Bitcoin koers onderweg naar 2,5-jaar hoogtepunt. Volume crypto markt stijgt met bijna 10%, is dit het moment om te kopen?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De koers van Bitcoin schiet omhoog naar nieuwe hoogtes. Op dit moment trade de Bitcoin koers zelfs boven een hoogte van $33.500, wat een nieuw hoogtepunt is sinds mei 2022. De koers lijkt zich hetzelfde te positioneren als voor de bull run van 2021.

De Bitcoin koers is de afgelopen 24 uur alleen al met 8,94% gestegen, wat een stijging is van 27,16% vergeleken met een maand geleden. De huidige koers van Bitcoin staat op $33.688,49.

De markt reageert hier goed op en het sentiment is flink gaan stijgen waardoor ook andere altcoins als Ethereum, XRP en Solana stevige stijgingen doormaken. Velen beginnen zich af te vragen of we aan de rand staan van een nieuwe crypto bull run en wat de crypto toekomst is.

Kan Bitcoin dan in het einde van 2023 eindelijk naar de $100k gaan?

Bitcoin koers verwachting – Kan Bitcoin eindelijk naar de $100.000 gaan in deze bull run?

Om te weten of er nog kans is voor Bitcoin om dit jaar nog de $100.000 te bereiken, zullen we moeten kijken naar de technische indicatoren in de Bitcoin koers. Op deze manier kunnen we voorspellen of Bitcoin nog verder zal stijgen, en dit het begin is van een nieuwe bull run of niet?

Zoals je kunt zien is de relative strength index (RSI) van Bitcoin torenhoog met een waarde van 87. Dit betekent dat de koers een zeer sterk positief momentum heeft weten te pakken waardoor het waarschijnlijk is dat het dit nog doorzet. 

Aan de andere kant is dit ook een indicator dat Bitcoin mogelijk in de oversold positie aan het bewegen is. Dit wil zeggen dat de Bitcoin koers hoger is dan de relatieve waarde van Bitcoin.

We zullen daarom naar het 50-day exponential moving average (EMA) kijken om een verdere voorspelling te doen. Deze ligt op een waarde van $29.814 waar Bitcoin stabiel boven trade.

Dit impliceert dat de bullish trend op de korte termijn nog wel zal doorzetten, maar op de langere termijn zal de koers een herstel nodig hebben. Voor nu ziet de crypto toekomst van Bitcoin er dus goed uit.

Dit beeld wordt versterkt door het “Three White Soldiers” patroon in de Bitcoin koers. Dit is een bullish signaal dat aangeeft dat er sterke koop druk is voor Bitcoin. We zullen zien of Bitcoin hiermee de Fibonacci retracement weerstand op $34.700 kan gaan doorbreken.

Ondertussen kijken veel investeerders ook naar andere bull run crypto met potentie. Zo is er met deze nieuwe Bitcoin stijging veel interesse in de Bitcoin Minetrix presale. Deze heeft zojuist de $2,2 miljoen aan vermogen overschreden.

Bitcoin Minetrix – Maakt Bitcoin mining beschikbaar voor iedereen

Bitcoin Minetrix is nog niet lang beschikbaar in de presale, maar trekt al wel veel aandacht van investeerders door hun unieke Stake-to-Mine mechanisme. Dit is een systeem dat Bitcoin Mining voor iedereen beschikbaar maakt.

Dat wil zeggen dat je geen dure computers met ingewikkelde software nodig hebt om mee te doen aan Bitcoin mining. Ook hoef je geen groot vermogen te investeren om ervan te profiteren.

Het werkt als volgt: je koopt de Bitcoin Minetrix (BTCMTX) token en staked deze vervolgens in het staking pool smart contract. Zo bezit je een deel van het smart contract waarmee je nieuwe BTCMTX tokens verdient in de vorm van een passief inkomen.

Als bonus verdien je nog eens extra mining credits die je kan inzetten in het cloud mining systeem van BTCMTX om daadwerkelijk Bitcoins te verdienen. Je kunt ook je BTCMTX tokens omzetten in mining credits.

Dit wil zeggen dat je een dubbel passief inkomen aan Bitcoins kan verdienen wanneer je de BTCMTX tokens ook omzet in mining credits. Je kunt zelfs de tokens die je hebt gestaked omzetten in mining credits, maar dan verdien je geen passief inkomen meer.

Het verstandigste is om je Bitcoin Minetrix tokens te blijven staken. Zo verdien je namelijk een passief inkomen aan Bitcoin Minetrix, een passief inkomen aan Bitcoins via mining credits en behoud je de waarde van je Bitcoin Minetrix tokens die je hebt gestaked.

Aangezien de populariteit van Bitcoin Minetrix en het goed ontwikkelde project verwachten we dat deze token hard zal stijgen na de listing bij exchanges. Wanneer je nu de tokens koopt kun je zelfs al van extra presale staking bonussen profiteren.

Je koopt de BTCMTX token gemakkelijk door naar de officiële Bitcoin Minetrix website te bezoeken, je crypto wallet te verbinden, en vervolgens ETH, USDT, BNB, MATIC in te leveren of je bankpas te gebruiken. Over slechts 3 dagen is de volgende prijsverhoging, dus het is zaak om snel te handelen om maximaal te profiteren.

Ga nu naar Bitcoin Minetrix

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!