$CGPT versus Memeinator: Welke levert in 2024 een groter rendement?

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

  • ChainGPT ($CGPT) wil de volgende crypto zijn die explodeert en doet dit door mee te liften op ChatGPT.
  • Memeinator wordt ook beschouwd als een potentiële meme coin die grote winsten kan maken.

‘AI’ is het woord van dit decennium en het lijkt erop dat alles wat het aanraakt in goud kan veranderen. “ChatGPT” heeft AI toegankelijk gemaakt voor de massa, en nu wil iedereen een stukje. ChainGPT ($CGPT) – wil de volgende crypto zijn die explodeert en doet dit door mee te liften op ChatGPT, ook al hebben ze niets met elkaar te maken.

Beleggers moeten voorzichtig te werk gaan wanneer de markt gevuld is met gewetenloze tokens zoals ChainGPT. Een zorgvuldige analyse van de markten zal uitwijzen dat er betere nieuwkomers beschikbaar zijn, waarbij Memeinator de leiding heeft om potentieel levensveranderende winsten te genereren.

De meme coin van de toekomst is er vandaag en de naam is Memeinator

Memeinator is teruggekeerd uit het jaar 2077 om de dystopische toekomst te ontdoen van nutteloze meme coins die de eens zo grote cryptosfeer hebben vervuild. Tegenwoordig is het doel van Memeinator om alle meme coins die het bestaan niet waard zijn te elimineren en tijdens het proces een marktkapitalisatie van $1 miljard te bereiken.

De kern van Memeinator is een spannende ervaring voor tokenhouders. Spelers spelen als de Memeinator en kunnen deelnemen aan de shoot-em-up game Meme Warfare. De kracht van de game is de Meme Scanner. Deze geavanceerde technologie speurt het internet af, op zoek naar zwakke meme coins die in de gameplay kunnen worden gebruikt als personages die spelers op allerlei leuke manieren kunnen vernietigen.

Is het doel van 1 miljard dollar een verheven doel? Niet als je bedenkt dat dit de sector is die de hoogste ROI op de markt van crypto kan opleveren en ongeveer $18/$19 miljard waard is. Het is verantwoordelijk voor het omzetten van $8.000 in 5,7 miljard dollar. De limiet van Dogecoin ligt rond de $12 miljard, en zelfs Pepe slaagde erin een recordhoogte van ruim $5 miljard te bereiken.

Bovendien geeft Pepe openlijk toe dat het een nutteloze coin is. Als je dit in overweging neemt, stel je dan eens voor wat Memeinator op de middellange tot lange termijn zou kunnen doen.

Meme coins zijn op hun hoede: Memeinator is gearriveerd en de dag des oordeels is aangebroken.

$CGPT lift mee op de manie rond AI

$CGPT vormt de hoeksteen van het ChainGPT ecosysteem, een utility token dat nauw verweven is met de geavanceerde AI en blockchain diensten van ChainGPT. Dit token verkoopt zichzelf als een sleutel die een veelheid aan functionaliteiten binnen het platform van ChainGPT ontgrendelt. In de eerste plaats dient $CGPT als het essentiële toegangsmiddel tot de suite van ChainGPT’s AI modellen, tools en unieke functies die zijn ontworpen voor het evoluerende Web3 en blockchain landschap.

De utility van $CGPT gaat verder dan alleen toegang. Het belichaamt een belang in het bestuur van het platform via de ChainGPT DAO (Decentralized Autonomous Organization). Tokenhouders zijn bevoegd om actief deel te nemen aan het besluitvormingsproces, voorstellen te doen, te stemmen en de toewijzing van middelen binnen het ecosysteem te beïnvloeden. Deze participatieve aanpak bevordert een door de community gestuurde ontwikkeling en zorgt ervoor dat de evolutie van het platform in overeenstemming is met de behoeften en interesses van de gebruikers.

Bovendien opent het staken van $CGPT een toegangspoort tot verschillende voordelen, waardoor de betrokkenheid van de gebruiker bij het platform nog verder wordt vergroot. Deze voordelen variëren van het verdienen van APY en het verkrijgen van aanzienlijk stemrecht in de DAO tot het ontvangen van exclusieve toegang tot airdrops, NFT releases en andere speciale functies. Dit stimuleringsmodel beloont de tokenhouders en moedigt een diepere en duurzamere interactie met het ecosysteem van ChainGPT aan.

In essentie beschouwt $CGPT zichzelf als een cruciaal element dat de economische, bestuurlijke en participatieve aspecten van ChainGPT integreert, waardoor het een alomvattend en dynamisch platform wordt voor de blockchain en AI community.

Memeinator is het daar niet mee eens. ChainGPT piekte onmiddellijk na de release, maar verloor al snel het grootste deel van zijn waarde en wordt momenteel ver onder de presale prijs verhandeld; de trend gaat alleen maar naar beneden. En dit in een periode van stijgende markttrend!

Voor investeerders die op zoek zijn naar de volgende crypto die zal exploderen -Memeinator zou heel goed die crypto kunnen zijn.

Memeinator presale: 29 fasen van vroege toegang

Als eerbetoon aan de Terminator films verloopt de presale van Memeinator in 29 fasen. Tijdens deze 29 fasen ligt 62,5% van de miljard Memeinator tokens voor het oprapen.

Omdat Memeinator mikt op een marktkapitalisatie van een miljard dollar, betekent dit dat het project mikt op een prijs van een dollar per token. Gezien het feit dat de presale van Memeinator sluit op $0,049, voor $1,00, betekent dit een stijging van 20x. Dat zou nog meer kunnen zijn als er gebruik wordt gemaakt van de vroege stadia van de presale. Vandaag beleggen zou een winst van 268.42% opleveren voordat MMTR op de exchanges wordt gelanceerd.

Maar is Memeinator dan slechts een AI game en een cool verhaal? Zeker niet. Hoewel de markt voor GameFi een grote vlucht zal nemen, biedt Memeinator de investeerders veel meer dan alleen een game. De routekaart van Memeinator is gericht op een staking platform en stelt gebruikers van Memeinator in staat zich te verdiepen in DeFi en een opkomende NFT markt waar allerlei soorten digitale pareltjes beschikbaar zullen zijn. En met de onlangs gelanceerde merchandisewinkel kan een tastbare, echte Memeinator parel worden toegevoegd aan de swagcollectie.

Als dat nog niet genoeg is om de vloer aan te vegen met $CGPT, heeft Memeinator zelfs een referral programma waarmee gebruikers meer tokens kunnen verdienen door simpelweg hun vrienden te laten meedoen. Het team stuurt één gelukkige tokenhouder zelfs letterlijk naar de ruimte. Virgin Galactic zal iemand de vlucht van zijn leven bezorgen, nadat diegene simpelweg heeft besloten om te investeren in de Memeinator presale.

Tot slot

Terwijl 2024 zich ontvouwt, ziet de wereld van crypto de strijd tussen de door AI gedreven belofte van $CGPT en de virale aantrekkingskracht van Memeinator. Hoewel $CGPT een op technologie gericht platform biedt met veelzijdige utility, staat de marktstrijd in schril contrast met de ambitieuze, cultuur gedreven aanpak van Memeinator, die een miljardenplafond voor ogen heeft.

Memeinator’s mix van gaming, DeFi en NFT’s, gekruid met unieke promoties zoals ruimtereizen, markeert het als een intrigerende investering. Beleggers worden geconfronteerd met een keuze tussen het op technologie gebaseerde potentieel van $CGPT en de door hype gedreven dynamiek van Memeinator.

Memeinator heeft in slechts 8 weken al een bedrag van $1,4m aan liquiditeit opgehaald, wat alles vertelt wat men moet weten over de populariteit van Memeinator. Meminator bevindt zich momenteel in fase 6 van de presale, met tokens die beschikbaar zijn voor een bedrag van $0,0133, waardoor het een niet te missen kanshebber is voor de volgende crypto die in 2024 zal exploderen.

Bezoek de officiële website van Memeinator om in Memeinator (MMTR) te investeren.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!