De favorieten! Wat zijn de 5 beste meme coins voor investeren in oktober?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Beleggers van meme coins kunnen grote winsten boeken vanwege de hoge volatiliteit die kenmerkend is voor de activa. Het kopen van populaire meme coins tijdens belangrijke dips kan een zeer winstgevend tijdverdrijf zijn.

Met dat in gedachten kan de markt voor meme coins de bodem bijna bereikt hebben. Nu de prijzen de komende maanden en jaren waarschijnlijk zullen stijgen, zijn dit de vijf beste meme coins waar beleggers in oktober 2023 in zouden moeten investeren.

Welke meme coins zullen waarschijnlijk exploderen in 2023 en daarna?

De beste meme coins op de markt voor crypto maken zich op voor een meerjarig marktherstel, wat betekent dat dit het ideale moment zou kunnen zijn om te investeren. Voor beleggers die blootstelling willen verwerven aan de markt voor meme coins voorafgaand aan de Bitcoin (BTC) halving in 2024, zijn dit de 5 beste opties die momenteel beschikbaar zijn:

  1. Shiba Memu (SHMU) – De meme coin die zichzelf op de markt brengt
  2. Dogecoin (DOGE) — De originele meme coin
  3. Bonk (BONK) — Solana’s beste meme coin
  4. Shiba Inu (SHIB) — De (toekomstige) toonaangevende blockchain voor vrijetijdsdiensten?
  5. Floki Inu (FLOKI) – Sponsort sportteams en biedt onderwijs aan

1. Shiba Memu (SHMU) – De meme coin die zichzelf op de markt brengt

Shiba Memu wordt algemeen beschouwd als een van de beste nieuwe meme coins van 2023. Het project combineert kunstmatige intelligentie technologieën met een meme coin marketingprotocol dat het in de loop van de tijd zou kunnen helpen om zich uit te breiden over het Web3 ecosysteem.

Het SHMU token is tijdens de presale beschikbaar gesteld met behulp van een uniek mechanisme voor prijsstijging dat de waarde elke dag zal verhogen. De presale loopt totdat het SHMU token een definitief presale prijsniveau van $0,0379 bereikt – maar liefst 240% hoger dan de oorspronkelijke prijs.

De AI marketing technologie van Shiba Memu maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking (NLP) om het sentiment van investeerders te analyseren en op maat gemaakte communicatie te creëren die wordt verspreid over crypto forums. Shiba Memu is doordrenkt met machine learning mogelijkheden en zal naar verwachting in de loop van de tijd steeds effectiever worden.

Waarom zou je investeren in SHMU?

SHMU tokens zijn klaar om te stijgen vanaf de huidige prijs van $0.030250. Vanaf dit punt tot en met 31 oktober zal de prijs elke dag stijgen, waardoor elke vroege investeerder slechts een beperkte tijd krijgt om mee te doen tegen de beste prijs.

De vroege prijsstijgingen van Shiba Memu hebben voor veel opschudding gezorgd onder crypto investeringscommunities. Het project heeft tijdens de presale al een bedrag van $3,3m aan investeringen opgehaald en het lijkt erop dat dit de komende weken zal blijven stijgen.

Zodra de presale eindigt, wordt SHMU genoteerd op de BitMart exchange en beschikbaar gesteld op de vrije markt. Dit zou de waarde van het native token nog hoger kunnen maken, wat een belangrijke reden is waarom investeerders Shiba Memu hebben uitgekozen als een van de beste meme coins om momenteel in te investeren.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van SHMU, vind je hier <<<

2. Dogecoin (DOGE) — De originele meme coin

Dogecoin is de originele meme coin en tot op de dag van vandaag blijft hij het meest waardevol in termen van marktkapitalisatie. DOGE staat in de top 10 van crypto met een totale waardering van $8,7 miljard, wat ongelooflijk lijkt als je bedenkt dat het als grap is begonnen.

Een diepere blik op DOGE onthult echter dat de crypto een geldige methode is om transacties over de nationale grenzen heen uit te voeren. Ironisch genoeg is DOGE een serieus alternatief geworden voor traditionele financiële systemen; het biedt snellere bevestigingstijden en goedkopere vergoedingen dan welke traditionele instelling dan ook. Daarbij zijn de toetredingsdrempels ook nog eens lager.

DOGE heeft veel bekende supporters. Van Elon Musk tot Snoop Dogg, DOGE heeft de aandacht getrokken van mensen van over de hele wereld. Technisch gezien is het net zo veilig en gedecentraliseerd als Bitcoin (BTC), terwijl het een betere schaalbaarheid biedt. DOGE wordt nu geaccepteerd als een geldige betaalmethode voor goederen en diensten, zowel digitaal als fysiek.

Waarom zou je in DOGE investeren?

DOGE was getuige van een snelle groei tijdens de bullmarkt van 2021 en bereikte een recordhoogte van $0,74. Sindsdien heeft het token steun gevonden tijdens de bearmarkt in het bereik van $0,055-$0,10. Als het erin slaagt om vanaf hier omhoog te breken, zou het hoge procentuele winsten kunnen boeken.

3. Bonk (BONK) — Solana’s beste meme coin

Het Solana (SOL) netwerk heeft dalende prijsbewegingen gezien sinds het zijn hoogtepunt bereikte tijdens de bullmarkt van 2021, maar het project blijft een van de best presterende layer 1 blockchains in heel Web3.

Daarmee ontstaat een grote en toegewijde gebruikersbasis die klaar staat om nieuwe initiatieven te steunen. Een van deze initiatieven is BONK – het token is gemaakt om begin 2023 meer liquiditeit terug te brengen naar de op Solana gebaseerde DEX’s en is sindsdien uitgegroeid tot de beste meme coin op het netwerk.

Waarom zou je in BONK investeren?

BONK zou in waarde kunnen stijgen tijdens een marktherstel voor Solana, dat naar verwachting de komende maanden en jaren zal plaatsvinden. Dat komt omdat het een zeer toegankelijke methode biedt voor interactie met verschillende DeFi protocollen binnen het Solana ecosysteem en omdat het ook een grappige naam heeft.

Het valt nog te bezien hoeveel BONK kan groeien, maar het lijkt zeker klaar om naar boven uit te breiden ten opzichte van de huidige marktkapitalisatie van slechts $11 miljoen.

4. Shiba Inu (SHIB) – De (toekomstige) toonaangevende blockchain voor vrijetijdsdiensten?

Shiba Inu werd voor het eerst gelanceerd op het Ethereum mainnet als een ERC-20 token, waarbij de helft van het totale aanbod van het token als marketingstunt naar Vitalik Buterin werd geairdropt. Sindsdien is SHIB uitgegroeid tot de op één na meest waardevolle meme coin op de crypto markten en is het gemigreerd naar zijn eigen op maat gemaakte EVM compatibele blockchain.

De Shiba Inu blockchain is de thuisbasis van een groeiend aantal crypto gebruikers, vooral in de nasleep van de lancering van Shibarium in augustus 2023. Shibarium is een layer-2 schaalbaarheidsoplossing voor Shiba Inu, en heeft in de eerste paar weken al een snelle groei van acceptatie gezien.

Shiba Inu lijkt grote vooruitgang te boeken: het project heeft het potentieel om een toonaangevend blockchain netwerk voor vrijetijdsdiensten te worden. Shiba Inu introduceert diensten zoals het delen van NFT muziek, gedecentraliseerde sociale media, play-to-earn games en virtual reality metaversies van de meme coinomgeving.

Waarom zou je in SHIB investeren?

Het vroege succes van Shibarium zou het begin kunnen markeren van een nieuw tijdperk voor Shiba Inu. DoggyDAO, de representatieve organisatie van Shiba Inu, heeft zojuist ook een aantal spraakmakende adviseurs aangesteld die eerder toezicht hebben gehouden op de activiteiten bij Disney en andere toonaangevende entertainmentbedrijven.

Op dit moment lijkt SHIB een hoogwaardige mogelijkheid om in te investeren. Het heeft misschien een sterke productmarkt gevonden die geschikt is voor de toekomst van gedecentraliseerd entertainment, waardoor het een van de beste meme coins is waar je nu in kunt investeren.

5. Floki Inu (FLOKI) — Sponsort sportteams en biedt onderwijs aan

Floki Inu werd voor het eerst gelanceerd in 2021 en viel al snel op als een van de beste meme coins om in te investeren. Het project brengt verschillende gedecentraliseerde diensten naar de blockchain, waaronder een blockchain onderwijsplatform dat bekend staat als Floki Inuversity.

FLOKI is ook onthuld als een toonaangevende sponsor van topsportteams in Europa en de rest van de wereld. Het is sterk aanwezig bij Napoli SCC, Sauber Motorsport en Alfa Romeo F1.

Waarom zou je in FLOKI investeren?

De wereldwijde aanwezigheid van Floki Inu, de sterke community van investeerders en het afgestemde projectethos hebben het bedrijf een reëel potentieel voor toekomstige groei gegeven. Het project blijft zich ontwikkelen tijdens bearmarkt omstandigheden, wat de waardering van het native token goed zou kunnen dienen tijdens de volgende bullmarkt. Dit maakt FLOKI een van de beste meme coins om momenteel in te investeren.

Conclusie — Wat is de beste meme coin van oktober 2023?

De beste meme coin om in te investeren in oktober 2023 is Shiba Memu, aangezien het project klaar is om de komende dagen en weken te groeien naar de uiteindelijke presale waarde van $0,0379. In totaal zal SHMU tijdens de presale met meer dan 3x zijn gestegen, wat een weerspiegeling is van de sterke vraag naar het nieuwe meme coin project.

Dit is de volledige lijst met de drie beste keuzes:

  1. SHMU
  2. DOGE
  3. BONK

Dogecoin en Solana’s BONK bezetten de laatste twee plaatsen in de top drie, vanwege hun grote potentieel op de lange termijn op basis van het huidige prijsniveau. Zonder twijfel zou het kopen van een aantal meme coins een verstandige beslissing kunnen zijn, aangezien de activaklasse tijdens bull markten de neiging heeft om met een orde van grootte te groeien.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!