Wat is de komende mijlpaal voor de BTC-prijs? Polygon (MATIC) en VC Spectra (SPCT) zijn getuige van opmerkelijke opwaartse trends

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Nu Bitcoin (BTC) kracht heeft getoond in de bearmarkt, bespreken beleggers de komende mijlpalen voor de BTC-prijs. In dit scenario hebben twee crypto-activa een enorme opwaartse trend laten zien. Polygon (MATIC) heeft op 21 september zijn eerste zkEVM-update uitgebracht. Elders is VC Spectra (SPCT) driemaal gestegen in de huidige Stage 3-voorverkoop. Laten we eens kijken welke de beste crypto is om te kopen, aldus ervaren crypto-analisten.

>>KOOP NU SPCT-TOKENS<<

Samenvatting

● Bitcoin (BTC) maakt stappen richting het terugvorderen van $30.000.
● De Polygon (MATIC) netwerkupgrade veroorzaakt een prijsstijging.
● VC Spectra (SPCT) bereikt een nieuwe mijlpaal nu de vraag tijdens de voorverkoop omhoog schiet.

De komende mijlpaal van Bitcoin: BTC toont kracht in de bearmarkt

Toen de euforie rond de overwinning van Grayscale op de SEC afnam, vond er een aanzienlijke daling van de Bitcoin plaats. De prijs van Bitcoin (BTC) zette de neerwaartse trend voort en bereikte op 12 september $25.007. Sindsdien vertoont de prijs van Bitcoin (BTC) echter tekenen van herstel.

Een van de belangrijkste redenen achter de stijging van de prijs van Bitcoin (BTC) is het gerucht over de goedkeuring door de SEC voor de spot BTC ETF. Crypto-analisten zijn van mening dat 17 november de datum kan zijn voor de goedkeuring van de ETF. Aan de andere kant zijn sommige crypto-analisten van mening dat de SEC de goedkeuring verder kan uitstellen of zelfs kan weigeren.

Ondanks het gebrek aan duidelijkheid is het sentiment rond de Bitcoin-prijsvoorspelling positief geworden. Na de bullish Bitcoin-prijsvoorspelling is BTC sinds 12 september met 9,5% gestegen. Bitcoin (BTC) handelde op 3 oktober voor $27.400, met een lichte correctie in de prijs.

Gezien de recente ontwikkelingen is de Bitcoin-prijsvoorspelling door experts dat BTC op korte termijn boven de $30.000 zal handelen.

Polygon (MATIC) zet stijgende trend voort met Dragon Fruit-upgrade

Op 21 september kondigde het Polygon (MATIC) netwerk de release aan van zijn Dragon Fruit-upgrade. Deze upgrade is Polygon’s (MATIC) zkEVM’s eerste live upgrade op het mainnet. Vervolgens lanceerde de kledinggigant Benetton op 27 september zijn door Polygon (MATIC) aangedreven NFT’s op de Enefty-app.

Een ander belangrijk Polygon MATIC-nieuws was toen Google Cloud op 29 september een validator werd op het Polygon PoS-netwerk. Tegen de achtergrond van deze ontwikkelingen heeft de Polygon MATIC-prijs een aanzienlijke stijging laten zien.

De Polygon MATIC-prijs is met 8,7% gestegen van $0,526 op 21 september naar $0,572 op 3 oktober. Experts voorspellen dat de Polygon MATIC-prijs verdere kracht zal tonen en boven de $0,700 zal handelen terwijl deze zich voorbereidt op Polygon 2.0.

VC Spectra (SPCT) bereikt een nieuwe mijlpaal in recordbrekende openbare voorverkoop

Het innovatieve hedgefonds, VC Spectra, combineert het gemak van traditionele hedgefondsen met blockchain-technologie. Het VC Spectra-platform is gespecialiseerd in het investeren in cryptocurrency-ICO’s met korting in een vroeg stadium en nieuwe DeFi-projecten. Door deze investeringen genereert VC Spectra stabiele en duurzame winsten voor zijn gebruikers.

De winsten gegenereerd door VC Spectra worden herverdeeld onder de gebruikers door middel van beloningen en terugkopen. Het SPCT-token dient als het native governance-token van het VC Spectra-platform. Het SPCT-token wordt gebruikt om beloningen te verdienen, te stemmen, activa te beheren en te handelen op het VC Spectra-platform.

Bij de particuliere seed verkoop van het SPCT-token heeft VC Spectra $2,4 miljoen opgehaald. Sindsdien voert het in fasen een openbare voorverkoop van het SPCT-token uit. Momenteel bevindt de voorverkoop zich in fase 3, waarin drie stijgingen in de SPCT-prijs hebben plaatsgevonden. Als gevolg hiervan wordt het SPCT-token in fase 3 geprijsd op $0,044 per token.

Zodra de voorverkoop eindigt, voorspellen de crypto-experts dat SPCT zijn prijsdoel van $0,08 per token zal overschrijden. Zelfs tegen deze prijs zal SPCT een ROI van 82% genereren voor de huidige investeerders.

Nu VC Spectra (SPCT) nieuwe mijlpalen heeft bereikt, hebben experts het de beste crypto genoemd om nu in te investeren.

Lees hier meer over de VC Spectra-voorverkoop:

Lees hier meer over de VC Spectra-voorverkoop:

Presale: https://invest.vcspectra.io/login

Website: https://vcspectra.io 

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!