Crypto-analisten delen voorspellingen voor nieuwe Ethereum ATH, Cardano bull market en hoe AI-integratie deze nieuwe munt zal beïnvloeden

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Handelaren worden enthousiast nu de Bitcoin-markt weer een bullish momentum heeft gekregen. De bullish trend heeft Ethereum geholpen, dat het $2.000-niveau heeft hersteld.

Een vooraanstaande analist heeft voorspeld wanneer ETH een nieuw record ooit zal bereiken, en de laatste stijging wordt met optimisme gevierd. Voor Cardano (ADA) wordt de komende dagen een mogelijke doorbraak verwacht.

Ondertussen is Everlodge voorop gebleven op het gebied van innovatie en heeft het kunstmatige intelligentie in zijn platform geïntegreerd. Laten we dieper ingaan op deze opwindende trends.

Ethereum zal tegen 2025 een nieuw record bereiken – FieryTrading

Het duurde niet lang voordat Ethereum uit de recente inzinking van de cryptomarkt ontsnapte. ETH toonde opmerkelijke kracht toen de prijs het ondersteuningsniveau van $2.000 herwon.

Analist FieryTrading heeft gereageerd op de recente prijsstijging. De analist legde uit dat de prijs van Ethereum in een langdurig bullish patroon is terechtgekomen. Hij legde uit dat de Ethereum-prijs zich op het punt stond om uit een bullish driehoekspatroon te breken.

Als dat zo is, verwacht hij grote winsten voor de leidende altcoin. Begin 2025 zal de populairste altcoin naar verwachting een nieuw record ooit bereiken op basis van zijn Ethereum-prijsvoorspelling.

FieryTrading mikte op een prijs van meer dan $4800. In november 2021 werd Ethereum verhandeld op een recordhoogte van $4891. In 2025 voorspellen de experts dat de prijs van ETH de $5000 zal overstijgen.

Binnenkort wordt een Cardano (ADA)-prijsuitbraak verwacht

De Cardano-munt onderging hetzelfde bearish lot als Ethereum, maar de ADA-prijs heeft geen duidelijk bull-signaal laten zien.

De Cardano-prijsgrafiek laat gemengde signalen zien over meerdere tijdsbestekken. Dit komt omdat de munt vastzit in een vraagzone tussen $0,37 en $0,38. Ongeveer 166.470 portemonnees hebben binnen dit bereik 4,88 miljard ADA verworven.

Crypto-analist Ali Martinez is optimistisch. Volgens hem zou de prijs van Cardano binnenkort een uitbraak kunnen meemaken. Hij legde uit dat TD Sequential een koopsignaal heeft gepresenteerd op de vier-uurgrafiek.

Hiermee voorspelde hij dat er binnenkort een prijsopleving zou kunnen plaatsvinden. Op de korte termijn zou de Cardano-prijs kunnen stijgen naar $0,500. De Cardano-prijsvoorspelling van FieryTrading op de lange termijn suggereerde echter een prijs van $35.

Everlodge transformeert de vastgoedbeleggingsmarkt met AI

Everlodge kreeg lof voor zijn blockchain-vastgoedmarktplaats en het project kreeg aandacht vanwege het gebruik van NFT’s om eigendommen te vertegenwoordigen.

Deze eigendommen werden vervolgens gefractioneerd, waardoor investeerders toegang kregen om te investeren in luxe eigendommen vanaf slechts $100. Hoewel dit revolutionair is, heeft Everlodge hulpmiddelen voor kunstmatige intelligentie (AI) in zijn platform geïntegreerd om het naar een hoger niveau te tillen.

De geïntegreerde AI-tools geven gebruikers van het platform de mogelijkheid om de toekomstige prijzen van eigendommen op het platform te analyseren en te projecteren. Stel je voor dat je jaren van tevoren kunt weten welk onroerend goed zijn waarde zal verdubbelen. Dat is wat Everlodge wil bieden.

Dit past in het doel van het project om vastgoedinvesteringen gemakkelijker en toegankelijker te maken voor mensen van over de hele wereld. Het project is hiervoor al populair geworden, waarbij investeerders hun eigen netwerktoken, ELDG, kwamen kopen.

Als gevolg hiervan heeft het project in korte tijd meer dan 18 miljoen ELDG-tokens verkocht. Analisten delen hun positieve gevoelens voor deze crypto omdat deze gekoppeld is aan de vastgoedsector en een waarde heeft van meer dan $280 biljoen.

Hierdoor hebben ze meer opwaarts potentieel voor Everlodge geprojecteerd. Hoewel het momenteel wordt verhandeld tegen $0,025 per token, zou ELDG in 2024 gemakkelijk $1 kunnen bereiken.

Voor meer informatie over Everlodge (ELDG) kunt u terecht op hun website.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!