Baanbrekend Web3 platform: Is Metacade klaar om in 2024 een top crypto te zijn?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Terwijl crypto’s en metaverse games zich ontwikkelen, is er een nieuwe ster aan de horizon verrezen: Metacade. Dit innovatieve platform heeft furore gemaakt in de crypto gaming wereld en positioneert zichzelf als een potentiële top crypto voor het jaar 2024. Met een bedrag van maar liefst $16,4 miljoen opgehaald in de ICO, een toewijding aan betrokkenheid vanuit de community, een baanbrekende staking pool, strategische partnerschappen en opwindende nieuwe ontwikkelingen aan de horizon, is Metacade een project om in de gaten te houden.

In dit artikel gaan we dieper in op wat ervoor zorgt dat Metacade de wereld van Web3 platforms en metaverse games drastisch kan veranderen.

Wat is Metacade?

Metacade, dat plannen heeft om ’s werelds eerste blockchain gaming arcade in beheer van de community te worden, biedt GameFi en Web3 enthousiastelingen een breed scala aan eersteklas blockchain games, waaronder titels als Oxya Origin en Ember Sword. In de kern beschikt Metacade over een uitgebreid Play-to-Earn (P2E) beloningssysteem, waarbij gebruikers MCADE tokens kunnen verdienen door in contact te komen met ontwikkelaars van games en deel te nemen aan het Metagrants programma. Op deze manier worden door ontwikkelaars ingezonden games die door de community zijn gekozen gefinancierd.

Metacade is meer dan alleen een platform voor gaming; het is een bloeiend ecosysteem dat crypto enthousiastelingen en gamers verenigt. Het native MCADE token is cruciaal voor de activiteiten op het platform en vergemakkelijkt interacties, samenwerkingen en meeslepende ervaringen binnen het GameFi rijk. Na een succesvolle ICO maakt Metacade een aanzienlijke stap door de lancering van het mainnet, waardoor het bereik en de mogelijkheden worden uitgebreid.

De enorme betrokkenheid van de community van Metacade

Wat Metacade onderscheidt, is de niet-aflatende toewijding aan betrokkenheid van de community. Het team achter Metacade is nauw betrokken bij de gebruikers, wat blijkt uit de regelmatige Ask Me Anything (AMA) sessies die worden georganiseerd.

Deze AMA’s bieden gebruikers een unieke kans om vragen te stellen, inzichten te verwerven en rechtstreeks in contact te komen met de personen die het project aandrijven. Bovendien zorgt het team van Metacade ervoor dat informatie over deze sessies ruim van tevoren wordt gedeeld op de sociale mediakanalen. Dit niveau van transparantie en inclusiviteit bevordert een sterk gevoel van community en maakt gebruikers een integraal onderdeel van de reis van Metacade.

De inspanningen van Metacade voor betrokkenheid van de community gaan echter nog veel verder dan AMA’s. Het is een ruimte waar gamers, ontwikkelaars en ondernemers in realtime kunnen communiceren. Of je nu een speler bent die op de hoogte wil blijven van populaire games of een ontwikkelaar die in contact wil komen met gelijkgestemde individuen, Metacade biedt het platform. Het is een dynamische virtuele ontmoetingsplaats waar gebruikers hun interesses, ideeën, vaardigheden en talenten kunnen delen. Daarom is het meer dan alleen een gaming platform; het is een bloeiende community.

De tweede staking pool van Metacade kan alles veranderen

Een van de opwindende ontwikkelingen die veel aandacht hebben getrokken in het ecosysteem van Metacade is de introductie van een nieuwe staking pool, bekend als ‘Staking Pool 2’. Deze staking pool betekent een aanzienlijke vooruitgang voor Metacade en de gebruikers.

Met Staking Pool 2 kunnen gebruikers MCADE tokens inzetten en aanzienlijke beloningen verdienen. Met een grootte van 500.000.000 MCADE tokens is de pool klaar om een aantrekkelijk rendement van 25% te bieden op de investering (ROI). Naast de indrukwekkende ROI is er een bonus voor investeerders: overtollige beloningstokens worden verbrand. Dit mechanisme voor tokenverbranding is bedoeld om de schaarste in stand te houden en op zijn beurt de waarde van de MCADE tokens in omloop te vergroten.

Naast de verleidelijke rendementen heeft de lancering van Staking Pool 2 ook geleid tot het aanbod van een levenslange Metacader Pass. Deze exclusieve pas zorgt ervoor dat early adopters toegang krijgen tot nieuwe Web3 utility. De introductie van deze staking pool is niet alleen een financiële stimulans, maar ook een bewijs van de inzet van Metacade om een lonende en boeiende omgeving voor de gebruikers te creëren.

Lancering van het mainnet platform van Metacade

De reis van Metacade maakt een aanzienlijke sprong voorwaarts met de lancering van het mainnet platform. Deze langverwachte ontwikkeling geeft aan dat de blockchain van Metacade onafhankelijk kan functioneren en een naadloze en plezierige gaming ervaring voor gebruikers belooft. Het platform is een hoeksteen van Metacade’s visie om een dynamische en veilige ruimte te creëren voor liefhebbers van crypto gaming.

Deze lancering betekent het vermogen van Metacade om transacties uit te voeren, inclusief belangrijke factoren zoals het uitbetalen van de gamer-gebruikers en degenen die crypto staken, en verstevigt de aanwezigheid als de beste crypto in de metaverse gaming ruimte. Het is een cruciaal moment in de evolutie van het platform en markeert het begin van een spannend hoofdstuk voor de community van Metacade.

Strategische partnerships en spannende ontwikkelingen

Metacade gaat niet alleen over het creëren van golven binnen het eigen ecosysteem; het is actief op zoek naar strategische partnerschappen om het bereik uit te breiden en gebruikers meer te bieden. Een opmerkelijke samenwerking is die met Polygon Labs, een leider op het gebied van Ethereum schaling van blockchain technologie. Polygon heeft de wereld van blockchain gaming opnieuw gedefinieerd door efficiënte schaaloplossingen en lage transactiekosten, waardoor spelers daadwerkelijk eigenaar worden van in-game activa en financiële beloningen.

Deze samenwerking breidt het bereik van Metacade uit naar een wereldwijd gaming publiek en positioneert het als een belangrijke speler op een van de grootste gaming blockchains. Het is een stap die belooft de levendige gaming community binnen Metacade te verrijken en deuren te openen naar spannende mogelijkheden.

Een ander aspect van Metacade’s groeistrategie is de uitbreiding buiten gaming. Het platform heeft een nieuw partnerschap en een spannende deal gesloten met Transak. Dankzij deze deal kunnen investeerders Metacade kopen met 0% kaartkosten, waardoor het toegankelijker en aantrekkelijker wordt voor een breder publiek.

Daarnaast werkt Metacade actief samen met externe projecten om nieuwe games naar het platform te brengen. Deze initiatieven zijn bedoeld om gebruikers een diverse en boeiende gaming ervaring te bieden, waardoor de aantrekkingskracht ervan in de metaverse gameruimte verder wordt vergroot.

Conclusie: Metacade bepaalt de toekomst voor crypto gaming en metaverse games voor 2024

Terwijl de wereld van crypto gaming en metaverse games blijft evolueren, is Metacade de niche aan het uitbouwen als een van de beste crypto’s voor 2024. Met de focus op betrokkenheid van de community, de introductie van een verleidelijke staking pool, strategische partnerschappen en de lancering van het mainnet platform is Metacade klaar voor een veelbelovende toekomst.

De toewijding van het team aan transparantie en interactie vormt de basis voor een sterke en actieve community. De nieuwe staking pool en strategische partnerschappen bieden financiële prikkels en uitbreidingsmogelijkheden, waardoor Metacade een aantrekkelijke optie wordt voor investeerders en gamers. De aanstaande lancering van het mainnet is het laatste puzzelstukje dat Metacade naar nieuwe hoogten zal tillen in metaverse games.

Of je nu een investeerder bent die op zoek is naar een top crypto in 2024 of een gamer die op zoek is naar meeslepende ervaringen, Metacade biedt een veelbelovende toekomst dankzij de lancering van het mainnet en de wereld aan mogelijkheden die Metacade te bieden heeft. Het avontuur in metaverse gaming begint hier.

Je kunt het MCADE token kopen via de website van Metacade.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!