Spot Bitcoin ETF nieuws zou de cryptomarkt kunnen stimuleren: Chainlink, Meme Moguls en Ripple klaar om te vliegen

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Bitcoin Spot ETF-nieuws heeft de crypto-ruimte de afgelopen maanden overgenomen. In oktober leidde het nieuws over een nep-spot Bitcoin ETF-lancering tot een grote prijsstijging voor Bitcoin en altcoins volgden. Drie cryptocurrencies die analisten hebben uitgekozen om op een andere vlucht te gaan Bitcoin Spot ETF-nieuws is Chainlink, Meme Moguls en Ripple.

De Chainlink-prijs bereikte op 9 november een piek van $16 in 2023, maar kreeg te maken met verkoopdruk van beren. Gegevens uit de keten geven aan dat Chainlink-houders positieve vooruitzichten behouden. Op 9 november steeg het aantal actieve Chainlink-adressen naar 9.630, het hoogste in 2023.

Dit cijfer is boven de 5.000 adressen gebleven. Dit heeft ertoe bijgedragen dat de token van Chainlink het ondersteuningsniveau van $14 kon behouden. Volgens Chainlink CoinMarketCap-informatie wordt LINK gewaardeerd op $15,06, na een stijging van 5% op 15 november.

De marktkapitalisatie en het handelsvolume van Chainlink zijn respectievelijk met 5,5% en 12,9% gestegen. De Chainlink-munt heeft 20 groene van de 30 dagen geregistreerd met een prijsvolatiliteit van 22,22%. Volgens de Chainlink-voorspelling van Coincodex zal de prijs van Chainlink-crypto naar verwachting met 3,77% stijgen en $15,55 bereiken.

Ripple (XRP) zal $2,40 bereiken, zegt analist

De XRP van Ripple kreeg te maken met grote weerstand nadat deze onlangs het niveau van $0,720 doorbrak. Pogingen om de barrière van $0,750 te doorbreken mislukten, wat leidde tot een prijscorrectie. De Ripple-prijs daalde tot onder de $0,700 en zelfs tot het kritieke draainiveau van $0,650.

Ripple vertoonde bullish activiteit rond de $0,600-zone, wat resulteerde in een prijsomkering. Volgens CoinMarketCap wordt de prijs van Ripple verhandeld op $0,63. De marktkapitalisatie en het handelsvolume zijn met 3% en 44% gedaald.

Marktanalisten zijn nog steeds optimistisch over de Ripple-munt. De komende Ripple SEC-proef neigt ook in het voordeel van Ripple. Tony “The Bull”, een crypto-analist, gelooft dat de cryptocurrency van Ripple de komende weken zal stijgen naar $2,40.

Meme Moguls (MGLS) maken zich klaar voor een prijsstijging van 1.000%

Meme Moguls is een platform dat memes en cryptocurrency-handel wil samenvoegen. Het Meme Moguls-ecosysteem bestaat uit verschillende componenten. Er is het Moguls Casino, waar meme-enthousiastelingen games kunnen spelen met meme-gerelateerde activa en MGLS-tokens.

Het ecosysteem beschikt ook over het Moguls Exchange Trading Platform dat de handel in op meme gebaseerde activa vergemakkelijkt. De Meme Moguls Fantasy Trader-sectie is ook beschikbaar en biedt vriendschappelijke concurrentie met verleidelijke beloningen.

En tot slot is er Mogul Land, een intrigerende virtuele wereld waar spelers verbinding kunnen maken met anderen en tokens kunnen minen en inzetten. Meme-enthousiastelingen komen om verschillende redenen al massaal naar Meme Moguls. Het biedt een breed scala aan op meme geïnspireerde activa. Dit zorgt ervoor dat gebruikers blijven up-to-date met meme-trends voor weloverwogen handelsbeslissingen.

Actieve communityleden ontvangen exclusieve beloningen en waardevolle NFT’s. Deze NFT’s kunnen worden verhandeld op Opensea. Het platform garandeert ook een spannende gameplay-ervaring, met competities en toernooien. Vanaf nu bedraagt ​​de prijs van $MGLS-tokens $0,0019 tijdens de voorverkoop. Analisten voorzien de komende maanden een prijsstijging van 1.000%.

Bezoek Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!