De 4 beste crypto presales die gaan exploderen in november!

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Het advies om vroeg te beleggen bestaat al heel lang en is nog steeds van toepassing, vooral als je op zoek bent naar het hoogste rendement in crypto. Toch is het essentieel om onderscheidingsvermogen te hebben, aangezien het vinden van de beste crypto ICO’s een uitdaging kan zijn.

Dit artikel identificeert vier sterke projecten die tot de beste crypto ICO’s voor 2023 lijken te behoren. Elk ervan is geselecteerd op basis van de innovatie, het marktpotentieel en vroege betrokkenheid. Duik erin en ontdek deze veelbelovende presale die zich opmaakt voor sterke prestaties, die elk een solide argument vormen om de beste crypto presale te zijn.

De vier beste crypto ICO’s om in te investeren in november:

  1. Shiba Memu: De AI meme coin van de volgende generatie
  2. Chancer: Het ontwrichten van de gokwereld
  3. AltSignals: De toekomst van trading signals
  4. Metacade: Een leider in GameFi die klaar is voor de grote toekomst

1. Shiba Memu: De AI meme coin van de volgende generatie

Shiba Memu is een opvallende verschijning in het ICO crypto landschap met een baanbrekende benadering van de marketing van meme coins. In tegenstelling tot meme coins die vaak afhankelijk zijn van een onvoorspelbare hype, maakt Shiba Memu gebruik van de kracht van geavanceerde AI. Met dit intelligente systeem brengt het zichzelf autonoom op de markt – verfijnt het zijn strategieën terwijl het actief is – en zorgt het voor een consistente en geoptimaliseerde betrokkenheid bij potentiële investeerders.

Sinds de introductie in juli heeft het project ongelooflijke aandacht getrokken, wat aanleiding heeft gegeven tot een verlenging van de initiële presale periode van 60 dagen met nog eens minstens 60 dagen. Deze uitbreiding is bedoeld om meer investeerders te laten profiteren van de spotprijzen van de presale, met ingebouwde dagelijkse prijsstijgingen van $0,000225 – waardoor Shiba Memu wordt gepositioneerd voor een indrukwekkende prijsstijging voor vroege investeerders.

De aanstaande notering van Shiba Memu op de BitMart exchange onderstreept de groeiende bekendheid ervan in de wereld van crypto. Met zo’n slim gebruik van de allernieuwste technologie is het duidelijk waarom velen Shiba Memu potentieel de beste crypto presale van 2023 noemen.

>>> Vind meer informatie, inclusief over hoe je SHMU kunt kopen, op de website <<<

2. Chancer: Het ontwrichten van de gokwereld

Chancer wordt geleid door de ondernemersgeest van de broers Paul en Adam Kelbie, die de gokwereld betreden. In tegenstelling tot traditionele platforms integreert Chancer een peer-to-peer (P2P) model. Deze transformerende aanpak maakt de weg vrij voor het creëren van weddenschappen op vrijwel alles, of het nu een vriendschappelijke uitdaging tussen vrienden is of de uitkomst van een groot mondiaal evenement.

De reactie van de markt op Chancer was niets minder dan verbazingwekkend. De ICO heeft al een bedrag van $2,8m opgehaald, waardoor het CHANCER token naar de derde fase wordt gekatapulteerd. Een groot deel van dit momentum kan worden toegeschreven aan het Kelbie duo, dat op bekwame wijze gebruik heeft gemaakt van sociale media en andere kanalen om een transparant en boeiend gesprek met potentiële investeerders te voeren.

Om de deal nog aantrekkelijker te maken, pakt Chancer ook flink uit op het gebied van promotie. Het project biedt schitterende incentives zoals de kans om $100.000 aan CHANCER tokens te winnen en een luxe vakantie naar Las Vegas ter waarde van $25.000. Met zoveel enthousiasme rond de presale ervan en het potentieel om de goksector te ontwrichten, speculeren velen dat Chancer een van de beste crypto ICO’s van 2023 zou kunnen zijn.

>>> Vind meer informatie, inclusief over hoe je CHANCER kunt kopen, op de website <<<

3. AltSignals: De toekomst van trading signals

Sinds de start in 2017 heeft AltSignals zijn positie als vooraanstaande aanbieder van trading signals op verschillende markten verstevigd. Het platform heeft met succes meer dan 3.700 signals verzonden, heeft een indrukwekkend winstpercentage van 64% behaald en een substantieel en toegewijd abonneebestand opgebouwd.

AltSignals blijft na al dit succes niet stilzitten, nu verdiept het platform zich diep in de AI technologie, met als doel de handelsmogelijkheden voor het gebruikersbestand opnieuw te definiëren. Via het innovatieve ActualizeAI systeem lijkt AltSignals klaar om zijn winstpercentage boven de 80% te brengen. Deze verbetering wordt mogelijk gemaakt door de integratie van de modernste AI technologieën zoals machinaal leren, natuurlijke taalverwerking en sentimentanalyse.

De kern van deze transformatie ligt het ASI token, dat de sleutel is tot het ontsluiten van dit verhoogde prestatieniveau. Door 50.000 ASI tokens te verwerven, kunnen beleggers levenslange toegang krijgen tot deze avant-gardistische signalen, wat mogelijk een aanzienlijk voordeel toevoegt aan hun handelsarsenaal.

Deze baanbrekende onderneming van AltSignals is al extreem populair gebleken en markeert het project als een van de opvallende crypto presales dit jaar. Het platform heeft een aanzienlijke buzz, waarbij er al een bedrag van $1,4m is opgehaald. De basis van enthousiaste handelaren die wachten op hun verbeterde handelstoolkit is hiermee flink gegroeid. Het ambitieuze team overweegt zelfs om het bereik van de technologie uit te breiden naar institutionele entiteiten, en ondersteund door een onberispelijke erfenis en de belofte van baanbrekende innovaties, onderscheidt AltSignals zich als een van de meest verwachte crypto ICO projecten van 2023.

>>> Vind meer informatie, inclusief over hoe je ASI kunt kopen, op de website <<<

4. Metacade: Een leider in GameFi die klaar is voor de grote toekomst

In de zoektocht naar de belangrijkste crypto ICO’s van 2023 lijkt Metacade een sterke optie om in te investeren, ook al is het niet meer verkrijgbaar in de presale. Gepositioneerd als een visionaire kracht die klaar is om het GameFi landschap te transformeren, heeft Metacade zijn zinnen gezet op het domineren van Web3 als de meest uitgebreide play-to-earn (P2E) arcade. De ICO, die eerder dit jaar eindigde, bracht al snel een ongelooflijke $15 miljoen op!

Voortbouwend op dit enorme enthousiasme onthulde Metacade “Metacade Lite”, een gestroomlijnde versie van zijn platform die een kijkje biedt in de enorme gaming wereld. Strategische allianties met koplopers binnen Web zoals MetaStudio en Metafuse versterken de gewaardeerde positie van Metacade in het GameFi rijk nog verder.

In een aanzienlijke stap heeft het platform een robuuste samenwerking met Polygon Labs tot stand gebracht. Deze samenwerking omvat het aanbieden, testen en marketingdiensten voor beginnende gaming ondernemingen die gebruikmaken van de infrastructuur van Polygon. Deze alliantie stuwt Metacade naar de voorgrond en versterkt zijn onmiskenbare status in het GameFi domein, waardoor het terecht een plaats verdient tussen de beste crypto ICO’s om in te investeren van 2023.

>>> Vind meer informatie, inclusief over hoe je MCADE kunt kopen, op de website <<<

Wat is de beste crypto presale om in te investeren in november?

Het over het hoofd zien van een van deze vier crypto ICO’s zou een vergissing kunnen zijn, omdat elk een aanzienlijk potentieel heeft om de concurrentie in hun genres te domineren en aanzienlijke rendementen te behalen. De successen uit de presale beloven een mooie toekomst, dus profiteer van deze top crypto presales om in te investeren in november.

Onze beste crypto ICO’s zijn:

  1. Shiba Memu
  2. Chancer
  3. AltSignals
  4. Metacade

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!