Op Solana-gebaseerde altcoin stijgt na Coinbase-notering

Een van de meest opwindende dingen voor investeerders in cryptocurrency is de notering van altcoins, vooral tegenwoordig. Deze keer zijn het echter de investeerders die wachten op een airdrop in de Solana-gemeenschap die blij zullen zijn omdat de altcoin die op de beurs zal verschijnen net is begonnen met handelen op Coinbase.

De Coinbase-beurs heeft aangekondigd dat het Jito (JTO) zal vermelden, die op het punt staat het Solana-ecosysteem te betreden. Eerder werd al bekendgemaakt dat Jito, het grootste stakingsprotocol in het Solana-ecosysteem, een airdrop gepland heeft staan. Het team, dat 10% van het aanbod zal verdelen, zal degenen die vóór 25 november transacties volgens het protocol hebben uitgevoerd belonen.

Volgens de aankondiging van Coinbase zal de notering naar verwachting plaatsvinden op donderdag 7 december, als aan de noodzakelijke liquiditeitsvoorwaarden is voldaan. Beleggers kunnen hiervoor hun tokens naar de Coinbase sturen. Er is een maximaal aanbod van 1 miljard, en omdat slechts 10% in omloop zal zijn, kan het, gezien het huidige bullish sentiment, een goede start maken. Na de notering zal de prijsvolatiliteit echter waarschijnlijk hoog zijn, dus beleggers moeten voorzichtig zijn.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!