Het Bitget Builders Programma gaat door met het versterken van jong talent met de start van de tweede fase

Bitget, een toonaangevende cryptovaluta beurs en web3-bedrijf, is verheugd om het succes en de populariteit van het Bitget Builders Program tijdens de eerste fase aan te kondigen en is enthousiast om de tweede fase van het programma te lanceren. Als onderdeel van het liefdadigheidsproject Blockchain4Youth heeft de nieuwe fase van het Bitget Builders Program als doel om wereldwijd meer dan 100 jonge talenten te werven en hen te voorzien van uitgebreide opleidingen, trainingen en industrie-ervaringen op het gebied van crypto, blockchain en Web3.

In de eerste fase van het programma, dat in augustus gelanceerd werd, kreeg het Bitget Builders Program veel enthousiasme van jongeren, wat resulteerde in een indrukwekkend totaal van meer dan 350 aanmeldingen. Voortbouwend op dit succes is Bitget verheugd om een nieuwe wervingsronde te starten voor het programma. In de tweede fase wil het Bitget Builders Program 100 jonge talenten werven in het vierde kwartaal van 2023.

Het Bitget Builders Program heeft uitzonderlijke kansen geboden aan de deelnemers, door hen uit te rusten met een breed scala aan opleidingen en trainingen in verschillende aspecten van de cryptovaluta en blockchainindustrie. Deelnemers hebben inzicht gekregen in trading strategieën, marktanalyse, blockchaintechnologie en andere relevante onderwerpen via webinars en online trainingen door experts uit de sector. Bitget blijft zich inzetten om diverse educatieve en trainingsonderwerpen online aan te bieden voor een diepere kennis van Bitget, cryptovaluta en de blockchainindustrie.

Het programma gaat verder dan theoretisch onderwijs en stelt jonge talenten in staat om met echte projecten aan de slag te gaan en waardevolle ervaring op te doen in de industrie. Builders hebben actief bijgedragen aan de groei van Bitget door deel te nemen aan activiteiten met betrekking tot online marketing en het opbouwen van een community, en door vertegenwoordigers van Bitget te zijn op offline evenementen over blockchain in hun respectievelijke regio’s. Deze ervaringen hebben hun begrip en bewustzijn van blockchaintechnologie verder vergroot. Gracy Chen, algemeen directeur van Bitget, zegt het volgende:

“We zijn erg blij met het enthousiasme en het talent van de jongeren in de eerste fase van het Bitget Builders Program. Hun inzet om te leren en bij te dragen aan de cryptovaluta community is inspirerend geweest. We zijn verheugd om de tweede fase te lanceren en nog meer jonge talenten de kans te geven zich te ontplooien en toekomstige leiders in de crypto-industrie te worden.”

Vooruitkijkend wil het Bitget Builders Program zijn impact vergroten en de volgende generatie cryptoleiders in de jeugd community koesteren. Bitget introduceert met trots de Bitget Builders Global Tour, een innovatief initiatief dat toegewijde builders in staat stelt om impactvolle offline evenementen te organiseren in verschillende regio’s. Het doel van de tour is om Bitget dichter bij lokale communities en cryptoliefhebbers in 20 verschillende landen te brengen, de lokale community te informeren over blockchain en nieuwe gebruikers aan te trekken om het Bitget-ecosysteem te verkennen. Er wordt een aanzienlijke vergoeding van maximaal $1.000 per builder gegeven voor het organiseren van offline evenementen in elke regio, waardoor ervaren builders een unieke kans krijgen om hun invloed en creativiteit te benutten.

Ga voor meer informatie over het Bitget Builders Program en om deel te nemen aan de tweede fase van de werving naar: https://www.bitget.com/nl/support/articles/12560603798857

Over Bitget

Bitget, opgericht in 2018, is ’s werelds toonaangevende cryptovaluta beurs en web3-bedrijf. De Bitget beurs bedient meer dan 20 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en wil gebruikers helpen slimmer te traden met zijn baanbrekende copy trading functie andere trading oplossingen. Voorheen bekend als BitKeep, Bitget Wallet is een multi-chain crypto wallet van wereldklasse die een scala aan uitgebreide Web3-oplossingen en functies biedt, waaronder wallet functionaliteit, swap, NFT-markt, DApp-browser en meer. Bitget inspireert individuen om crypto te omarmen door samenwerkingen met geloofwaardige partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi en de officiële organisator van eSports-evenementen PGL.

Ga voor meer informatie naar: Website | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!