AI en EV’s zijn een perfecte combinatie – eTukTuk maakt het waar

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Er zijn de afgelopen jaren een aantal technologieën ontwikkeld en verfijnd die een enorme impact hebben gehad op de markt, waaronder AI en blockchain. Er is echter altijd ruimte voor verbetering en toepassing in een grotere verscheidenheid aan niches en industrieën.

Het eTukTuk (TUK) team heeft dit opgemerkt. Het is hun bedoeling om deze technologieën gecombineerd in te zetten binnen de EV-omgeving om zo de snelgroeiende sector voor altijd te verbeteren. Het project richt zich op het gebruik van deze technologieën voor elektrische tuktuks in ontwikkelingslanden.

Het idee is om CO2-uitstoot uit het milieu te bannen door gebruik te maken van een milieuvriendelijke eTukTuk. Toch is dit slechts één element binnen een uitgebreid ecosysteem van oplossingen. Wij bieden een gedetailleerd overzicht van eTukTuk, evenals de centrale rol die de TUK token speelt in deze inspanning.

AI en blockchain voor elektrische voertuigen door eTukTuk 

Het probleem van de CO2-uitstoot is iets waar een paar projecten in de EV-omgeving aan hebben gewerkt, maar eTukTuk (TUK) is een van de weinige die daadwerkelijk een aanzienlijke use case en concept heeft. Gebouwd op de blockchain en gebruikmakend van AI-ontwikkelingen, richt het team zich op het opzetten van een ecosysteem dat koolstofuitstoot aanpakt door te pleiten voor milieuvriendelijke vervoersalternatieven. De visie is om de wereldwijde overgang naar elektrische voertuigen te stimuleren.

De kern van het project wordt gevormd door de eTukTuk, die een zuinigere en betrouwbaardere optie biedt in vergelijking met conventionele TukTuks. Deze elektrische voertuigen worden ondersteund door efficiënte oplaadstations om te kunnen rijden. Ook ondersteunt het ecosysteem bestuurders door hun potentiële inkomsten te verhogen en biedt andere voordelen voor alle belanghebbenden. Als gebruiker heb je niet alleen de mogelijkheid om bij te dragen aan de oplossing, maar ook van de voordelen van een verminderde CO2-uitstoot.

Het is veel meer dan een idee: het project heeft al heel wat bereikt en heeft een aantal samenwerkingsverbanden opgezet die dit ondersteunen. eTukTuk haalde eerder dit jaar de krantenkoppen met zijn samenwerking met The Capital Maharaja Group, een prominent conglomeraat uit Sri Lanka met een sterke aanwezigheid in verschillende bedrijven binnen de privésector en met meer dan 44 internationale samenwerkingen. Voor The Capital Maharaja Group resulteerde deze samenwerking in een belang van 20% voor de Sri Lankaanse activiteiten van eTukTuk.

Een andere opmerkelijke samenwerking is die tussen eTukTuk en de overheid van Sri Lanka. Met de steun van de overheid willen ze meer dan 200 oplaadstations opzetten, wat aanzienlijke voordelen oplevert voor automobilisten. Er wordt verwacht dat bestuurders tot 400% minder gebruikskosten zullen hebben in vergelijking met het gebruik van TukTuks die worden aangedreven door fossiele brandstoffen.

eTukTuk heeft met succes de Layer 2 op BNB van BNB Chain geïntegreerd. Dit onderstreept de toewijding van eTukTuk aan het verbeteren van efficiëntie en innovatie en het biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor early adopters binnen de cryptocurrency sector. De adoptie van de Proof of Staked Authority (PoSA) mechanisme op de BNB Chain, die in 2023 een aanzienlijke groei heeft doorgemaakt, diende als katalysator voor deze overgang.

 Bekijk hier eTukTuk

 TUK presale bouwt tractie op

Het TUK-token speelt een centrale rol en biedt gebruikers voordelen naarmate het netwerk van efficiënte oplaadstations uitbreidt. Het team benadrukt dat deze impact verder gaat dan milieuvoordelen, want het project heeft ook een positieve invloed op kansarme gemeenschappen die worstelen met financiële ongelijkheden en hoge kosten voor levensonderhoud. De missie van de token is “het permanent uitbannen van koolstofuitstoot op onze planeet!” Ondanks deze hoge doelstelling toont het project zijn serieuze toewijding aan milieuverbetering.

De standvastige toewijding van het team om een significante impact te maken is duidelijk in de substantiële en succesvolle oplossing die ze hebben ontwikkeld om koolstofuitstoot tegen te gaan, maar natuurlijk is de ontwikkeling van het TUK token essentieel voor de groei van het eTukTuk netwerk. Het ecosysteem werkt door bestuurders een vergoeding te vragen voor het gebruik van hun auto’s, waardoor inkomsten worden gegenereerd voor het netwerk. Bovendien ontvangen lokale partners en power stakers TUK bij elke verwerkte transactie. Deze schaalbare aanpak ondersteunt de wereldwijde uitbreiding van het netwerk en vergemakkelijkt een verschuiving van de fossiele brandstoffen, zowel lokaal als daarbuiten.

De TUK token is momenteel in de presale geprijsd op $0,024 en zal stijgen in de volgende fase welke eind oktober zal plaatsvinden. De TUK token heeft tot nu toe al meer dan $110.000 opgehaald.

Wel is er een bijzonder belangrijk aspect van de voorverkoop op te merken: het biedt namelijk, voor een beperkte tijd, een aanzienlijke korting van 40% voor de community. Dit biedt een waardevolle kans om nog meer TUK tokens te verwerven, dus maak gebruik van dit moment. Direct staken na het kopen van de token is ook beschikbaar, met een APY van maar liefst 2.609%!

Conclusie 

eTukTuk is een uitstekend voorbeeld van gedecentraliseerde technologie op zijn best. Door zijn vastberaden toewijding aan een doel dat voordelen oplevert voor alle belanghebbenden, belooft het project een baanbrekende token te worden op de cryptocurrency markt. Geïnteresseerden die willen helpen met het aanpakken van de klimaatverandering, moeten een kijkje nemen bij het project, de sociale platforms en de TUK token presale.

Bekijk hier eTukTuk

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!