Record aantal Bitcoin transacties in één dag: Voorbode nieuwe crypto bull run, wordt Bitcoin de grootste crypto stijger?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Zondag 19 november was een historische dag voor Bitcoin door het bereiken van een bijzondere mijlpaal. Zo zag het netwerk van de token de meeste transacties ooit in één dag. In totaal werden er maar liefst 710.579 transacties op het netwerk gevalideerd in 24 uur. 

Deze significante gebeurtenis is natuurlijk een positieve ontwikkeling voor de token, maar wat voor invloed heeft het op de Bitcoin koers en de rest van de markt? 

In dit artikel zullen we hier aandacht aan besteden en bespreken of dit een voorbode is van een nieuwe crypto bull run. Daarnaast zullen we ook een aantal van de beste alternatieven voor de volgende bull run bespreken.

Bitcoin behaalt meeste transacties in 24 uur ooit

Zondag 19 november was zoals we hierboven al even hebben benoemd een historische dag voor de beste crypto ter wereld en daardoor ook de gehele crypto markt.

Volgens gegevens van Blockchair heeft het Bitcoin netwerk een nieuw record op het gebied van transacties binnen 24 uur. Deze ontwikkeling is erg interessant, aangezien we momenteel nog niet in een nieuwe crypto bull run verkeren.

Bron: Blockchair

Ondanks dat de tijd op de x-as niet duidelijk is beschreven, is het goed te zien hoe de hoeveelheid transacties de afgelopen tijd flink zijn opgeschroefd. 

Waar de teller van de hoeveelheid transacties tijdens de vorige crypto bull run in 2021 tussen de 250.000 en 350.000 stond, zien we momenteel dus al een verdubbeling. En daarbij zitten we nog niet eens op de helft van het ATH.

Over het algemeen gaat het dit jaar erg hard met de hoeveelheid Bitcoin transacties. Zo was het hoogtepunt in mei 2023 nog 631.677. Inmiddels is het vorige record van 703.962 transacties, dat werd genoteerd op 15 september, alweer verbroken.

Huidige Bitcoin koers 

Wanneer we kijken naar de koers van Bitcoin en de grootste crypto stijgers van dit moment, dan is er niet veel te merken van dit record op de koers. 

Zo noteerde Bitcoin een lichte daling van 0,19% over de afgelopen 24 uur. Er kan dus niet geconcludeerd worden dat deze gebeurtenis een echte impact heeft op de huidige Bitcoin koers.

Wanneer we echter wat verder uitzoomen, dan is er nog wel te zien hoe de populaire crypto de afgelopen maand met bijna 25% en het afgelopen jaar maar liefst bijna 130% is gestegen. 

Het lijkt er dus op dat het huidige nieuws niet al te veel impact heeft op de huidige koers, ondanks dat het aantal transacties constant aan het stijgen is en iedere maand records worden verbroken.

Toch kan BTC door het succes van het Bitcoin netwerk gezien worden als een interessante investeringsmogelijkheid aan de vooravond van de volgende crypto bull run. 

Aan de andere kant zijn er momenteel ook andere projecten die het waard zijn om in de gaten te houden, aangezien deze nog de kans hebben om de grootste crypto stijgers van de toekomst te worden. 

In het gedeelte hieronder zullen we hier uitgebreid aandacht aan besteden. 

Beste tokens om in te investeren voor de volgende crypto bull run

Bitcoin kan zeker gezien worden als een goede investering op de lange termijn. Door de enorme marktkapitalisatie van meer dan $725 miljard (volgens statistieken van Coinmarketcap) is de kans op extreme rendementen echter minder groot. Investeerders die hier naar op zoek zijn kunnen daarom beter kijken naar andere tokens. 

Gelukkig voor deze groep investeerders zijn er ook nieuwe projecten met een lage marktkapitalisatie die nauw verbonden zijn aan het succes van Bitcoin. Deze projecten kunnen daarom gezien worden als mogelijk een betere investering, aangezien de kans op een hoger rendement groter is. 

Deze projecten zijn relatief nieuw en sommige zijn zelfs nog presale crypto. Wanneer ze uiteindelijk door het grote publiek worden opgepakt en vervolgens in het rijtje van de grootste crypto stijgers komen te staan, dan zal het rendement ongekend hoog zijn. 

Hieronder zullen we daarom een aantal van de beste projecten bespreken die meeliften op het succes van Bitcoin. Let wel op dat deze tokens nog relatief nieuw zijn en dat er dus een hoger risico is verbonden aan deze investeringen.

ETHETF Token (ETHETF) – Profiteer van de ETH ETF goedkeuring met deze nieuwe crypto

De ETHETF Token is naar onze mening een van de beste nieuwe crypto investeringen die je op dit moment kan maken. Het project is ontzettend actueel, aangezien het is pas recentelijk bekend gemaakt dat BlackRock van plan is om een Ethereum ETF te lanceren. 

Met de ETHETF Token ben je als investeerder er op tijd bij om in te spelen op deze gebeurtenis. Als investeerder krijg je namelijk de mogelijkheid om geld te verdienen rondom het proces en de goedkeuring van de eerste Ethereum ETF. De token is gekoppeld aan echte gebeurtenissen en geeft hierdoor de optie om momenteel al rendement te behalen, ook al is de Ethereum ETF nog niet gelanceerd. 

De token staat voor de nieuwe toekomst voor ETH, waarbij je niet hoeft te wachten voor de regulatoire instanties. Het project heeft geen presale en kan daarom voor een actuele en best mogelijke prijs worden aangeschaft. 

Bekijk de video van de YouTuber Elroy Ryon om meer informatie over de ETH ETF Token te raadplegen. 

ETH ETF start nieuwe crypto bull run? Meeliften op crypto hype met deze trending crypto

Via de website word je eenvoudig meegenomen hoe je kan investeren in het project. Zo kun je gemakkelijk je favoriete DEX (zoals Uniswap) kiezen en hier de tokens aanschaffen. 

Investeer nu in de ETHETF Token

Bitcoin ETF Token (BTCETF) – Stake & verdien geld aan spot Bitcoin ETF goedkeuring

Bitcoin ETF Token is, zoals de naam misschien al doet vermoeden, een vergelijkbaar project als de ETHETF Token. Alleen dit keer gaat het om de Bitcoin spot ETF. Investeerders kunnen echter op dezelfde manier inspelen op deze gebeurtenis door de Bitcoin ETF Token aan te schaffen.

De crypto ETF gekte werd gestart door de aanvragen van een Bitcoin spot ETF van instanties als BlackRock of Fidelity. Het lijkt er op dat deze binnenkort goedgekeurd gaan worden. De verwachting is dat deze goedkeuring grote positieve gevolgen zal hebben voor de crypto markt. Er zullen hierdoor kansen genoeg zijn voor oplettende investeerders tijdens de volgende crypto bull run. 

De Bitcoin ETF Token biedt investeerders de kans om te profiteren van een eventuele ETF goedkeuring. Het is namelijk mogelijk om beloningen te verdienen aan het proces daar naartoe. Bijvoorbeeld als de Bitcoin ETF goedgekeurd wordt, tijdens de lancering van deze ETF en op het moment dat de gehele crypto ETF markt een marktwaarde van $1 miljard bereikt.

Bitcoin ETF Token zal wel een eigen presale hebben waar investeerders de token kunnen aanschaffen. De token kost nu nog $0,0056 per stuk, maar deze prijs zal binnenkort stijgen. Investeren kan eenvoudig met Ethereum of USDT en in totaal is er al meer dan $1,25 miljoen opgehaald. 

Investeer nu in de Bitcoin ETF Token

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Bitcoin Minen via een innovatief Stake-to-Earn platform

Bitcoin Minetrix is het laatste project dat we in dit artikel bespreken. Via het nieuwe cryptomunten project zal het namelijk mogelijk worden voor particuliere investeerders om Bitcoin te minen. Het platform maakt hiervoor gebruik van een innovatief stake-to-mine protocol. 

Investeerders kunnen hierdoor weer deelnemen aan het mining proces van Bitcoin door enkel $BTCMTX tokens aan te schaffen en deze te staken. Het harde werk zal vervolgens worden uitgevoerd door Bitcoin Minetrix, waardoor het een ideale token is voor een passief inkomen. 

Bitcoin minen is hierdoor mogelijk zonder dure apparatuur aan te schaffen of ingewikkelde moeilijke technologieën te begrijpen. Daarnaast is Bitcoin Minetrix ook significant beter dan andere cloud mining services. Zo is het betrouwbaarder, veiliger en daarnaast een stuk gebruiksvriendelijker.  

Het project is dan ook ontzettend goed ontvangen binnen de crypto markt met nu al een presale opbrengst van meer dan $4,2 miljoen. Momenteel kan kleine crypto met potentie nog worden gekocht voor $0,0117 per stuk, maar deze zal binnen enkele uren stijgen. We raden daarom investeerders aan om snel $BTMTX tokens aan te schaffen voordat de prijs verder stijgt! 

Investeer nu in Bitcoin Minetrix

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!