Solana bereikt een nieuw jaarhoogtepunt, Dogecoin en Everlodge verwachten een winst van 130%

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Crypto-analist Alan Santana is optimistisch over de toekomst van Dogecoin (DOGE) en voorspelt dat de munt zich de komende zes maanden kan herstellen. Solana (SOL) laat ook gunstige prestaties zien en is groen in de grafieken. Whales zijn echter begonnen Everlodge (ELDG) te accumuleren vanwege zijn unieke positie om de anders illiquide vastgoedmarkt te ontwrichten. We zullen ingaan op de prestaties van elke crypto om te zien hoe ver ze kunnen klimmen.

Samenvatting

  • Solana kan in het eerste kwartaal van 2024 oplopen tot $84,91
  • Dogecoin zal in de komende zes maanden in waarde stijgen naar $0,18
  • Everlodge om de enorme vastgoedmarkt van $280 biljoen te betreden

Solana (SOL) zal naar verwachting stijgen tot $84,91

Solana (SOL) is de afgelopen 30 dagen getuige geweest van een grote waardestijging van 97% en is het afgelopen jaar met 371% gestegen. De afgelopen week is de Solana-crypto in waarde gestegen van een dieptepunt van $52,92 naar een hoogtepunt op $67,50 voordat je naar $56 gaat.

Wat de gegevens op de kaart betreft: de marktkapitalisatie van Solana bedraagt ​​$23.807.561.333, terwijl het handelsvolume $2.026.029.564 bedraagt, waarmee het de zevende grootste cryptovaluta is. Volgens de Solana-prijsvoorspelling kan deze in het eerste kwartaal van 2024 stijgen naar $84,91.

Dogecoin (DOGE) zal binnen de komende zes maanden $0,18 bereiken

Dogecoin (DOGE) zou zich snel in waarde kunnen herstellen. Gebaseerd op een TradingView-analyse van de prominente crypto-analist Alan Santana, zal de Dogecoin-crypto op een zes maanden durende weg naar herstel zijn. Volgens de analist is dit een waarschijnlijk tijdsbestek waarin de De Dogecoin-prijs zal de langverwachte groei zien die hij nodig heeft.

Het eerste doel is een stijging van 70%, waardoor de Dogecoin-prijsvoorspelling aanvankelijk op $ 0,136 komt. Vervolgens wordt nog een stijging van 70% verwacht, wat het op $0,15 zou brengen. Het laatste doel ligt in het bereik van $0,18, wat wijst op een stijging van 133%.

Everlodge (ELDG) krijgt een rewards club

Naast Solana en Dogecoin is Everlodge een andere cryptovaluta die een aanzienlijke piek kan zien. Vanaf 2022 werd de wereldwijde vastgoedmarkt geschat op een waarde van $280 biljoen.

Enthousiastelingen op wereldschaal willen nu een deel van deze actie krijgen, maar dat is moeilijk, omdat de meeste eigendommen miljoenen dollars waard zijn. Als gevolg hiervan is Everlodge een platform waarmee gebruikers fractioneel toegang kunnen krijgen tot hotels, vakantiehuizen, en luxe villa’s op de blockchain.

Het zal dit bereiken door de introductie van blockchain-technologie, omdat elk eigendom als een NFT kan worden geslagen en vervolgens kan worden gefractioneerd en opgesplitst in kleinere stukken ter waarde van $100 per stuk.

Als een villa van $3 miljoen in Miami bijvoorbeeld op deze manier wordt gesplitst, kunnen er 30.000 stukken zijn die elk $100 waard zijn. Als het onroerend goed met 20% in waarde stijgt, zullen de NFT’s ook toenemen. Een ander belangrijk onderdeel van het ecosysteem zijn de beloningen. Club, waar houders van het native token toegang kunnen krijgen tot gratis overnachtingen.

Als ze deze niet willen gebruiken, kunnen ze op de markt worden doorverkocht voor extra vermogenswinst. ELDG kan worden gebruikt voor inzet voor passief inkomen of voor bestuur. Tijdens fase 7 wordt het verhandeld tegen $0,025, maar het kan aanzienlijk stijgen na de lancering van het platform, waardoor het aantrekkelijk wordt voor whales.

Bezoek hun website voor meer informatie over de Everlodge (ELDG) voorverkoop.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!