Microsoft AI projecteert hoge pieken voor Bitcoin, Ethereum en Everlodge

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Toen hem werd gevraagd naar de best presterende crypto’s om in te springen, voorspelde Microsoft AI dat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Everlodge (ELDG) de grootste rendementen zouden kunnen opleveren. breng de gegevens voor elke crypto in kaart en kijk of dit daadwerkelijk het geval is.

Bitcoin (BTC) zal naar verwachting door Microsoft AI stijgen naar $42.473,31

Verwacht wordt dat Bitcoin (BTC) een grote prijsstijging zal zien door Microsoft AI, maar de AI is niet het enige systeem dat extra aandacht heeft getrokken. Analist Crypto Banter + merkte op hoe de Bitcoin-crypto binnenkort de markt zou kunnen leiden. verwacht dat de zijwaartse actie van de BTC-crypto en de stijgende hype rond de meme-markten een nieuw seizoen kunnen ontketenen.

Uit gegevens van de AI blijkt dat de munt volgens de Bitcoin-prijsvoorspelling tegen het einde van het vierde kwartaal van 2023 een stijging naar $42.473,31 kan doormaken. De analist waarschuwde echter wel dat als Bitcoin de $37.000-zone verliest, deze verder zou kunnen dalen. omlaag.

Ethereum (ETH) stijgt naar $2.385,18 volgens de AI

Ethereum (ETH) kreeg ook veel aandacht toen het boven de prijsklasse van $ 2000 bewoog. Nu staat de RSI-index voor de Ethereum-crypto boven de 50, wat aangeeft dat het momentum in het voordeel is van de kopers, en een bearish omkering lijkt een onmogelijkheid.

De afgelopen week is Ethereum in waarde gestegen van $1.944,21 naar een hoogtepunt van $2.119,94. Het afgelopen jaar is ETH met 73,2% gestegen, en volgens de Ethereum-prijsvoorspelling van Microsoft AI kan deze oplopen tot wel 73,2%. $2.385,18 tegen eind 2023. Naast de Ethereum-crypto trekt een ander project veel aandacht.

Everlodge (ELDG) kan volgens Microsoft AI 50x pieken

Maar hoewel Bitcoin en Ethereum bullish zijn, is Everlodge een andere cryptovaluta die een enorme stijging kan doormaken.

Dit is een opkomende vastgoedmarktplaats die de industrie van $280 biljoen volledig kan ontwrichten door de toegankelijkheid, veiligheid en transparantie te verbeteren.

Door het gebruik van het Everlodge-platform kunnen eigendommen als NFT’s worden geslagen en als gevolg daarvan worden opgesplitst in duizenden kleinere fracties ter waarde van €100 per stuk.

Iedereen kan deze vervolgens doorverkopen, wat veel liquiditeit toevoegt. Alle belangrijke details, zoals de eigendomsgegevens en eigendomsbewijzen, worden opgeslagen in het smart contract. ELDG wordt gebruikt voor staking en beheer. Het kan gebruikers ook toegang geven tot weggeefacties tijdens vakanties en verlotingen van onroerend goed. Tijdens de voorverkoop van fase 7 wordt de prijs verhandeld voor $0,025, maar bij de lancering kan deze volgens Microsoft AI met 50x pieken.

Bezoek Everlodge

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!