Deze low-cap Web3 altcoin stijgt 150% na publicatie van nieuwe “vision paper”

Terwijl Bitcoin de show stal, met een stijging naar boven $38.000, schoot een andere low-cap Web3 altcoin ook flink omhoog te midden van de uitrol van een nieuw “Vision Paper”.

AIOZ, het native utility-token van het AIOZ-netwerk, wist in de afgelopen dagen met 120% te stijgen en handelt op het moment van schrijven rond de $0,151, vergeleken met $0,0683 een week geleden.

De cryptocurrency staat momenteel op de 241e plaats op basis van marktkapitalisatie en is in de afgelopen maand met maar liefst 1,095% gestegen.

Het AIOZ-netwerk is een Layer-1 Interoperable blockchain gebouwd in het Cosmos (ATOM)-ecosysteem en met Ethereum Virtual Machine (EVM)-compatibiliteit. Het project heeft tot doel te dienen als Web3-infrastructuur voor kunstmatige intelligentie (AI), opslag en streaming.

De winsten van het AIOZ-token kwamen deze week grotendeels tot stand nadat het project een nieuw ‘Vision Paper’ publiceerde waarin de gebruiksscenario’s en de routekaart voor de toekomst van het project werden geschetst.

Volgens de routekaart is het AIOZ-netwerk van plan zijn website vóór eind 2023 te vernieuwen en vervolgens in het eerste kwartaal van 2024 zijn gedecentraliseerde Web3-opslaginfrastructuurplatform, AIOZ W3S, te lanceren.

Het project zegt ook dat het van plan is om de eerste versie van zijn Web3 AI-computerinfrastructuur, AIOZ W3AI, in het tweede kwartaal van volgend jaar uit te rollen. AIOZ is dan van plan om het volgende kwartaal zijn gedecentraliseerde videostreaminginfrastructuur te lanceren.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!