Analist Egrag Crypto voorspelt een enorme rally naar $10 en $50 voor Ripple in 2024

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een crypto-analist, Egrag Crypto, heeft voorspeld dat Ripple bullish winsten zou kunnen boeken na een consolidatie, afgaande op eerdere gegevens. Offline heeft AI-technologie wijdverspreide acceptatie gevonden op verschillende platforms. Recente projecten zoals Everlodge hebben deze trend omarmd om een ​​revolutie teweeg te brengen in de vastgoedsector.

Egrag Crypto voorspelt een rimpeling naar $10 en vervolgens $50 in 2024

Ondanks de recente stagnatie van Ripple blijven crypto-analisten zoals Egrag Crypto optimistisch in hun prijsvoorspellingen. Egrag benadrukte de prestaties van Ripple toen hij twee opeenvolgende maandelijkse groene kaarsen noteerde en tegen eind november een derde verwachtte.

Volgens de analist zou de Ripple-cryptocurrency een aanzienlijke groei kunnen doormaken tot $10 na een mogelijke “consolidatiefase van vijf maanden” op 1 april 2024. Als de opwaartse trend aanhoudt, zou de Ripple-crypto vervolgens omhoog kunnen schieten naar $50 op 1 november 2024.

Volgens de analist blijkt uit historische gegevens dat de Ripple-munt in het verleden een prijsstijging van 1.500% en 8000% heeft doorgemaakt na respectievelijk een consolidatie van 5 maanden en een consolidatie van 12 maanden.

Egrag Crypto sloot af met de woorden: “BLIJF STEADY, het gemiddelde van deze twee doelen is $30, en ik vertel je altijd mijn geheime doel van $27..” Te midden van de bullish prijsvoorspellingen bewoog de prijs van Ripple van een lage waarde van $0,596983 naar een hoogtepunt van $0,634147 in de afgelopen week.

Het token kreeg wat tegenslagen te verduren op de algemene cryptomarkt met een verlies van 3,3% op de 7-dagengrafiek. Ripple XRP is echter nog steeds veelbelovend omdat het een stijging van 4,7% liet zien op de 30-dagengrafiek.

Everlodge (ELDG) AI-integratie om onroerend goed te transformeren

Everlodge (ELDG) integreerde ooit AI-technologie in de vastgoedsector. Door gebruik te maken van AI konden gebruikers met Everlodge de prijzen van onroerend goed wereldwijd volgen. Deze geavanceerde AI-tool leverde realtime gegevens over de waarde van onroerend goed op voor specifieke locaties en tijden.

De tool kan worden gebruikt om ondergewaardeerde markten en potentiële investeringsmogelijkheden te identificeren. Als u deze AI-tool bijvoorbeeld twee jaar geleden had gebruikt, zou deze nauwkeurig de groei van Dubai als vastgoedknooppunt hebben voorspeld. Uit rapporten bleek dat de vastgoedsector werd gewaardeerd van ruim $280 biljoen, maar dit was vooral in het voordeel van individuen met aanzienlijk kapitaal.

Everlodge beloofde een digitale marktplaats te lanceren, waardoor een breder scala aan mensen kan profiteren van vastgoedinvesteringen. Deze opkomende vastgoedmarktplaats heeft tot doel een revolutie teweeg te brengen in de sector van $280 biljoen door de toegankelijkheid, veiligheid en transparantie te verbeteren.

Via de unieke marktplaats van Everlodge kunnen individuen fracties van onroerend goed bezitten. NFT’s die vastgoedaandelen vertegenwoordigen, kunnen op het platform worden uitgewisseld. Vervolgens kunnen deze aandelen gemakkelijk worden doorverkocht, waardoor de liquiditeit toeneemt.

Alle essentiële informatie, inclusief eigendomsbewijzen en eigendomsgegevens, wordt opgeslagen in het slimme contract van de NFT. Bovendien heeft mede-eigendom individuen in staat gesteld gezamenlijk eigendommen te bezitten, wat resulteert in lagere kosten voor iedereen.

Alle transacties binnen het Everlodge-ecosysteem worden uitgevoerd met behulp van de digitale valuta van het platform, ELDG, die momenteel wordt gewaardeerd op $0,025. Analisten hebben verdere prijsstijgingen in de komende weken voorzien.

Voor meer informatie over Everlodge (ELDG) kunt u terecht op hun website.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!