3 redenen waarom Pullix (PLX) Coinbase en Kraken Exchange zou kunnen inhalen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Coinbase en Kraken zijn twee van ’s werelds meest gerespecteerde en meest gebruikte cryptocurrency-exchanges, maar zou een derde kanshebber hun spotlight kunnen stelen? Pullix (PLX) is een relatief nieuwe exchange die steeds meer grip krijgt in de cryptogemeenschap. Hier zijn drie redenen waarom Pullix mogelijk zou kunnen inhalen Coinbase en Kraken als go-to-exchange voor cryptocurrency-handelaren:

1. Inzet van liquiditeitsbijdragen voor marktmakende activiteiten

Een uniek kenmerk waarmee Pullix zich onderscheidt is de Market-Making Liquidity Contribution staking. Deze innovatieve aanpak stelt gebruikers in staat alternatieve cryptocurrencies in te zetten in ruil voor een vaste rente, waardoor hun winstpotentieel wordt vergroot.

Een dergelijk aanbod is een game-changer in de crypto-uitwisselingsruimte, waar passieve inkomensmogelijkheden vaak beperkt zijn. Deze functie stimuleert niet alleen de deelname van gebruikers, maar versterkt ook de liquiditeit en stabiliteit van het Pullix-platform.

Het jaarlijkse rentetarief varieert van 8% tot 18%, variërend op basis van de duur van de lock-upperiode en de frequentie van opnames. Platformen als Coinbase en Kraken richten zich daarentegen vooral op traditionele handels- en stakingmodellen, die verschillende mogelijkheden kunnen bieden. niveaus van betrokkenheid of potentieel rendement.

2. Integratie van traditionele handel en cryptocurrency

Pullix voegt naadloos de werelden van traditionele handel en blockchain/cryptocurrency samen. Deze integratie is geschikt voor een breed scala aan handelaren – van degenen die gewend zijn aan conventionele markten tot crypto-enthousiastelingen die op zoek zijn naar meer gediversifieerde handelsopties.

Hoewel Coinbase en Kraken vooruitgang hebben geboekt in de handel in cryptocurrency, biedt Pullix’ dubbele focus op traditionele en digitale activa een veelzijdiger en alomvattender handelsplatform. Deze bredere aantrekkingskracht zou een aanzienlijk segment van gebruikers kunnen aantrekken die op zoek zijn naar een allesomvattende handelservaring.

3. Unieke tokenomics van PLX

De kern van het potentieel van Pullix ligt in de unieke tokenomics van zijn eigen PLX-token. In tegenstelling tot standaard cryptocurrencies breidt PLX zijn bruikbaarheid verder uit dan louter transacties. Het is nauw verweven in het Pullix-ecosysteem en biedt houders exclusieve beloningen, toegang tot platformfuncties en promotionele aanbiedingen.

Het is ook de moeite waard om te vermelden dat Pullix terugkopen en tokenburns zal uitvoeren: 50% van de gekochte tokens zal worden verbrand, terwijl de overige 50% zal worden teruggegeven aan degenen die liquiditeit aan het platform verschaffen.

PLX kan vóór de lancering van het platform worden gekocht voor slechts $0,08 per token. Deze prijs zal stapsgewijs stijgen naarmate er meer tokens worden verkocht, zodat vroege investeerders het potentieel hebben om aanzienlijke rendementen te behalen wanneer het platform volledig operationeel is.

Conclusie

Platforms die innovatieve, op de gebruiker gerichte functies bieden, zullen waarschijnlijk een concurrentievoordeel krijgen naarmate het cryptocurrency-landschap evolueert. Pullix zet de gebruiker duidelijk op de eerste plaats, biedt een uitgebreide handelservaring en beloont gebruikers voor hun loyaliteit. Houd dit veelbelovende platform in de gaten.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix 
Join de Pullix-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!