Ethereum (ETH) en Everlodge (ELDG) prijsvoorspelling: Dogecoin (DOGE) Foundation voorzitter geeft waarschuwing

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De cryptowereld werd onlangs opgeschrikt door een ernstige waarschuwing van een prominent lid van de Dogecoin (DOGE) Foundation. Ondertussen trekken Ethereum (ETH) en Everlodge (ELDG) aanzienlijke aandacht met hun bullish momentum. Maar welke van deze tokens kan standhouden? in de crypto-arena? Blijf lezen om het antwoord op die vraag te vinden.

Dogecoin (DOGE): Een belangrijke waarschuwing

De Dogecoin (DOGE) Foundation, een organisatie die zich richt op de ontwikkeling en promotie van de populaire, op meme geïnspireerde cryptocurrency, is geen onbekende in de crypto-scene. De recente verklaring van een van haar voorzitters heeft echter wenkbrauwen doen fronsen en tot discussies in de hele wereld geleid. gemeenschap.

Misha Boar, een prominent lid van de Dogecoin Foundation, heeft onlangs een waarschuwing afgegeven aan de cryptogemeenschap, waarin licht wordt geworpen op het toenemende aantal phishing-zwendel die van invloed zijn op de cryptocurrency-ruimte. In zijn waarschuwing gaf Boar zijn publiek de opdracht om geld op te nemen van “dogechain dot info” en andere gecentraliseerde uitwisselingen.

Hoewel deze verklaring aanleiding gaf tot discussie, heeft de Dogecoin-crypto een opwaartse trend doorgemaakt, waarbij de waarde is gestegen van $0,070 op 5 november naar $0,074 op 7 november. Deskundigen blijven dus zelfverzekerd omdat ze een bullish Dogecoin-prijsvoorspelling hebben gedaan. De waarde kan in december 2023 $0,098 bereiken.

Ethereum (ETH): Stijging van de uitstroom van valuta

Hoewel de waarschuwing van de Dogecoin Foundation de discussie heeft aangewakkerd, is het essentieel om rekening te houden met de bredere marktdynamiek voor tokens zoals Ethereum (ETH). In recent Ethereum-nieuws ervoer het een aanzienlijke stijging van de uitstroom van valuta, wat een opmerkelijke verschuiving markeert in het gedrag van houders van cryptocurrency. .

Zoals gerapporteerd door IntoTheBlock verliet ongeveer $210 miljoen aan ETH de CEX’s in de week die begon op 30 oktober. Deze aanzienlijke netto uitstroom is de hoogste in zeven dagen sinds augustus.

Gedurende die tijd steeg de waarde van Ethereum ook van $1.799 op 31 oktober naar $1.878 op 7 november. Omdat het een smart contractinnovatie blijft, verwachten analisten dat de Ethereum-prijs zal stijgen en mogelijk in het vierde kwartaal van 2023 $2.335,71 zal bereiken.

Everlodge (ELDG): De rijzende ster die Dogecoin en Ethereum zou kunnen overtreffen

Terwijl Dogecoin en Ethereum hun ups en downs doormaken, is Everlodge (ELDG) uitgegroeid tot een rijzende voorverkoopster. Als project dat uitdagingen op de vastgoedmarkt aanpakt, heeft Everlodge een unieke niche voor zichzelf gecreëerd. Zijn innovatieve oplossingen kunnen disruptie veroorzaken traditionele vastgoedpraktijken en het verbeteren van de wereldwijde toegankelijkheid.

Hoewel deze markt bijvoorbeeld zeer lucratief kan zijn, heeft deze een hoge toegangsdrempel waar alleen rijke individuen toegang toe mogen hebben. Maar Everlodge zal dit veranderen door luxe villa’s of hotels te digitaliseren en in NFT’s te verwerken en deze vervolgens te fractioneren. Daarom, investeerders van allemaal inkomensniveaus zullen fractionele eigenaren van onroerend goed kunnen worden voor prijzen zo laag als $100.

Ook zullen de mogelijkheden voor passief inkomen op Everlodge uitstekend zijn. Ten eerste zal de NFT-waarde stijgen naarmate de waarde van het onroerend goed in de echte wereld stijgt. Ten tweede kunnen ELDG-tokenhouders de Rewards Club betreden, waardoor ze gratis overnachtingen in Everlodge-eigendommen krijgen. Wat interessant is, is dat ze deze verblijven op elk moment kunnen doorverkopen – nog een passieve bron van inkomsten.

Om deze reden zijn er al miljoenen ELDG-tokens verkocht. Het kost slechts $0,023 en bevindt zich in fase 6 van de voorverkoop. In tegenstelling tot Dogecoin en Ethereum zal de lage marktkapitalisatie van ELDG een snellere groei mogelijk maken. Bovendien zullen de banden in de echte wereld met de Een andere bonus is de wereldwijde horeca-industrie van $4,5 biljoen. Experts voorspellen dus een stijging naar $0,038 voor ELDG voordat de voorverkoop eindigt.

Bezoek Everlodge

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!