Bitcoin- en Ethereum-enthousiastelingen wenden zich tot een nieuw project met een hoge schaalbaarheidsbelofte

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Het was een goede maand voor crypto-investeerders. De recente prijsstijging van Bitcoin (BTC) hangt samen met de overweging door de SEC om twaalf BTC-spot-ETF’s te overwegen. In een verrassende wending wees cryptodataplatform Arkham Intelligence Grayscale’s Ethereum (ETH) Trust aan als de tweede… Ondertussen heeft VC Spectra (SPCT) aanzienlijke terreinwinst geboekt en steeg met 862,5% naar $0,077 in fase 5 van de openbare voorverkoop.

De vraag weerklinkt terwijl de cryptowereld gonst: welke munt kun je het beste kopen? Blijf rondhangen om erachter te komen.

>>> KOOP NU SPCT-TOKENS <<<

Samenvatting

● De Bitcoin-voorspelling geeft aan dat BTC tegen december 2023 omhoog zal schieten naar $43.920.
● De ETH-prijsvoorspelling suggereert dat ETH in december 2023 zal stijgen naar $2.348,22.
● VC Spectra (SPCT) stijgt naar $0,077 dankzij de toegenomen belangstelling van beleggers.

Unieke kans: Goedkeuring van Bitcoin (BTC) ETF komt dichterbij

Op 18 november 2023 startte de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) het beoordelingsproces voor 12 BTC-spot ETF-aanvragen. Bloomberg Intelligence-analist James Seyffart benadrukte ook dat deze evaluatieperiode zou duren tot 27 november, wat een mogelijkheid zou bieden voor mogelijke goedkeuring.

Zelfs als er geen SEC-goedkeuringen zijn, zijn James Seyffart en Eric Balchunas van mening dat de kans op een BTC-spot-ETF-goedkeuring tegen 10 januari 2024 extreem groot is. Op deze positieve vooruitzichten reageerde beleggers, waardoor BTC op 27 november naar een nieuw hoogtepunt steeg op $36.720,53.

Experts zeggen dat het voortdurende vooruitzicht op de goedkeuring van de SEC, geheel of gedeeltelijk, een drijvende kracht blijft achter de vraag naar BTC en de bredere markt. Bovendien draagt ​​de recente juridische overwinning van Grayscale bij aan het groeiende optimisme.

Te midden van de recente ontwikkelingen geven analisten aan dat er een golf van institutionele investeringen in het verschiet ligt voor Bitcoin (BTC). Met name de open interest in de Bitcoin-futuresmarkten van CME Group, een conventioneel institutioneel knooppunt voor BTC-derivaten, die voor het eerst die van Binance heeft overtroffen. De totale open interest in Bitcoin-futures bereikte op 9 november het hoogste punt in zeven maanden en overschreed de $17 miljard. Momenteel bedraagt ​​deze ongeveer $15,5 miljard.

Het is dus geen verrassing dat Bitcoin (BTC) de afgelopen week met 5,9% is gestegen, van $35.109,26 naar $37.185,44. Een recente Bitcoin-voorspelling suggereert dat het token tegen het einde van de dag de grens van $40.000 kan overschrijden. De Bitcoin-voorspelling geeft ook aan dat BTC tegen eind 2023 verhandeld kan worden voor $46.920.

Grayscale’s Ethereum Trust komt naar voren als de op een na grootste houder van Ethereum (ETH)

Op 23 november bracht de on-chain analyse van Arkham Intelligence een netwerk van meer dan 500 portemonnee-adressen aan het licht die verbonden waren met Grayscale’s Ethereum Trust, maar deze portemonnees bevatten activa ter waarde van minder dan $30 miljoen.

Het gerenommeerde crypto-dataplatform heeft de adressen gevonden door transactiepatronen nauwgezet te onderzoeken en deze te vergelijken met de openbaar verklaarde activabalansen van Grayscale. Met name de cumulatieve Ethereum-bezit van Grayscale bedraagt ​​bijna 3 miljard ETH, waarmee zijn status als belangrijke bijdrager in het Ethereum-domein (ETH) wordt versterkt.

Ter context: Grayscale’s Ethereum Trust is een fundamentele brug die de cryptocurrency-markt verbindt met traditionele financiering. Deze trust stelt investeerders in staat toegang te krijgen tot het potentieel van Ethereum (ETH) zonder de noodzaak om de digitale activa zelf te verwerven, veilig te stellen of te beheren.

Ondertussen is de prijs van Ethereum (ETH) de afgelopen week met 13,3% gestegen, van $1.831,23 naar $2.075,48. Volgens experts heeft deze positieve verschuiving de marktdominantie van Ethereum (ETH) verhoogd naar 17%, wat een winst van 1,3 procentpunten weerspiegelt ten opzichte van zijn markt. Dit roept de vraag op: Hoe hoog kan Ethereum gaan?

De ETH-prijsvoorspelling suggereert dat Ethereum (ETH) eind november zal stijgen naar $2.139,75. Bovendien geeft de ETH-prijsvoorspelling aan dat Ethereum (ETH) eind 2023 zal stijgen naar $2.348,22.

De voorverkoopprestaties van VC Spectra (SPCT) maken de weg vrij voor meer institutionele investeringen

Gerenommeerde crypto-experts geven aan dat een strategische investeringsfilosofie de sluizen opent voor geoptimaliseerde rendementen. Het is dus geen verrassing dat de beste cryptocurrency voor beginners, VC Spectra (SPCT), winstgevende handelsuitvoering garandeert via zijn strategische investeringstechnieken.

VC Spectra (SPCT) is trots op zijn geavanceerde beveiligingsmaatregelen die de fondsen van investeerders beschermen. Het platform implementeert voortdurende beveiligingsaudits en beoordelingen uitgevoerd door toonaangevende experts in de sector om potentiële kwetsbaarheden te identificeren en te neutraliseren.

Als de beste crypto om te kopen, neemt VC Spectra (SPCT) de zorgen van beleggers weg door een consistente cashflow te garanderen. Het gedecentraliseerde hedgefonds loopt voorop op het gebied van innovatie en maakt gebruik van geavanceerde kwantitatieve modellen om het rendement te maximaliseren en mogelijke risico’s te beperken.

Dit is het beste deel: VC Spectra (SPCT) schoot met 862,5% omhoog naar $0,077 in fase 5 van de openbare voorverkoop. Het indrukwekkende traject van het platform duidt op het potentieel om het geprojecteerde doel van $0,080 te overschrijden, wat zijn waarde bewijst als de beste munt om in te investeren. Sluit u vandaag nog aan bij VC Spectra (SPCT) en geniet van een enorme bonus op elke storting.

Meer informatie over de voorverkoop van VC Spectra (SPCT):

Presale: https://invest.vcspectra.io/login
Website: https://vcspectra.io 
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!