CGMD Miner onderzoekt het beste platform voor cryptocurrency-cloudmining

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Nu de onrust tussen Israël en Palestina toeneemt en het lawaai van de mondiale spanningen waarbij Rusland, China en de Verenigde Staten betrokken zijn, toeneemt, heeft het verhaal van cryptocurrencies als veilige haven steeds meer weerklank gekregen.

De ervaren hedgefondsmanager Paul Tudor Jones sprak in een recent interview dan ook zijn steun uit voor Bitcoin en reflecteerde op het huidige volatiele geopolitieke landschap. Bovendien schetste Jones een somber beeld waarin China, Rusland en Noord-Korea aan het roer staan van ‘sociopaten’. Daarom is er een grotere urgentie om financiële toevlucht te zoeken. Hij zei:

“Ik hou van goud en cryptocurrencies samen. Ik denk dat ze waarschijnlijk een groter deel van uw portefeuille zullen uitmaken dan ze in het verleden zijn geweest, omdat we een uitdagende politieke periode in de VS gaan doormaken en we zullen er doorheen gaan – wij. Er is duidelijk een geopolitieke situatie.”

Het vertrouwen van de miljardair in Bitcoin en goud komt voort uit een combinatie van wiskundige zekerheid en historische veerkracht. “Ik hou van Bitcoin en ik hou hier van goud”, zei Jones, terwijl hij pleitte voor een grotere toewijzing van deze activa in beleggingsportefeuilles.

Verdien crypto met CGMD Miner

CGMD Miner zet de gouden standaard in cloud mining. Het platform beschikt over geavanceerde implementatietechnologie en kan 18%-39% van ’s werelds cloud mining-rekenkracht leveren. Ze onderhouden een gebruiksvriendelijk platform dat voor iedereen de deur opent naar cryptocurrency-mining. Door lid te worden van CGMD Miner, wordt u onderdeel van een vertrouwde gemeenschap waarmee u zonder verplichtingen een snel groeiend inkomen kunt verdienen.

CGMD Miner vereenvoudigt niet alleen uw mining-proces, maar biedt ook naadloze mogelijkheden om passief inkomen te genereren. Het biedt een gratis Bitcoin-mining-programma waarmee u een passief inkomen kunt verdienen. U kunt ze vervolgens naar uw account overbrengen om te handelen. Alle winsten die u genereert, zijn volledig uw eigendom en kunnen worden opgenomen in uw persoonlijke portemonnee.

Over CGMD Miner

CGMD Miner is een toonaangevend cloud mining-bedrijf met het vertrouwen van meer dan 385.000 gebruikers wereldwijd. Onze missie is om cloud mining voor iedereen toegankelijk te maken, met toegang tot de allernieuwste technologie en grootschalige industriële datacenters vanaf elk apparaat en waar dan ook. Als toonaangevend cloud mining-platform draagt het 18%-39% bij aan de rekenkracht van de cloud mining ter wereld.

Met een team van ervaren professionals, waaronder experts van topnetwerkbedrijven, is er een sterke focus op R&D en uitgebreide technische expertise. De visie is om het bedrijf uit te breiden naar de gehele keten van de cryptocurrency-industrie en technologische innovatie en uitstekende diensten op wereldschaal te bieden.

De voordelen van CGMD Miner

⦁ $10 BONUS: Nadat u zich heeft aangemeld voor CGMD Miner, ontvangt u een bonus van $10.

⦁ HOGE WINSTGEVENDHEID: Geniet van hoge winstgevendheid en ontvang direct dagelijkse betalingen in uw portemonnee.

⦁ Geen servicekosten: CGMD Miner vermindert het gedoe en brengt geen service- of beheerkosten in rekening voor alle gebruikers.

⦁ Inkomstendiversificatie: u kunt een groeiend inkomen verdienen door meer dan zes verschillende cryptocurrencies op het platform te minen.

⦁ Lucratief partnerprogramma: u kunt een eenmalige vaste bonus van maximaal $ 3.000 verdienen door positieve verwijzingen naar het platform uit te nodigen.

⦁ Beste beveiliging in zijn klasse: het platform biedt verbeterde beveiliging met McAfee Security Protection en Cloudflare Security Protection.

⦁ 24/7 technische ondersteuning: u kunt er zeker van zijn dat CGMD Miner 24/7 technische ondersteuning en een 100% uptime-garantie biedt.

Koop een mining-contract

Momenteel biedt CGMD Mining ook verschillende contractopties aan, elk met een uniek rendement op de investering en een specifieke contractperiode. U ontgrendelt echter meer passief inkomen als u deelneemt aan de volgende contracten:

Verdien inkomen op de dag na aankoop van een contract. Wanneer uw inkomsten $100 bereiken, kunt u ervoor kiezen om geld op te nemen in uw crypto-portemonnee of door te gaan met het kopen van andere contracten.

Conclusie

Als u op zoek bent naar manieren om uw passieve inkomen te vergroten, is cloud mining een geweldige manier om dit te doen. Indien correct gebruikt, kunnen deze mogelijkheden u helpen uw cryptocurrency-rijkdom te laten groeien op de ‘automatische piloot’-modus met minimale tijdsinvestering. Op zijn minst zouden ze minder tijd in beslag moeten nemen dan welke vorm van actieve transactie dan ook. Passief inkomen is het doel van elke investeerder en handelaar, en met CGMD Miner kunt u uw passieve inkomenspotentieel gemakkelijker dan ooit maximaliseren.

Als u meer wilt weten over CGMD Miner, bezoek dan de officiële website www.cgmdminer.com/

CGMD-miners kunnen “CGMD” in de Google App Store of Apple Store invoeren om de applicatie te downloaden.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!