hoogste BTC-prijs ooit van $69.000 per eenheid naar een handel net onder de $20.000. Sindsdien is het bedrijf in het offensief gegaan met de Bitcoin-prijs die momenteel op $40.000. De invloed van Bitcoin op de cryptomarkt is aan het vervagen. Hoewel sommigen de recente daling ervan misschien als een crash beschouwen, is het van cruciaal belang om niet te worden misleid.

Ondanks dat het qua marktkapitalisatie de grootste cryptocurrency is, hebben de hindernissen van Bitcoin deuren geopend voor altcoinprojecten zoals Meme Moguls en Cosmos, die elk naar de troon streven. Het bereik van crypto-activa heeft de afgelopen tijd een aanzienlijke groei gekend. Hoewel ze aansluiten bij de doelstelling van Bitcoin om ’s werelds belangrijkste mondiale gedecentraliseerde transactiesysteem, hebben talloze valuta’s en tokens, zoals MGLS, aanvullende nutsdoelen, die allemaal bijdragen aan de vooruitgang van crypto.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Meme Moguls (MGLS):

Website: https://mememoguls.com/
Koop de voorverkoop: https://app.mememoguls.com/sign-up 
Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!