Bancor network (BNT) en Orbs stijgen explosief

Een altcoin-project maakte een spectaculaire stijging door in een periode van 24 uur, terwijl een crypto-whale een enorme hoeveelheid van zijn tokens verzamelde, volgens on-chain gegevens. Het blockchain-traceerbedrijf Lookonchain meldde namelijk dat het native token van de geautomatiseerde market maker (AMM) Bancor Network (BNT) in één dag aanzienlijk steeg, omdat een enkele wallet miljoenen BNT verwierf.

Het bedrijf zei dat wordt vermoed dat de wallet toebehoort aan Upbit, een Zuid-Koreaanse cryptocurrency-exchange:

“De prijs van BNT is vandaag bijna 40% gestegen. Een wallet waarvan wordt vermoed dat deze van Upbit is, heeft in de afgelopen 11 uur 4,71 miljoen BNT ($2,54 miljoen, 3,3% van de totale voorraad) verzameld, wat lijkt samen te hangen met de stijging van de BNT-prijs.”

Volgens de grafiek van het bedrijf werd BNT verhandeld voor $0,399 voordat het steeg tot ongeveer $0,55. De altcoin piekte gisteren op ongeveer $0,625 voordat het een verkoopgebeurtenis meemaakte. Op het moment van schrijven wordt BNT verhandeld voor $0,52, een daling van meer dan 17% in de afgelopen 24 uur.

Het bedrijf merkte ook op dat blockchain-infrastructuurprovider Orbs (ORBS) in één dag meer dan 40% steeg, omdat crypto-spelers de handelsvolume van de munt deden stijgen:

“De prijs van ORBS steeg vandaag met 43%. 93,8% van het handelsvolume kwam van de Zuid-Koreaanse exchange Upbit, en 4,8% kwam van de Zuid-Koreaanse Exchange Bithumb. (Investeringsbedrijf) DWF Labs heeft 24 miljoen ORBS ($792.000) gestort bij Bithumb na de prijsstijging.”

De dagelijkse grafiek van het bedrijf laat zien dat Orbs steeg van $0,02297 naar $0,033. Orbs is sindsdien teruggetrokken en wordt verhandeld voor $0,026 op het moment van schrijven, een daling van bijna 9% in de afgelopen dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!