Zeberg voorspelt dat Bitcoin (BTC) omhoog zal schieten naar $99.000 in 2024: Zullen Everlodge (ELDG) en Shiba Inu (SHIB) dit voorbeeld volgen?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Onlangs heeft de gerenommeerde analist Henrik Zeberg de weg geëffend door een substantiële stijging van de waarde van Bitcoin (BTC) te voorspellen, met een duizelingwekkende doelstelling van $99.000. Terwijl de cryptogemeenschap reikhalzend uitkijkt naar deze potentiële mijlpaal, roept dit een cruciale vraag op: hoe zullen andere cryptocurrencies zoals Shiba Inu (SHIB) en Everlodge (ELDG) het doen als reactie op deze bullish voorspelling?

Hoe hoog zal Bitcoin (BTC) gaan?

De recente voorspelling van Henrik Zeberg dat Bitcoin (BTC) mogelijk $99.000 zou bereiken, heeft een golf van opwinding door de cryptocurrency-gemeenschap veroorzaakt. Zeberg is er vol vertrouwen van overtuigd dat de prijs van Bitcoin zijn doel zal bereiken. Hij gebruikte zijn analyse van de cryptocurrency-markt als basis voor deze overtuiging.

Volgens hem ontstond er een patroon waarbij de ups en downs op een vlag begonnen te lijken, wat typisch bullish is. Nu is dit patroon uitgebroken en is de totale marktwaarde gestegen naar $1,29 biljoen. Dit luidt het begin in van een aanzienlijke heropleving van de markt. Bitcoin zou nu veel hoger kunnen klimmen.

Onlangs is de Bitcoin-waarde gestegen van $34.630 op 30 oktober naar $35.118 op 6 november. Het is echter vermeldenswaard dat andere experts een conservatiever standpunt innemen en een maximale Bitcoin prijs van $55.310 in 2024 voorspellen.

Shiba Inu (SHIB): Een kanshebber in de schijnwerpers

Shiba Inu (SHIB) positioneert zichzelf strategisch om te profiteren van de potentiële stijging van de waarde van Bitcoin. In recent Shiba Inu-nieuws deed de officiële marketingexpert Lucie belangrijke uitspraken in een X-post. Lucie benadrukte de betekenis van het ‘Shib Paper’, geschreven door de hoofdontwikkelaar, Shytoshi Kusama.

Het Shib Paper is een plan dat de manier waarop beslissingen worden genomen in de Shiba Inu-gemeenschap zal veranderen. Dit gebeurt door gebruikers met hun tokens in het ecosysteem te laten stemmen. Deze aanpak heeft tot doel elk lid van de SHIB-gemeenschap sterker te maken en het proces eerlijk te maken.

Na dit nieuws steeg de Shiba Inu-munt op 6 november van $0,0000081 naar $0,0000083. Nu experts een Shiba Inu-prijs van $0,00001620 voorspellen in het tweede kwartaal van 2024, positioneert SHIB zichzelf om te floreren.

Everlodge (ELDG): Vastgoed ontmoet crypto

Everlodge (ELDG) zal in dit scenario een uniek perspectief bieden. De focus op het aanpakken van problemen uit de echte wereld op de vastgoedmarkt zou het kunnen positioneren als een stabieler en nutsgedreven bezit dan Bitcoin en Shiba Inu.

Wat dit project anders maakt, is de manier waarop het met echte eigendommen omgaat: ze worden gedigitaliseerd in NFT’s en gefractioneerd. Bij traditionele methoden zijn er meestal hoge toetredingsdrempels, maar dit is niet het geval voor Everlodge. Binnenkort kan iedereen vanuit elk deel van de wereld deelnemen aan vastgoedinvesteringen.

Everlodge geeft u niet alleen toegang tot iets dat onbereikbaar is, maar investeerders zullen ook genieten van alle voordelen zonder het gebruikelijke proces te hoeven doorlopen. In welk onroerend goed u ook investeert, het kan een enorme waardering krijgen en een passief inkomen opleveren via maandelijkse betalingen. De mogelijkheid om vastgoed te kiezen geeft mensen ook volledige controle over hun portefeuille.

Degenen die dit project willen steunen, kopen nu het oorspronkelijke token, ELDG, voor slechts $0,023, aangezien het zich in fase 6 van de voorverkoop bevindt. Er zijn al miljoenen tokens verkocht, aangezien vroege vogels een ROI van 130% behaalden. In tegenstelling tot BTC en SHIB zorgen de lage marktkapitalisatie van ELDG en de banden met de vastgoedmarkt van $280 biljoen ervoor dat de waarde ervan sneller zal stijgen. Deskundigen voorzien dus een rally van 30x op de lanceringsdag.

Voor meer informatie over de lopende Everlodge (ELDG) voorverkoop kunt u hun website bezoeken of hier lid worden van hun community.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!