Grenzen beëindigen: Hoe Memeinator zich richt op de nalatenschap van Polygon in 2023

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Het lijdt geen twijfel dat Polygon (MATIC) een van de beste crypto is geworden om in te investeren, nadat het zijn veerkracht tijdens de bearmarkt van 2022 heeft aangetoond. Nu we echter de slotfase van 2023 ingaan, hebben crypto analisten niet zo’n optimistische kijk op de crypto prijsvoorspellingen van Polygon voor de komende jaren. 

Dat is ook begrijpelijk. Nu er nieuwe projecten worden gelanceerd – waarvan velen een beter opwaarts potentieel en prijsactie bieden – kan redelijkerwijs worden verwacht dat Polygon stagnatie zal ervaren. Een van de meest opwindende projecten die de aandacht trekken van oudere crypto’s zoals Polygon is de Memeinator (MMTR): een revolutionaire nieuwe meme coin die de markt voor meme coins wil herdefiniëren met een unieke waardepropositie en een ICO boordevol allerlei prikkels voor vroege investeerders.

Dit artikel onderzoekt de respectievelijke marktvooruitzichten van beide projecten en geeft een bijgewerkte Memeinator en Polygon crypto prijsvoorspelling voor 2025.

Wat is Memeinator (MMTR)?

Er zijn tal van meme tokens zonder enige utility. 99% van de meme coins wordt gemaakt voor entertainment en speculatie – waarbij de beste meme coins een reeks zeer speculatieve investeringen bevatten die op de een of andere manier de top hebben bereikt, ondanks dat ze voornamelijk ‘meta’ of grappen zijn binnen de crypto community.

Dat is waar de Memeinator zich onderscheidt van de vermoeide oude hond en meme coin stijlen. Hoewel de Memeinator alle leuke en herkenbare kenmerken behoudt die mensen onweerstaanbaar aantrekkelijk vinden in meme coins, voegt het feitelijk iets nieuws toe aan de ruimte voor meme coins in de vorm van verfijning door AI. Koppel dat aan de door Terminator geïnspireerde branding en de presale van MMTR tokens, boordevol FOMO aanwakkerende prikkels voor vroege investeerders en het is gemakkelijk in te zien waarom crypto experts verwachten dat het de komende jaren beter zal presteren dan alle Polygon crypto prijsvoorspellingen.

De MMTR presale beschikt over een progressieve structuur voor prijsstijging in 29 fasen, ontworpen voor beleggers om meer winst te kunnen behalen als ze zo vroeg mogelijk instappen. MMTR tokens zullen beschikbaar zijn voor $0,01 tijdens de eerste fase en zullen elke fase progressief met 6% stijgen om te sluiten op $0,049 zodra de presale eindigt in fase 29. Dat is een prijsstijging van 390% ten opzichte van de prijs tijdens de lancering van de ICO en presteert gemakkelijk beter dan zelfs de meest bullish Polygon crypto prijsvoorspelling. Daarentegen zou Polygon miljarden nieuwe marktkapitalisatie nodig hebben om de komende jaren een stijging van bijna 390% te bereiken.

Hoe werkt Memeinator (MMTR)?

MMTR tokens zijn niet alleen hulpmiddelen voor speculatie, zoals de meeste meme coins. De Memeinator gebruikt het MMTR token voor staking en yield farming. Houders van MMTR tokens hebben ook het recht om deel te nemen aan een NFT project met Memeinator thema dat in de pijplijn zit en toegang te bieden tot de exclusieve videogame van het platform, Meme Warfare. Dit laatste is een shooter waarin houders van MMTR tokens kunnen spelen als de Memeinator en meedogenloos rivaliserende meme coin kandidaten kunnen vervolgen.

Meme Warfare wordt ondersteund door een webschrapertool met de naam Memescanner. De Memescanner gebruikt AI om online platforms, forums en sociale media te zoeken naar meme coins die het algoritme waardeloos acht en voert deze in de Meme Warfare game engine in als nieuwe personages die spelers kunnen opsporen en vernietigen. Het is tijd om de overvloedige zwakke meme coins te verwijderen, zodat de Memeinator vooruitgang kan boeken op zijn weg naar een marktkapitalisatie van $1 miljard.

Memeinator prijsvoorspelling: Hoe ver kan MMTR stijgen in 2025?

Gezien het feit dat de Memeinator streeft naar een marktkapitalisatie van $1 miljard – en dat de volgende bullmarkt naar verwachting in 2024/2025 zal plaatsvinden na de halving van Bitcoin – is een waarde van $1 absoluut binnen bereik. Conservatieve schattingen gaan ervan uit dat de MMTR in de volgende bull run $0,50 tot $0,75 zal bereiken, waarmee binnen hetzelfde tijdsbestek winsten worden behaald waar Polygon alleen maar van kan dromen.

Vergeet niet dat PEPE Coin binnen enkele weken op het hoogtepunt een marktkapitalisatie van $1 miljard bereikte met een token zonder enige utility. De Memeinator heeft echte utility, dankzij het gebruik van AI, waardoor het een oneindig betere gok is als je op zoek bent naar een coin die de komende jaren een parabolische groei kan ervaren.

Wat is Polygon (MATIC)?

Polygon (MATIC) is een Layer-2 schaalbaarheidsoplossing die is ontworpen om de kosten te verlagen, de transactiesnelheden te verbeteren en de transactiecomplexiteit op het Ethereum netwerk te stroomlijnen. Het was een van de beste crypto’s om in te investeren tijdens de laatste bullmarkt, omdat het de go-to-oplossing was voor Ethereum ontwikkelaars die hun projecten wilden opschalen. Sinds de lancering in 2017 heeft Polygon een robuust ecosysteem van meer dan 19.000 DApps opgebouwd, waardoor het een van de stabielere (zij het niet spectaculaire) opties is om in te investeren.

Polygon crypto prijsvoorspelling: Hoe ver kan MATIC stijgen in 2025?

Zal Polygon in 2021 het vorige recordbedrag van $2,92 van zijn MATIC token doorbreken? Experts op het gebied van investeren in crypto hebben bedenkingen. Met de toegenomen concurrentie waarmee Polygon wordt geconfronteerd op het gebied van Layer-2 schaalbaarheid, met name van Optimisme en Arbitrum, is het onwaarschijnlijk dat Polygon de vorige hoogtepunten zal heroveren. Daarom voorspellen conservatieve Polygon crypto prijsvoorspellingen in 2025 dat MATIC op zijn best voor een bedrag tussen $1,25 en $1,75 verhandeld zal worden.

Memeinator (MMTR) versus Polygon (MATIC): Wat is een betere investering?

Polygon en de Memeinator behoren tot de beste crypto’s om in te investeren, maar beide bewegen zich in verschillende richtingen. Wat de prijs betreft biedt de Memeinator een oneindig groter opwaarts potentieel om in waarde te stijgen, gezien de unieke toepassing van AI en de viraliteit van meme coins, om nog maar te zwijgen van het verschil in marktkapitalisatie, waardoor Memeinator een veel hoger winstpotentieel krijgt.

Ondertussen wordt Polygon geconfronteerd met hevige concurrentie van nieuwere Layer-2 protocollen zoals Optimism en Arbitrum, die de komende jaren het marktaandeel van MATIC zullen aantasten – of zelfs volledig zullen overtreffen.

Het is nu tijd voor actie: de MMTR presale is op 27 september gelanceerd, dus wacht niet te lang met meedoen.

Om deel te nemen aan de MMTR presale kun je hier klikken.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!