Bloomberg crypto analist voorspelt: Nieuwe crypto supercycle is onderweg, gaat Bitcoin stijgen naar $500k?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De Bitcoin rally is al een maand of twee aan de gang, en na een kleine dip afgelopen weekend is het bullish sentiment weer helemaal teruggekeerd. De Bitcoin koers steeg zelfs even kort boven de $42.000. Het positieve sentiment wordt verder gevoed door een crypto analist van Bloomberg, die stelt dat dit slecht het begin is van een ‘super cycle’. Wat betekent dit precies?

Bloomberg crypto analist voorspelt super cycle – Gaat Bitcoin stijgen naar $500k?

Volgens de crypto analist van Bloomberg kan de aankomende super cycle ervoor zorgen dat de Bitcoin koers gaat stijgen naar $500k. Dit is een flinke verbetering van het huidige ATH uit 2021, dat momenteel op $65.510 ligt. De extreme stijging komt door een toegenomen interesse van de token op Wall Street in Bitcoin en de acceptatie onder de traders dat crypto steeds belangrijker wordt binnen de gehele financiële sector. Ze lijken er namelijk van overtuigd dat Bitcoin, en andere crypto, zullen blijven en onderdeel gaan uitmaken van het financiële systeem. 

Nu Bitcoin, en veel andere bekende cryptomunten, zijn al drie maanden lang aan het stijgen, waardoor veel investeerders mee willen liften op het succes. Er staat dan ook nog veel voor de deur te wachten, zoals de goedkeuring van de spot Bitcoin ETF’s en de Bitcoin halving. Hierdoor willen volgens de crypto analist steeds meer investeerders Bitcoin aan hun portfolio toevoegen. Dit kan op zijn beurt weer zorgen voor een sneeuwbaleffect met nog sterkere rally’s. 

De opgaande trend is ook duidelijk te zien als we een blik werpen op de grafiek van de Bitcoin koers in de bovenstaande afbeelding. Daaruit kunnen we ook opmaken dat Bitcoin dit jaar al met meer dan 155% is gestegen in waarde. We kunnen ons waarschijnlijk nog niet voorstellen wat er gaat gebeuren als de spot Bitcoin ETF’s daadwerkelijk worden goedgekeurd en er een hele grote hoop kapitaal richting de crypto markt stroomt.

Tijdens de vorige bull run in 2021 steeg de koers ook sterk doordat veel kapitaal de cryptomarkt betrad tijdens de Covid-19 pandemie. Nu de grote institutionele jongens zoals BlackRock en Grayscale de markt betreden, kan de kapitaalinstroom mogelijk zorgen voor een nog grotere rally. Dit is de reden dat de crypto analist denkt dat de koers wel eens zou kunnen stijgen naar $500k tijdens deze ‘super cycle’.

Nieuwe crypto om in de gaten te houden tijdens Bitcoin bull run

Tijdens een Bitcoin bull run stijgt de rest van de markt meestal ook mee. Met veel interessante altcoins kun je daardoor mooie rendementen realiseren. Met name de presale crypto gelieerd aan Bitcoin zijn interessant om naar te kijken.

 Deze tokens zijn namelijk nu nog exclusief, en tegen een vaste lage prijs, te koop via de website van de projecten. Op het moment dat ze worden gelist bij trading platforms stijgt de koers vaak explosief, en zeker tijdens een Bitcoin rally naar $500k. Hieronder bespreken we twee zeer interessante opties: Bitcoin ETF Token en Bitcoin Minetrix.

Bitcoin ETF Token (BTCETF) – Profiteer van Bullish sentiment en nieuws rondom spot Bitcoin ETF

De veelbelovende token van Bitcoin ETF (BTCETF) is wellicht de beste nieuwe crypto voor de aankomende Bitcoin bull run. Via de BTCETF token kun je namelijk direct profiteren van de ontwikkelingen rondom de spot Bitcoin ETF en Bitcoin koers. Dit komt doordat de tokenomics van BTCETF token hier direct aan verbonden zijn.

In de tokenomics is opgenomen dat er flinke burns zullen plaatsvinden bij het bereiken van bepaalde mijlpalen. In totaal zijn er 5 mijlpalen waarbij telkens 5% van de token geburned zullen worden. Zo zal een deel van de tokens geburned worden als het handelsvolume van BTCETF $100 miljoen behaalt, en nogmaals als de eerste spot Bitcoin ETF is goedgekeurd. 

In totaal zal dus 25% van de total token supply geburned worden. Dit zal een groot effect hebben op de BTCETF koers. Het aanbod zal namelijk drastisch verlagen waardoor de token schaarser wordt, waardoor de koers flink kan stijgen. 

Verder is er in beginsel wel een transactie burn tax opgenomen in de tokenomics, die 5% voor alle transacties bedraagt. Toch is er in de tokenomics ook opgenomen dat de burn tax bij elke mijlpaal met 1% verlaagd zal worden. Hierdoor zal de tax 0% bedragen als alle mijlpalen zijn bereikt. 

Op dit moment kun je nog profiteren van een voordelige prijs voor de BTCETF tokens via de presale. De tokens kosten daar momenteel $0,0062 per stuk, maar deze prijs zal al binnen een dag verhoogd worden.

Tot slot is er nog een extra verrassing. Je kunt namelijk BTCETF staken tegen een aantrekkelijke APY. Dit is zelfs al mogelijk tijdens de presale, zodat je al een passief inkomen kunt genereren voordat te token publiekelijk verhandelbaar is. Sla dus snel je slag en investeer in BTCETF token voordat de koers zal exploderen.

Nu naar Bitcoin ETF Token

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Stake crypto en mine Bitcoin voor volgende Bitcoin bull run

De presale van Bitcoin Minetrix is al een tijdje aan de gang en niet onverdienstelijk. Inmiddels is er namelijk al meer dan $4,8 miljoen opgehaald. Waarom trekken zoveel investeerders naar de presale van deze nieuwe crypto?

Via het platform van Bitcoin Minetrix kunnen particulieren op een efficiënte manier Bitcoin minen. Het enige wat zij hiervoor hoeven te doen is $BTCMTX tokens staken. Dit noemt Bitcoin Minetrix het Stake-to-Mine protocol. Hierdoor kunnen particuliere beleggers ook weer Bitcoin verdienen door ze te minen. 

Voorheen was het minen van Bitcoin een duur en ingewikkeld proces. Je moest er namelijk geavanceerde apperatuur voor aanschaffen en de energiekosten waren hoog. Nu kun je simpelweg je $BTCMTX tokens staken en Bitcoin Minetrix doet de rest. Hoe werkt dit precies?

Door je BTCMTX tokens te staken ontvang je speciale cloud mining credits. Deze kun je inzetten om Bitcoin hash power te claimen. Dit betekent simpelweg dat je een deel van de cloud mining opbrengsten kunt claimen. Hoe meer $BTCMTX tokens je dus staked, hoe hoger je opbrengsten uit de cloud mining pool.

Je kunt nu nog tegen een zeer lage prijs $BTCMTX tokens kopen tijdens de presale. De tokens kost momenteel $0,012 per stuk, maar ook deze prijs zal binnenkort stijgen. Zo kun je extra veel tokens kopen om later zoveel mogelijk bitcoins te minen. Dit kan een verstandig idee zijn ingeval de Bitcoin koers naar de $500k zal stijgen, zoals de crypto analist van Bloomberg aangeeft. Neem dus snel een kijkje bij de presale en profiteer!

Nu naar Bitcoin Minetrix

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!