Cardano (ADA) versus Ripple (XRP) – Zou Everlodge (ELDG) ze allebei kunnen onttronen?

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In de snelle wereld van Crypto zijn Cardano en Ripple oude en gevestigde spelers. Ze hebben verschillende gebruiksscenario’s, maar proberen allebei de sectoren waarvan ze deel uitmaken te transformeren. Everlodge brengt een nieuw idee op tafel, een idee dat een revolutie teweeg zal brengen in vastgoedinvesteringen Aangezien de vroege vogel de worm vangt, zullen we onderzoeken of Everlodge als koning uit de kast zal komen.

Cardano ziet er optimistisch uit, vooral voor nieuwkomers

De grafieken laten een aantal bullish signalen zien voor Cardano, waardoor de prijs van ADA zou kunnen stijgen. Recente on-chain data laten capitulatiesignalen zien, omdat kortetermijnobligatiehouders door de recente volatiliteit werden opgeschrikt.

De gerealiseerde verliezen zijn gestegen, terwijl de MVRV-ratio’s aangeven dat de meeste Cardano-adressen momenteel onder water staan. Alles bij elkaar genomen wijst dit op een verminderde druk aan de verkoopkant in de toekomst.

Bovendien zal de Cardano Foundation meer dan 11 miljoen ADA gebruiken om vóór verbeteringsvoorstellen te stemmen om de macht geleidelijk weg te verdelen van de IOHK van Hoskinson. Een verminderde afhankelijkheid van centrale autoriteiten past goed bij het ethos van decentralisatie van de gemeenschap voor de laag 1-blockchain.

De grafieken suggereren dat het pad van de minste weerstand voor ADA hoger blijft. De technische opstelling met verbeterende on-chain fundamentals. Naarmate de decentralisatie-inspanningen vorderen, zou de overtuiging van de Cardano-gelovigen raketbrandstof kunnen leveren voor prijsontdekking voorbij de recente hoogtepunten.

Toch kan de trage snelheid waarmee Cardano vooruitgang boekt, betekenen dat beleggers die snelle maar duurzame winst willen, beter af zijn op zoek naar alternatieve beleggingen zoals Ripple of Everlodge.

De prijs van Ripple staat op het spel

Net als Cardano zag Ripple recentelijk ook volatiliteit als gevolg van de spoofing van een BlackRock Ripple Spot ETF. Na ontvangst van het nieuws steeg Ripple met 10%, maar crashte weer toen BlackRock zich uitsprak en zei dat de applicatie niet van hen was.

Vanuit technisch analyseoogpunt was november bullish voor Ripple, hoewel de zaken er vandaag onzekerder uitzien. De prijzen consolideerden boven het belangrijke $0,60-niveau, dat de rollen omdraaide en steun werd. Bulls hopen dat deze pauze de rally vernieuwt in plaats van te onderdrukken.

Een deel van het bod onder XRP is waarschijnlijk afkomstig van instellingen die langzaam weer naar binnen waden. Gegevens over de fondsstroom lieten vorige week een kleine instroom zien, zelfs toen kapitaal een aantal altcoin-rivalen verliet. Over een langer tijdsbestek zijn walvissen overgegaan naar mensen met kleinere stapels. zou een bullish teken kunnen zijn als retail-FOMO’s binnenkomen.

Aan de andere kant lijkt de 50-daagse EMA de eerste sterke verdedigingslaag te zijn in de buurt van $0,59. Maar zolang XRP boven de steun-omgekeerde weerstand van $0,60 blijft, hebben dip-kopers nog steeds groen licht binnen dit stijgende kanaal. Hoogtepunten zouden die vooruitzichten echter snel veranderen.

XRP wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen $0,594195.

Het prijspotentieel van Everlodge overtreft XRP en ADA

Dus vanuit technisch perspectief is Cardano de winnaar, omdat het onzeker is of Ripple het niveau van $0,60 kan handhaven. Maar omdat beide munten een hoge marktkapitalisatie hebben, wat betekent dat ze maar zo hoog kunnen gaan. Er is een derde optie – Everlodge.

Everlodge is een RWA-platform dat vakantieverhuur tokeniseert en fractioneert, zodat mensen aandelen kunnen kopen zonder het gedoe van daadwerkelijke vastgoedinvesteringen.

Everlodge wordt ondersteund door het ELDG-token, dat zal worden gebruikt voor beheer, het betalen van onderhoudskosten, staken en het geven van toegang aan houders tot exclusieve eigendommen, weggeefacties en kortingen.

Het RWA-concept wordt door BlackRock en andere grote instellingen onderschreven. Everlodge is momenteel in de voorverkoop voor $0,025 en zal gelanceerd worden wanneer de prijs $0,038 bereikt, wat een winst van 52% aangeeft, ongeacht de grillen van de markt. Op dit moment voorspellen experts een stijging naar $1,14, wat een winst van 4460% is ten opzichte van de huidige koers.

Bezoek Everlodge

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!