Analist stelt bullish vooruitzichten voor Ethereum vast: Beleggers richten zich op Everlodge

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Ethereum (ETH) brak uit de neerwaartse trend en zou nu naar verdere hoogten kunnen stijgen. Markus Thielen, hoofd onderzoek bij Matrixport, publiceerde een rapport waarin de bullish vooruitzichten voor deze crypto werden opgemerkt. Bovendien gaat Shiba Ini (SHIB) ook in waarde stijgen, en Everlodge (ELDG) zou binnenkort nieuwe hoogten kunnen bereiken. Vandaag zullen we hun gegevens op de kaart bekijken om te zien hoe ver ze kunnen pieken.

Samenvatting

  • Ethereum zal op basis van projecties groeien naar $2.335,71
  • Shiba Inu kan eind 2023 naar een hoogtepunt stijgen van $0,00001078
  • Everlodge zal bij de lancering 30x in waarde stijgen
  • Ethereum (ETH) zal een prijsstijging zien naar $2.335,71

Ethereum (ETH) zou binnenkort een prijsstijging kunnen doormaken, omdat het onlangs uit zijn neerwaartse trend is gebroken. Volgens Markus Thielen bereiken de inkomsten voor het ecosysteem een dieptepunt na een laag niveau. Dit zou een verhandelbare bodem voor de Ethereum-crypto kunnen signaleren.

De afgelopen week werd de Ethereum-crypto verhandeld tussen $1.785,51 en $1.929,03. Bovendien is de crypto de afgelopen 30 dagen met 21,1% in waarde gestegen. Bovendien kan de koers van Ethereum volgens de prijsvoorspelling van Ethereum tegen eind 2023 $2.335,71 bereiken.

Shiba Inu (SHIB) zal tegen het einde van het vierde kwartaal stijgen naar $0,00001078

Shiba Inu (SHIB) kreeg ook veel aandacht. Concreet steeg het handelsvolume de afgelopen 24 uur met 31,82%, wat erop wijst dat er veel beweging op de Shiba Inu-markt is. De afgelopen week zag de crypto een stijging tussen $0,00000767 en $0,00000868.

Bovendien is Shiba Inu de afgelopen maand met 24,3% gestegen, wat wijst op een enorme beweging in bullish richting. Analisten zijn nu optimistisch over de toekomst van Shiba Inu, en dit blijkt duidelijk uit de bewegingen op de kaart. De prijsvoorspelling van de Shiba Inu schat de prijs eind 2023 op $0,00001078.

Everlodge (ELDG) gaat de manier waarop beleggers denken over vastgoedbeleggingen opnieuw definiëren

Naast Ethereum en Shiba Inu krijgt ook Everlodge veel aandacht. Dit is een opkomende marktplaats die de manier waarop investeerders en handelaars toegang krijgen tot de vastgoedmarkt volledig kan veranderen. Met andere woorden: traditioneel hadden investeerders miljoenen aan vooraf kapitaal nodig om toegang te krijgen tot deze investeringen.

Een luxe woning in Miami kan bijvoorbeeld $7.000.000 kosten. Het Everlodge-platform zal echter elke woning als een NFT opslaan. Op deze manier worden ze verdeeld over 70.000 stuks met een waarde van $100 per stuk. Als gevolg hiervan heeft iedereen nu toegang tot deze activaklasse.

Naarmate de eigendommen in waarde groeien, groeien de NFT’s ook. Huurwoningen bieden beleggers ook passief inkomen. Momenteel wordt ELDG aangeboden voor slechts $0,025. In fase 8 zal het echter groeien naar $0,027. In dit tempo voorspellen analisten een waardestijging van 30x bij de lancering.

Bezoek Everlodge

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!