Bitget onthult Bitget Card plannen op Dubai’s Blockchain-top

VICTORIA, Seychellen, 17 oktober, 2023 Bitget, een toonaangevend bedrijf op het gebied van cryptovaluta derivaten en copy trading platform, kondigde haar plan aan om de Bitget Card te lanceren, een premium crypto-ondersteunde creditcard die dient als cryptobetalingsoplossing, tijdens de Toekomstige Blockchain Top in Dubai Harbour van 15 tot 18 oktober.

De Future Blockchain Summit is het belangrijkste evenement in de MENA regio gewijd aan blockchain, Web 3.0, crypto, NFT’s, metaverse en gaming. Tijdens de conferentie gaf Gracy Chen, de Managing Director van Bitget, een keynote speech met de titel “Top Crypto Opportunities in Q4 2023 and Beyond”. De inzichten van Chen op de top boden context voor de bredere kansen die Bitget wil grijpen in de crypto-industrie. Ze benadrukte ook het samenwerkingspotentieel tussen Web3- en AI-technologieën en ontkrachtte het idee dat ze concurrenten van elkaar zouden zijn. Bitget deelde ook een aantal spannende nieuwtjes en ontwikkelingen van het platform in de nabije toekomst, zoals de Bitget Card.

De Bitget Card, een premium creditcard met crypto’s, is een andere opvallende ontwikkeling van dit jaar. Het biedt een ultrahoge bestedingslimiet, uitgedrukt in USD, en wordt geaccepteerd in het Visa-netwerk in meer dan 180 landen met minimale wisselkosten.

Wat de Bitget Card onderscheidt, is de realtime verrekening in cryptovaluta in je wallet, waardoor vooraf opladen niet meer nodig is. En het beste gedeelte? Er zijn geen jaarlijkse kosten of initiatiekosten. Het maakt crypto echt onderdeel van je dagelijks leven.

En dat is nog maar het begin. Deze kaart biedt ook oneindig veel extra voordelen, zoals toegang tot exclusieve lidmaatschappen van hotels en luchtvaartmaatschappijen en een beloningsprogramma voor kaarthouders.

“Nu we het laatste kwartaal van 2023 en verder ingaan, lijdt het geen twijfel dat crypto niet alleen het financiële landschap transformeert, maar ook onze dagelijkse ervaringen verbetert”, zegt Gracy Chen.  “De Bitget Card is een uitstekend voorbeeld van hoe de cryptowereld innoveert en nieuwe mogelijkheden biedt voor financiële vrijheid en innovatie.”

Over Bitget

Bitget, opgericht in 2018, is ’s werelds toonaangevende cryptovaluta beurs en web3-bedrijf. De Bitget beurs bedient meer dan 20 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en wil gebruikers helpen slimmer te traden met zijn baanbrekende copy trading functie andere trading oplossingen.

Voorheen bekend als BitKeep, Bitget Wallet is een multi-chain crypto wallet van wereldklasse die een scala aan uitgebreide Web3-oplossingen en functies biedt, waaronder wallet functionaliteit, swap, NFT-markt, DApp-browser en meer. Bitget inspireert individuen om crypto te omarmen door samenwerkingen met geloofwaardige partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi en de officiële organisator van eSports-evenementen PGL.

Ga voor meer informatie naar: Website | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!