Bitcoin zal $50.000 bereiken, Cardano en Everlodge bullish strike gaan door

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Analist Crypto Capital Venture is optimistisch over de toekomst van Cardano (ADA) en legde uit hoe de prijs nauwelijks heeft gereageerd op grote juridische acties van de SEC. Titan van Crypto, een opmerkelijke handelaar in sociale media, merkte ook op dat Bitcoin (BTC) een hoogtepunt zou kunnen bereiken. Een belangrijke mijlpaal vóór de volgende halving. Everlodge (ELDG) is ook een belangrijk punt van aantrekkingskracht, omdat het de vastgoedmarkt van $280 biljoen kan democratiseren en toegankelijk kan maken voor slechts $100.

Samenvatting

  • Cardano kan oplopen tot $ 0,75 op basis van Crypto Capital Venture
  • Bitcoin zal stijgen naar $50.000 op basis van de Titan of Crypto-projectie
  • Everlodge piekt na de lancering op Tier-1 CEX’s

Cardano (ADA) kan stijgen naar $0,75

Analist Crypto Capital Venture heeft een video op YouTube geplaatst waarin wordt uitgelegd hoe de prijs van Cardano (ADA) binnenkort een piek zou kunnen zien. De SEC heeft onlangs grote juridische stappen ondernomen tegen toonaangevende cryptobeurzen zoals Binance en Kraken, en Cardano heeft hier nog geen last van. nieuws.

De analist voorspelt dat de veerkracht van Cardano in het licht van dit bearish nieuws aantoont hoe bullish zijn positionering momenteel is. Hij wijst op een bullish stijgend kanaal op de weekly chart met een Cardano koersdoel van $0,75 als het aan de positieve kant wordt doorbroken.

Bitcoin (BTC) gaat het doel van $50.000 bereiken

Bitcoin (BTC) kan ook een grote prijsstijging meemaken en zal volgens een grote crypto-analist een prijsdoel van vóór de halvering bereiken van $50.000. Volgens Titan of Crypto, een opmerkelijke handelaar op sociale media, moet de Bitcoin-crypto snel voorbij zijn. de grens van $39.000 voordat het dit punt kan bereiken.

De afgelopen week anticipeerde de Bitcoin-crypto van $35.841,31 naar een hoogtepunt van $37.642,77 en bevindt zich nu in de groene zone. De marktkapitalisatie voor Bitcoin bedroeg $730.131.540.891, en alle details op de kaart geven aan dat de voorspelling binnenkort een hoogtepunt zou kunnen worden. realiteit.

Everlodge (ELDG) maakt eigendom van onroerend goed eenvoudig

Naast Cardano en Bitcoin is Everlodge een andere cryptovaluta die de aandacht trekt. Dit aankomende project kan de vastgoedmarkt democratiseren en toegankelijk maken door investeringen erin toe te staan ​​vanaf $100, waardoor de grote toegangsbarrière die het aanvankelijk had, wordt weggenomen.

Op traditionele wijze zou het verwerven van een eigendom miljoenen dollars aan kapitaal vooraf kosten. Everlodge zal echter een eigendom van $8.000.000 als een NFT minten en het vervolgens fractioneren. Door dit te doen, zal het in totaal 80.000 stukken worden verdeeld, elk ter waarde van $100. Als gevolg hiervan kan iedereen toegang krijgen tot de markt, ongeacht zijn huidige financiële status.

Alle vastgoed-NFT’s behouden de voordelen van het bezitten van onroerend goed, omdat ze in waarde kunnen groeien parallel met onroerend goed in de echte wereld en passieve inkomstenstromen kunnen opleveren als het huurwoningen zijn. Tijdens fase zeven van de voorverkoop wordt de ELDG-crypto verhandeld tegen slechts $0,025.

Volgens analisten kan het in waarde exploderen na de notering op de belangrijkste Tier 1-beurzen. Het vasthouden van het token geeft gebruikers toegang tot weggeefacties tijdens vakanties en verlotingen van onroerend goed, en het kan worden ingezet voor passief inkomen.

Voor meer informatie over Everlodge (ELDG) kunt u terecht op hun website.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!