De top 3 crypto’s om nu te verhandelen volgens Microsoft AI: Everlodge (ELDG), Dogecoin (DOGE), Pepe (PEPE)

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Onlangs heeft kunstmatige intelligentie (AI) zich ontpopt als een krachtig hulpmiddel om traders te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Microsoft AI, een pionier op dit gebied, heeft drie cryptocurrencies aanbevolen die momenteel furore maken: Dogecoin (DOGE), Pepe (PEPE) en Everlodge (ELDG). In dit stuk bespreken we wat deze drie tokens zo aantrekkelijk maakt voor Microsoft AI.

Dogecoin (DOGE): Stijgen na Doge Day

Op 2 november vierde de Dogecoin (DOGE) Foundation een belangrijke mijlpaal – de verjaardag van “Kabosu”. Dit is de geliefde Japanse Shiba Inu hond wiens iconische afbeelding dient als de mascotte van Dogecoin. Volgens Microsoft AI benadrukte deze hartverwarmende viering het sterke gemeenschapsgevoel en de kameraadschap onder Dogecoin-enthousiastelingen.

Na dit Dogecoin-nieuws sprong de waarde van de token van $0,67 naar $0,74 op 6 november. Het positieve sentiment rond Doge Day heeft bijgedragen aan het huidige bullish momentum van Dogecoin. 

Met de goedkeuring van Microsoft AI zal DOGE waarschijnlijk meer aandacht krijgen van traders. Daarom voorspellen experts in de cryptoruimte nu dat de Dogecoin-prijs zou kunnen stijgen naar $0,098 voor het einde van 2023, waardoor het een spannende asset is om in de gaten te houden in de komende maanden.

Pepe (PEPE): Ziet bullish whale-beweging

Pepe (PEPE), een crypto geboren uit de diepten van de internet meme cultuur, maakt ook golven in de cryptowereld. Recente on-chain gegevens van Lookonchain onthullen dat een niet-geïdentificeerde portemonnee $1,11M investeerde in het verwerven van bijna 1B PEPE meme munten. Deze opwaartse beweging wijst op een aanzienlijke interesse in de Pepe-munt.

Daarna sprong de Pepe prijs van $0.00000104 op 3 november naar $0.00000116 op 6 november. In combinatie met de steun en aanbeveling van Microsoft AI, is Pepe bezig aan een golf van optimisme. 

Analisten en experts in de cryptosfeer verwachten nu een positieve prijsbeweging voor PEPE, met voorspellingen die suggereren dat het $0,00000149 zou kunnen bereiken tegen het einde van het vierde kwartaal van 2023. De op meme geïnspireerde crypto bewijst dat het meer is dan alleen een culturele referentie en heeft het potentieel om een betekenisvolle impact te hebben in het landschap van digitale activa.

Everlodge (ELDG): Herdefiniëren van vastgoedbeleggingen

Microsoft AI heeft zich ook gericht op Everlodge (ELDG), een sensatie in de voorverkoop. Dit project heeft al een grote aantrekkingskracht dankzij de mogelijkheden voor passieve inkomsten en het groeipotentieel op lange termijn. Met miljoenen verkochte native tokens en vroege kopers die een enorm rendement hebben behaald, heeft Microsoft AI misschien wel gewezen op een toekomstig blue-chip token.

De kern van Everlodge is een vastgoedmarktplaats die een oplossing wil bieden voor de vele problemen die de $280T vastgoedmarkt momenteel teisteren. Alleen de bevoorrechte enkeling kan bijvoorbeeld investeren in luxe villa’s of hotels. Maar Everlodge zal dit veranderen door deze eigendommen te digitaliseren en om te zetten in NFT’s, die vervolgens gefractioneerd worden.

Hierdoor kan iedereen voor slechts $100 fractionele eigenaar worden van een eigendom op de blockchain. Bovendien krijgen houders van een ELDG native token exclusieve toegang tot de Rewards Club. Deze functie biedt gebruikers gratis overnachtingen in verschillende eigendommen, afhankelijk van hun niveau. En dat niet alleen, ze kunnen deze overnachtingen zelfs doorverkopen – waardoor een nieuwe inkomstenbron ontstaat. 

Microsoft AI zegt ook dat de vraag naar ELDG daarom zo groot is. Het is nu in Fase 6 van de voorverkoop en één ELDG kost slechts $0,023 – een groei van 130% ten opzichte van de beginprijs. Naarmate de voorverkoop vordert, zal ook de waarde van ELDG stijgen. Experts verwachten een prijs van $0,038 voor ELDG voordat de voorverkoop eindigt en een rally van 3.000% op de dag van de lancering – na een Tier-1 CEX-notering.

Voor meer informatie over de lopende Everlodge (ELDG) Presale kun je hun website bezoeken of hier lid worden van hun community.

Website: https://pr.everlodge.io/1vincf

X (voorheen Twitter): https://twitter.com/EverlodgeHQ

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!