Crypto-analist Kapitein Faibik is optimistisch over Shiba Inu – Handelaren diversifiëren met Pepe en Everlodge

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Crypto-marktanalist Kapitein Faibik heeft een bullish vooruitzicht geprojecteerd voor de Shiba Inu (SHIB)-crypto, waarbij het token medio december 2x in waarde kan zijn. Pepe (PEPE) zag de afgelopen maand een aanzienlijke waardestijging en zou binnenkort een stijging kunnen zien. Handelaren stromen massaal richting Everlodge (ELDG) omdat dit de vastgoedmarkt kan democratiseren en onlangs fase 7 van de voorverkoop heeft bereikt.

Samenvatting

  • Pepe zal tegen eind 2023 een prijsstijging ervaren naar $0,00000153
  • Shiba Inu kan in waarde verdubbelen en stijgen naar $0,00001678 op basis van de projecties van analisten
  • Everlodge zal bij de lancering een stijging van 35x zien

Pepe (PEPE) stijgt naar $0,00000153 tegen het einde van het vierde kwartaal

Pepe (PEPE) zag een opwaartse trend in zijn waarde. Gedurende de afgelopen 30 dagen is Pepe met 81% gestegen, wat een enorme belangstelling van enthousiastelingen voor de cryptocurrency oplevert.

Alleen al in de afgelopen zeven dagen kende de Pepe-prijs een opleving, waarbij hij van het laagste waardepunt van $0,00000112 ging naar het hoogste punt van $0,00000144. Toch ligt de marktkapitalisatie van Pepe op $496.000.970, en het handelsvolume steeg met 70% in de afgelopen 24 uur. Op basis van deze gegevens kan de prijsvoorspelling van Pepe tegen het einde van het jaar stijgen naar $0,00000153.

Shiba Inu (SHIB) stijgt tot 2x in waarde volgens kapitein Faibik

Kapitein Faibik, een opmerkelijke crypto-analist, voorspelt groei voor de Shiba Inu (SHIB)-crypto. Volgens de analist komt er een 2x bullish rally voor de crypto.

De projecties zijn gemaakt op basis van een grafiek die laat zien hoe Shiba Inu de trendlijn rond het prijsniveau van $0,00000839 doorbrak.

De afgelopen maand steeg Shiba Inu met 27,3%. Met deze uitbraak wees de analist erop dat SHIB nu een nieuwe grote hertest gaat ondergaan. De voorwaarde die aan de rally van 2x in waarde is verbonden, kan de prijs naar $0,00001678 duwen. Als de hertest succesvol is, betekent dit dat deze prijsvoorspelling voor Shiba Inu werkelijkheid wil worden als er een grote prijsbarrière wordt overwonnen.

Everlodge (ELDG) introduceert een Property Launchpad

Maar hoewel de voorspellingen voor Pepe en Shiba Inu optimistisch zijn, kan de grootste winst worden geboekt met Everlodge.

De mondiale horecasector bereikte in 2022 een totale waarde van 4,548 biljoen dollar. De mondiale marktomvang voor vakantiewoningen bedroeg in 2022 82,63 miljard dollar. Als gevolg hiervan hebben handelaren wereldwijd altijd al deze markten willen betreden. ter waarde van miljoenen dollars.

Everlodge zal de toegang tot deze markten veel eenvoudiger maken door de introductie van blockchain-technologie: als een onroerend goed op een luxe locatie in Miami bijvoorbeeld €6.000.000 waard is, zou het alleen voor de elite toegankelijk zijn.

Via Everlodge kan het worden geslagen als een NFT en vervolgens worden gefractioneerd. Het wordt opgesplitst in 60.000 stukken met een waarde van $100 per stuk. Bovendien kan iedereen een deel van het onroerend goed kopen en er mede-eigenaar van worden. Als de waarde ervan stijgt, kan de NFT zal ernaast toenemen.

Als iemand een fractie van een NFT van een huurwoning bezit, kan hij een passief inkomen krijgen. Er is ook een speciaal Property Launchpad waar vastgoedbouwers kapitaal uit de gemeenschap kunnen halen, terwijl degenen die vroeg in vastgoed stappen een hoge ROI kunnen behalen.

ELDG is de native crypto, en het is een token die ook kan worden ingezet. Tijdens de voorverkoop van Stage 7 wordt het aangeboden voor $0,025, maar bij de lancering kan het met 35x stijgen.

Bezoek de officiële Everlodge-website voor meer informatie over de voorverkoop van Everlodge (ELDG).

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!