Crypto-analist geeft bullish Dogecoin-voorspelling; Tron’s activiteit stijgt terwijl Everlodge de vastgoedmarkt van $280 biljoen betreedt

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Een topmarktanalist, CryptoKaleo, heeft een bullish voorspelling gedeeld voor Dogecoin na zijn doorbraak boven de dalende trendlijn. Ander nieuws: Tron heeft beter gepresteerd dan Ethereum in termen van dagelijks actieve gebruikers, terwijl Everlodge zijn intrede deed in de vastgoedsector. Lees verder om erachter te komen meer over deze opwindende trends.

CryptoKaleo deelt bullish Dogecoin-prijsvoorspelling

Terwijl de cryptomarkt zich herstelde, brak de prijs van Dogecoin uit een dalende trendlijn op de lange termijn. Dogecoin bevond zich in november al meer dan 900 dagen onder dit bearish patroon. Deze trendverandering werd bevestigd door een afsluiting boven de steun van $0,0680 door DOGE.

De populaire pseudonieme crypto-analist CryptoKaleo is het met deze trend eens en heeft een gedurfde voorspelling gedaan voor de toekomst van Dogecoin. Volgens Kaleo zal de prijs van Dogecoin tegen eind 2023 met meer dan 140% stijgen. hoog op $0,1780 voordat het jaar eindigt.

Dogecoin bereikte dit hoogtepunt voor het laatst in 2021. Een andere crypto-analist, Ali Martinez, heeft ook een bull-trend voor DOGE bevestigd. Volgens Martinez zou Dogecoin zich naar een nieuw record ooit kunnen stijgen boven de bull-markt. Hij voorspelde dat een wekelijkse kandelaar boven de bullmarkt zou sluiten. $0,0835 zou het begin van deze enorme rally kunnen veroorzaken.

Tron heeft qua activiteit beter gepresteerd dan Ethereum en Bitcoin

2023 was een hersteljaar voor Tron. De prijs van de TRX-munt is gestegen naarmate de netwerkactiviteit toeneemt. Coin98 Analytics heeft gemeld dat het Tron-netwerk de leidende blockchain is in termen van het aantal dagelijks actieve gebruikers.

Coin98 Analytics onthulde op X (Twitter) dat Tron dagelijks 1,5 miljoen actieve gebruikers host, wat beter presteert dan Bitcoin, BNBChain en Ethereum. Bitcoin stond op de tweede plaats met 993.000. De prijs van de Tron-munten is de afgelopen maanden ook aanzienlijk gestegen.

De Tron-cryptoprijs is met meer dan 12% gestegen op de maandgrafiek. Naarmate de activiteit van Tron toeneemt, hebben analisten voorspeld dat de TRX-prijs ook zal stijgen. Volgens Changelly zou de Tron-prijs vóór het einde van het jaar kunnen pieken op $0,122. , een ROI van 25%.

Everlodge heeft enorme belangstelling gekregen nu het op de vastgoedmarkt wordt gelanceerd

Een van de meest besproken projecten van de afgelopen weken is Everlodge. Dit nieuwe project is gelanceerd op de vastgoedmarkt van $280 biljoen om investeringen in onroerend goed goedkoper en toegankelijker te maken. Het Everlodge-ecosysteem zou bestaan ​​uit een beloningsclub, een marktplaats, een lanceerplatform en kredietplatform.

Op de markt hebben investeerders toegang tot aandelen van gedigitaliseerde eigendommen voor slechts $100. U kunt deze NFT’s gebruiken als onderpand om leningen te krijgen via het leenplatform van Everlodge. Ondertussen zal het lanceerplatform vastgoedontwikkelaars in staat stellen geld in te zamelen voor projecten, terwijl investeerders krijgt de kans om vroeg aan de slag te gaan met spannende projecten.

Ondertussen hebben InterFi Network en BlockAudit het slimme contract van het platform grondig beoordeeld en goedgekeurd. Ook heeft het Everlodge-team aangekondigd dat het zijn liquiditeit voor acht jaar en teamtokens voor twee jaar zal vastzetten. Het doel is om eventuele uitverkoop daarna te voorkomen. launch.

Ondertussen hebben vroege investeerders al een rendement van 150% op hun investering behaald. Beleggers hebben nog steeds een grote kans om winst te maken, aangezien experts een stijging tot 25x voor Everlodge in de komende weken hebben voorspeld. ELDG is gestegen van $0,010 naar $0,025 per token.

Bezoek Everlodge

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!