Prijsstijging Shiba Inu (SHIB): Zijn Bitcoin Cash (BCH) en Meme Moguls (MGLS) de volgende grote spelers in 2024?

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Aangezien de meeste crypto’s zijn gestegen als gevolg van spot-ETF-nieuws en de pro-crypto-president die in Argentinië is gekozen, is Shiba Inu geen uitzondering. Maar Bitcoin Cash is gedaald. Meme Moguls is in opkomst omdat het de bètafase heeft verlaten en is ingesteld om vanaf hier mogelijk met minstens 1.000% te stijgen.

Lees verder om erachter te komen waarom.

Zoveel wauw voor Shiba Inu

Shiba Inu is met 25% gestegen sinds het dieptepunt van oktober op $ 0,0000672. Er zijn zoveel bullish ontwikkelingen geweest voor Shiba Inu, waaronder de release van de Shiba Name Service. Dit betekent dat mensen hun portemonnee een naam kunnen geven met wat ze maar willen, zoals shibaisbetterthandoge .eth, en verkoop ze later ook.

Er is ook een online magazine geweest en een toename van het aantal L2 Shibarium-portemonnee-adressen – hoewel deze twee dingen met elkaar verbonden zijn op een manier die niemand waardig lijkt. Wat is dat? Welnu, het zine – theshib.io biedt cover art-NFT’s voor de eerste mensen die elke maandag langskomen. En als je je registreert, krijg je automatisch een Shibarium-portemonneeadres toegewezen, vermoedelijk zodat ze ergens je NFT naartoe kunnen sturen als je snel genoeg bent.

Ik heb echter niet gezien waar mijn portemonneesleutels zijn… hmmm.

Toch is één ding duidelijk: als Shiba Inu in de lift zit, zijn er nog grotere winsten te verwachten voor andere populaire munten, vooral meme-gerelateerde munten.

Bitcoin Cash heeft zijn tijd gekregen om te schitteren, maar raak niet te opgewonden

Bitcoin Cash is geen meme, maar het is een andere zeer gevestigde munt met een marktkapitalisatie van 25. Bitcoin Cash is in juni dramatisch gestegen met een stijging van 195%. Voordat u een hypotheek op uw huis gaat leggen om in te apen, let op.

De dramatische stijging kwam nadat Bitcoin Cash naast blue chips als Bitcoin, Litecoin en Ethereum op de nieuwe cryptobeurs EDX werd genoteerd. Met geldschieters als Schwab en Fidelity wil EDX de hitte van de SEC vermijden door alleen de meest gedecentraliseerde munten op te nemen.

Beleggers zagen het EDX-keurmerk en haastten zich om munten te bemachtigen, waardoor de prijs in een baan om de aarde kwam.

Over het algemeen zien we echter bijna geen ontwikkeling of activiteit voor Bitcoin-contant geld, behalve voor willekeurige accounts die het op crypto X zetten.

De recente prijsactie (of het gebrek daaraan!) voor Bitcoin Cash bewijst het punt. Bitcoin Cash is bijna 7% gedaald in de 30-dagengrafieken. Dit komt waarschijnlijk omdat het EDX-nieuws er niet meer toe doet. Waarom? als de SEC bereid is Spot ETF’s toe te kennen voor Bitcoin en Ethereum, dit betekent dat het geen effecten zijn, en de veronderstelling is dat deze regel ook voor andere crypto’s zal gelden.

Er is een veel beter alternatief voor degenen die op zoek zijn naar de volgende grote prijsstijging, en dat zijn Meme Moguls.

Wat zijn Meme Moguls en hoe hoog kan het gaan?

Volgens de ontwikkelaars wordt Meme Moguls “de eerste door meme ondersteunde beurs ter wereld”. In wezen is het een Play to Earn-game voor meme-liefhebbers en een sociaal platform om mensen te verbinden die willen socialiseren, concurreren en memecoin-alfa willen verhandelen.

Zonder memes zouden we geen Doge, Pepe of Shiba Inu hebben, en zouden alle internetchats beperkt zijn tot smilies en stickers voor leuke manieren om dingen uit te drukken. Als je deelneemt aan cryptogebaseerde Telegram- of Discord-chats, dan Je zult weten dat memes een essentieel onderdeel van communicatie vormen, waarbij het serieuze onderwerp financiën vermengd blijft met luchtig geklets.

Voor degenen die er gewoon geen genoeg van kunnen krijgen, zullen Meme Moguls een zegen zijn, omdat spelers hun meme-kennis kunnen gebruiken om avatars te bouwen en te handelen in een meme-fantasiecompetitie. Er zullen beloningen zijn in de vorm van NFT’s van memes en op meme gebaseerde activa, en MGLS, het native token.

MGLS is zojuist in prijs gestegen met 10% en zal naar verwachting alleen al in de voorverkoop met nog eens 990% stijgen. En als, zoals we vermoeden, de memecoin-gemeenschap zich rond dit project schaart, kunnen met klein kapitaal levensveranderende winsten worden geboekt, net zoals velen hebben verkregen van munten als Shiba Inu, Grok, Good Gensler, CZ en meer. De munt is momenteel beschikbaar voor $0,0021.

Bezoek Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!