Een nieuw token dat enorme aandacht krijgt van Bitcoin (BTC) en Chainlink (LINK) whales – Het onvertelde verhaal onthuld

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Er is onlangs een nieuw token verschenen dat de aandacht heeft getrokken van whales binnen de domeinen van Bitcoin (BTC) en Chainlink (LINK). Dit onder-de-radar-token heeft stilletjes maar aanzienlijk de aandacht getrokken van talloze whales. Dit artikel zal het fascinerende onthullen verhaal achter dit nieuwe token en waarom het erin is geslaagd de nieuwsgierigheid van deze grote spelers te boeien.

Bitcoin (BTC): Uitdaging bij het bereiken van de grens van $50.000

De bekende sociale-mediahandelaar Titan van Crypto voorspelde dat Bitcoin (BTC) vóór de halvering een prijsmijlpaal van $50.000 zou bereiken. Het huidige marktlandschap biedt echter opmerkelijke obstakels voor het bereiken van deze Bitcoin-prijs. Nu Bitcoin voor $37.751,61 wordt verhandeld, vereist het realiseren van de verwachte waarde een substantiële stijging van 32% – een haalbare maar uitdagende taak.

De uitdaging ligt niet alleen in de prijs, maar ook in de marktkapitalisatie. Bitcoin zou moeten escaleren van zijn huidige marktkapitalisatie van 738 miljard dollar naar 977 miljard dollar. Deze reis zou, gezien de marktdynamiek, aanzienlijke problemen kunnen opleveren.

Hoewel de Bitcoin-prijsvoorspelling optimisme uitstraalt, kan het verwezenlijken van deze waardering van $50.000 moeilijk blijken. Daarom kijken Bitcoin-whales naar verschillende manieren om winst te maken.

Op dezelfde manier voorspelde DigitalCoinPrice dat Chainlink (LINK) vóór het einde van 2023 $32,40 zou kunnen bereiken. Veel marktuitdagingen verhinderen echter dat de Chainlink-prijs dit niveau bereikt. Nu Chainlink momenteel op $14,76 handelt, betekent het behalen van het verwachte doel van $32,40 een opmerkelijke stijging van 119% binnen één jaar. Dit is een lastige taak voor elke cryptocurrency.

Chainlink heeft sinds 2021 ook het niveau van $30 niet bereikt. Als we naar de marktkapitalisatie kijken, kunnen we hieruit afleiden dat deze voorspelling wellicht niet zal uitkomen. De marktkapitalisatie van Chainlink zou moeten stijgen van de huidige $8,2 miljard naar $17 miljard. Dit is een percentage van 116%. verhoging die binnen een maand moet gebeuren.

Vanwege al deze redenen is het mogelijk dat deze Chainlink-prijsvoorspelling niet uitkomt, waardoor walvissen andere tokens verkennen, wat een verschuiving van LINK aangeeft.

Pullix (PLX): Aandacht trekken

Terwijl Bitcoin en Chainlink met uitdagingen worden geconfronteerd bij het bereiken van torenhoge prijzen en kolossale marktkapitalisaties, is Pullix ($PLX) één project dat deze uitdagingen niet aankan. Dit project zal opvallen door de introductie van een unieke beurs waar u alle activa (inclusief crypto) kunt verhandelen. in volledige privacy, omdat er geen KYC vereist is.

Geprijsd op slechts $0,04 per $PLX-token met een marktkapitalisatie van $8 miljoen, toont Pullix het potentieel voor aanzienlijke groei zonder dat een overweldigende instroom van nieuwe fondsen nodig is. Maar houd er rekening mee dat het zich in de voorverkoopfase bevindt en dat de prijs zal blijven stijgen Bovendien geeft het vasthouden van het $PLX-token u een percentage van elke transactie wanneer het platform wordt gelanceerd.

De associatie met de OTC-derivatenmarkt, die volgens bis.org een waarde van $20,7 biljoen bereikte, duidt op veelbelovende vooruitzichten voor de duurzame groei van Pullix op de lange termijn. Met andere woorden: Pullix zou sneller en hoger kunnen stijgen dan Bitcoin en Chainlink.

Deze bescheiden waardering en de banden met de reële markt positioneren PLX als een aantrekkelijke optie als u op zoek bent naar hoge rendementen terwijl de cryptogiganten het moeilijk hebben.

Website: https://pullix.io/
Twitter: https://x.com/pullixmarkets

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!