Record aantal crypto wallets met $1000 aan Bitcoin, voorbode voor nieuwe crypto rally – Is het nu een goed moment om Bitcoin te kopen?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Oktober was weer een goede maand voor crypto. Dit werd voor aanvang van deze maand al door menig crypto analist voorspeld, aangezien dit in 2020, 2021 én 2022 ook het geval was. De crypto rally zorgde ervoor dat veel mensen weer Bitcoin kopen.

Zoveel zelfs, dat het aantal crypto wallets met meer dan $1.000 aan bitcoin een recordhoogte heeft bereikt van 8 miljoen. Deze trend rondom het kopen van Bitcoin komt door de koers stijging van 24% die Bitcoin de afgelopen maand meemaakte.

Bitcoin begon dit jaar dan ook maar met een magere $16.500 en de koers staat nu eindelijk weer ruim boven de $32.500, dit is een stijging van 110%! Maar wat is de Bitcoin koers verwachting voor de komende tijd, gaat Bitcoin nog verder stijgen? Dat zit er wellicht in!

Bitcoin koers verwachting – Gaat Bitcoin nog verder stijgen eind 2023 of begin 2024?

De reden voor deze positieve Bitcoin koers verwachting zijn de aankomende gebeurtenissen die op de planning staan voor Bitcoin. Ten eerste is er het feit dat elke keer dat er 210.000 blokken worden gemined in het Bitcoin netwerk, er een zogenaamde Bitcoin halving event plaatsvindt.

In dit Bitcoin halving event zal het aantal Bitcoin dat vrijkomt na het voltooien van een block, gehalveerd worden. Hierdoor zullen er in de toekomst minder Bitcoin op de markt komen en wordt de token dus schaarser. Hieruit zou dan een mogelijke nieuwe Bitcoin bull run kunnen ontstaan, die de rest van de markt in het kielzog meetrekt. 

Deze Bitcoin halving events gebeuren ongeveer om de 4 jaar, waarbij de vorige in mei 2020 plaatsvond. De volgende halving zal volgens analisten daarom ongeveer in april 2024 plaatsvinden.

Ten tweede hebben een heel aantal Wall Street giganten, zoals BlackRock, Fidelity Investments, Valkyrie Investments, VanEck en nog vele anderen, aan het begin van het jaar een aanvraag gedaan voor een spot Bitcoin ETF.

Een ETF is een fonds waarbij investeerders zelf geen Bitcoins hoeven kopen of opslaan. Om die reden zijn deze ‘exchange-traded funds’ een aantrekkelijke manier voor grote institutionele investeerders zoals pensioenfondsen, beleggingsfondsen en verzekeringsmaatschappijen om Bitcoin te kopen.

De Amerikaanse SEC heeft in augustus aangekondigd hun besluit over de ETF’s uit te stellen, maar er ligt veel druk op de Amerikaanse beurswaakhond om deze spot Bitcoin ETF’s snel goed te keuren. Hierbij zouden er miljarden aan kapitaal in een klap in de crypto markt belanden.

Als Bitcoin koers verwachting op de langere termijn kunnen we dus bijna met zekerheid zeggen dat de Bitcoin koers nog verder zal stijgen. Dit kan dan weleens het juiste moment zijn voor Bitcoin kopen, maar het is ook goed mogelijk dat hij eerst nog gaat zakken.

Natuurlijk zal een flinke stijging in de Bitcoin koers een volgende crypto rally veroorzaken. Daarom is het ook verstandig om naar andere tokens te kijken voor de volgende crypto bull run.

Tokens voor de volgende crypto bull run – Bitcoin alternatieven

Wanneer de koers van Bitcoin stijgt, stijgen de koersen van de meeste Bitcoin afgeleiden vaak ook. Bitcoin SV (BSV), Bitcoin Cash (BCH) en Bitcoin BSC (BTCBSC) zijn hier bijvoorbeeld goede voorbeelden van.

Bitcoin ETF (BTCETF) – Token die zich focust op de spot Bitcoin ETF lancering

Bitcoin ETF is een nieuwe crypto presale die op 6 november van start is gegaan. De verwachting is dat deze token in de volgende crypto rally ook zal gaan stijgen, omdat het zich richt op de real-life spot Bitcoin ETF aanvragen.

Het team van Bitcoin ETF heeft 5 mijlpalen. Eerst wachten ze op de 100 miljoen in handelsvolume, dan de bekendmaking van de goedkeuringsdatum van de spot Bitcoin ETF, vervolgens de eerste ETF goedkeuring, als vierde de verdubbeling in waarde van hun token, en als laatste het bekende $100k punt voor Bitcoin.

In eerste instantie is er een rente van 5% op elke transactie van BTCETF, maar bij elke mijlpaal zal hier 1% van af gaan, terwijl er 5% wordt geburned. Uiteindelijk is er dus geen tax meer en zal 25% van de tokens geburned zijn.

Dit interessante ontwerp maakt dat de tokenomics van Bitcoin ETF deflatoir zijn. Dat wil zeggen dat het aantal tokens met de tijd afneemt. Dit zorgt ervoor dat er schaarste wordt gecreëerd voordat de volgende crypto rally van start gaat.

Er zijn in totaal 2,1 miljard tokens gemaakt waarbij 40% verkocht wordt in de presale, en er wordt dus 25% verbrand. Ook is er 25% weggelegd voor de staking pool en 10% staat vast om een soepele lancering te stimuleren.

Doordat er een staking pool is bijgevoegd heeft deze token buiten goede mijlpalen ook nog eens gebruikswaarde. Hiermee kunnen investeerders namelijk een passief inkomen verdienen.

Er zijn 10 fasen van de presale waarbij de token in eerste instantie voor $0,0050 werd gekocht. In de laatste fase kost de munt $0,0068 waardoor je ervan profiteert als je de munt zo snel mogelijk aan je crypto wallet toevoegt.

Investeer nu in Bitcoin ETF

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Maakt Bitcoin mining voor iedereen beschikbaar

Bitcoin Minetrix is nog zo’n interessant project dat gebruikmaakt van de kracht van Bitcoin. Dit project is namelijk bezig om Bitcoin mining te innoveren door het voor iedereen beschikbaar te maken.

Op dit moment heb je dure computers met ingewikkelde software nodig om hier aan mee te kunnen doen. Ook kosten deze computers veel opslagruimte en verbruiken ze veel stroom waardoor het niet echt winstgevend is voor particulieren.

Daar heeft Bitcoin Minetrix de oplossing voor bedacht. Door je Bitcoin Minetrix tokens te staken verdien je namelijk een passief inkomen in BTCMTX tokkens en cloud mining credits.

Deze cloud mining credits kun je vervolgens inwisselen in het Bitcoin cloud mining systeem van Bitcoin Minetrix om daadwerkelijk Bitcoins te verdienen. Om extra cloud mining credits te verdienen kun je er zelfs voor kiezen de BTCMTX tokens in je bezit te burnen.

Van Bitcoin Minetrix zijn er in totaal 1,4 miljard tokens gemaakt waarvan 42,5% voor Bitcoin mining is, 35% om het project te promoten, 15% voor de community, en nog eens 7,5% voor het stakingmechanisme.

Ook Bitcoin Minetrix werkt heeft een presale met verschillende fasen. Er zijn maar liefst 39 verschillende fases. De goedkoopste prijs van de presale was $0,011 tijdens de eerste fase en in de 39ste fase zal de token verkocht worden voor $0,0148. Je kan dus profiteren van een gegarandeerd rendement door vroeg in te stappen. Wees er dus snel bij!

Investeer nu in Bitcoin Minetrix

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!