Clash van de crypto titanen: Ethereum versus Shiba Inu

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Op de cryptocurrency-markt zijn er maar weinig veldslagen die kunnen wedijveren met het spektakel van Ethereum (ETH) en Shiba Inu (SHIB) die strijden om de dominantie. Deze projecten hebben behoorlijk wat aanhang gekregen omdat ze iets unieks op tafel leggen. Dit artikel onderzoekt de nieuwste ontwikkelingen die kunnen van invloed zijn op hun waarde en kijken naar hun recente prijsprestaties.

Ethereum (ETH): Stijgt boven de $2.000

Ethereum (ETH), gezien als de koning van smart contracts, beschikt over een uitgebreid en veelzijdig ecosysteem. De afgelopen week is de prijs van Ethereum met 6,85% gestegen en weer boven de $2.000 gestegen, terwijl de koers momenteel rond de $2.110 ligt.

Veelbelovende ontwikkelingen binnen het ecosysteem gaan gepaard met de recente stijging van de prijs van Ethereum. De introductie van Blast, een nieuwe L2-oplossing, heeft snel terrein gewonnen in de DeFi-ruimte en heeft volgens DefiLlama een TVL verzameld van meer dan $300 miljoen. Deze snelle adoptie onderstreept het vermogen van Ethereum om ondersteuning te bieden innovatieve oplossingen die schaalbaarheidsproblemen aanpakken.

Tegelijkertijd heeft TokenFi’s meest recente aanbod de manier waarop tokens worden gemaakt op Ethereum Goerli volledig veranderd en het een stuk eenvoudiger gemaakt om er doorheen te gaan. TokenFi heeft nu hun avant-garde programma’s geactiveerd; TokenFi Token Launcher en TokenFi QuickLaunch Bot op het testnet, wat aangeeft dat Ethereum zich nog steeds inzet voor het bevorderen van blockchain-technologie.

Deze bullish trend, die 18 van de 30 groene dagen registreerde en de afgelopen maand een prijsvolatiliteit van 5,44% vertoonde, heeft geleid tot bullish prijsvoorspellingen voor Ethereum. Experts voorspellen een stijging naar $2.200 in december 2023 voor de Ethereum-crypto.

Shiba Inu (SHIB): Momentum voor een potentiële golf

Aan de andere kant van deze crypto-clash staat Shiba Inu (SHIB), een token dat de aandacht trok vanwege zijn op meme geïnspireerde oorsprong. Hoewel de Shiba Inu-prijs de afgelopen zeven dagen een daling van 8,42% heeft ondergaan, blijft hij sterk: hij stijgt met 9,07%. % in de afgelopen 30 dagen en wordt nu verhandeld tegen $0,000008227.

Deze groei kan worden toegeschreven aan het groeiende ecosysteem van Shiba Inu. Onlangs blijkt uit ShibariumScan-gegevens dat Shibarium een ​​mijlpaal heeft bereikt door het totaal van 4 miljoen transacties te overtreffen, wat de hoge activiteit en groeiende acceptatie ervan benadrukt.

Naast deze prestatie heeft het governance-token van het Shiba Inu-ecosysteem, BONE, een nieuwe weg voor toegankelijkheid gevonden met zijn vermelding op de StealthEX mobiele app. Deze stap zal de bekendheid vergroten en het voor mensen gemakkelijker maken om te gebruiken.

Het cryptospel van Shiba Inu ziet er behoorlijk sterk uit en blijft altijd boven de 21-daagse EMA. Analisten in hun Shiba Inu-prijsvoorspellingen gokken erop dat SHIB binnenkort grote stappen zal zetten – ze voorspellen dat de prijs tegen eind 2023 zou kunnen stijgen naar $0,000010.

‘S Werelds eerste op meme gebaseerde aandelenbeurs

In deze strijd komt een opkomende concurrent naar voren: Meme Moguls (MGLS). Gepositioneerd als ’s werelds eerste door meme ondersteunde aandelenmarkt, maakt Meme Moguls furore in de crypto-sfeer. Zijn unieke aanpak, waarbij gebruik wordt gemaakt van meme-gedreven trends in crypto, duidt op belangrijke potentiële groei.

Terwijl Ethereum en Shiba Inu strijden, fungeert Meme Moguls als een baken waar baanbrekende ideeën samenkomen met steun van de gemeenschap om de kaart van crypto opnieuw te tekenen.

Bezoek Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!