Is een herstel mogelijk voor Dogecoin en Shiba Inu? Everlodge integreert AI luxueuze vastgoed

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Meme-munten dalen momenteel in waarde, waarbij Shiba Inu (SHIB) alleen al het afgelopen jaar 11,3% van zijn waarde verloor. De handel wordt nu ruim 90% onder zijn hoogste punt ooit verhandeld, wat leidt tot een bullish sentiment op de markt.

Dogecoin (DOGE) is in dezelfde tijd met 23% gedaald, wat aangeeft dat het nog verder is gedaald. Traders kijken nu naar alternatieven waarmee ze kunnen diversifiëren, en Everlodge (ELDG) heeft veel aandacht gekregen dankzij zijn AI. -gedreven aanpak voor het voorspellen van toekomstige markten waar vastgoed winstgevend kan zijn. Vandaag zullen we hun prestaties analyseren om te zien of deze twee altcoins zich kunnen herstellen.

Shiba Inu (SHIB) daalt in waarde – Is een herstel van $0,000009 mogelijk?

De Shiba Inu (SHIB)-cryptocurrency kende gedurende het jaar een prestatie op achtbaanniveau, omdat deze talloze ups en downs kende. Ten eerste zag de meme-munt een veelbelovende start van het jaar toen de Shiba Inu-prijs in januari met 46% steeg als gevolg van de aankondiging van Shibarium en SHIB: The Metaverse.

De veel gehypte lancering van Shibarium in augustus kende problemen, wat leidde tot een daling van de waarde van Shiba Inu. Meer dan 1,7 miljoen ETH werd ontoegankelijk, waardoor duizenden transacties werden stopgezet voordat ze zich herstelden. Op basis van de meest recente grafieken is de SHIB-prijs gestegen met 11,3% gedaald in de afgelopen 30 dagen, en op basis van de Shiba Inu-prijsvoorspelling kan het jaar eindigen op een waarde van $0,000009.

Dogecoin (DOGE) corrigeert met 23% – Is $0,0901 realistisch?

Dogecoin (DOGE) heeft ook moeite gehad om zijn waarde te behouden. Prominente Dogecoin-ontwikkelaar en community-beïnvloeder Mishaboar ging naar het X (Twitter)-platform om het nieuws te delen dat het aantal DOGE-overdrachten een nieuw hoogtepunt bereikte, wat wijst op een toename van de activiteit op de kaart. Het totale aantal transacties voor de Dogecoin-crypto steeg binnen een tijdsbestek van slechts 24 uur tot 1,5 miljoen.

De ontwikkelaar is van mening dat het grootste deel van dit enorme verkeer te wijten was aan de zeer kleine overdracht, waarbij veel gebruikers profiteren van het netwerk omdat het lage kosten en stoflimieten biedt. Toch is de cryptovaluta met 23% in waarde gedaald. Volgens de prijsvoorspelling van Dogecoin kan deze tegen het einde van het jaar slechts stijgen naar $0,0901.

Everlodge (ELDG) introduceert AI-voorspellingstools voor ondergewaardeerde vastgoedlocaties

Terwijl Shiba Inu en Dogecoin vechten voor herstel, is Everlodge klaar voor groei. Dit aankomende platform zal de problemen oplossen die momenteel de vastgoedmarkt van $280 biljoen teisteren, waaronder een gebrek aan toegankelijkheid, transparantie en liquiditeit.

Eigendommen op luxe locaties kunnen miljoenen dollars kosten. Met Everlodge worden de kosten teruggebracht tot slechts $100, omdat het platform eigendommen als NFT’s zal opslaan en deze vervolgens in kleinere stukken zal opsplitsen.

Er komt ook een Rewards Club waar gebruikers gratis overnachtingen kunnen krijgen. Een ander opmerkelijk aspect van het Everlodge-ecosysteem is de implementatie van AI-tools. Het wordt gebruikt als een voorspellingsmethode die kan bepalen welke markten ondergewaardeerd zijn, en dit kan investeerders helpen markten te vinden die hen kunnen helpen hun terugkeermogelijkheden te vergroten.

Dubai is bijvoorbeeld vandaag de dag lang niet zo waardevol voor onroerend goed als twee jaar geleden, en deze AI zou in de toekomst vergelijkbare voorspellingen kunnen doen. Het project bevindt zich in fase zeven van de voorverkoop, waar ELDG wordt verhandeld tegen $0,025, maar kan pieken. zo hoog als 2.500% bij de lancering.

Voor meer informatie over Everlodge (ELDG) kunt u terecht op hun website.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!